Přejít na výpis diskuzí
Ghost Games vysvětlují, proč musíte být při hraní Need for Speed stále online
10.8.2015 | Honza Konfršt
106 příspěvků
-
z nejakeho duvodu mi to neslo , pred hodkou sem tenhle acc zalozil ted uz to jde reagovat na koment...
asi nejaka ochrana ci ja vim -
On chce ale hrat singlplayer ty mamrde.
jo aha tak to ja chci hrat singleplayer WoWko na Drak'thulu
chtit muzu taky, jednou to je online tak jim maximalne muzes napsat na support -
Já doufám v jednu věc - v NEONy/podsvícení - nepochopím proč to bylo jen v U a U2.
Netvrdím, že na tom nějak ulítávám, to ne....ale jde mi o princip - ilegální street-racing v noci. -
A protože je to diskuze, měl bys diskutovat s ostatními, a ne zakládat o stejné věci nová vlákna.
-
Vedro, ale ne takové jak u nás *7* jinak dobré no (jask pro koho) moře voda nej byl asi výlet džípem na "safari". Jsem zpátky už od soboty... takže si docela pomalý. Inu budiž ti odpuštěno...
-
od Čip (anonym)
vezmeš na triko celosvětovou krizi, válku, návrat na stromy a nenadvládu krásných a vyrostlých lidí, tak si to klidně hraj. My tě ale varovali!
jo aha takze kdyz budu hrat NFS a kteroukoliv hru se kterou budu na internetu, timhle se stavam spoustecem treti svetove a kvuli me maji hlad v africe ... no tak to GZ :D :D :D
p.s.: jeste tu chybi mimozemstani a fanaticti ochranci zvirat , mel sem dneska pul kila videnskych parku a dve vajicka s koprovkou ne vsechno najednou :D a ted do me
Edit c2.: z neznamych duvodu nejde odpovidat tak to pisu takhle: Čip (anonym)
Dvě vajíčka s koprovkou? Pane bože. Pak ta naše česká kuchyně má vypadat. Víš vůbec co si právě způsobil ty konzumní dacane? Ram pise: jo sorry za to ze sem si konzumne zasel do kantyny v praci na obed, ktery me stal i s polivkou 25kc, sem gastronomicke prase co chce jenom utisit hlady rvouci zaludek -
tady nekdo napise ze mu chutna vanilkova zmrzlina a druhemu cokoladova a uz je tu treti svetova
tohle je diskuze a ne nasilne vnucivani nazoru, jeste jednou rekni ze mas rad cokoladovou tak ti dam perma BAN, podrezu jablon na zahrade, dame mu tisic minusek at vidi kdo je tu pan
tvl to tu je jak za komancu, jedna strana vladne vsem, a kdo ma jiny nazor ten pujde do uranovych dolu -
Absolutne nechapu, jak ses od tematu online only ve hrach dostal ke strileni a k zakonum ale asi chapu, ze to je tvou nizkou inteligenci. Za to ze dobrovolne odevzdavas svoje penize za crap a jeste to obhajujes ale neni kvuli zakonum nebo vlade. *15*
-
Proc by sme to delali? Protoze na rozdil od tebe chceme internet mit jako nastroj, ne jako vec co nas omezuje? Proto se mame vratit do lesa? Ty jsi asi hodne blba ovce, ze? Takovi jako ty by meli vratit obcanku.
nastroj k cemu?
nejsem blazen co chce nekoho postrilet a proto musim pouzivat vybaveni jak z M:I
jestli vas serou zakony tak se vydejte do vlady a neco delejte, kecat v hospode a na netu umi kazdy
a jak me soucasny internet omezuje, me omezuje maximalne kdyz mi vypadne ... -
Výstižně řečeno. Býti špehování a omezování v momentě, když dostaneme mimo NFS třeba chuť na čunačinky, není prostě v mezích uživatelského nástroje a práv.
-
Nic, jde ale o to, že ti povinné online připojení může ty tři hodiny celkem slušně pokazit, jak už praxe mnohokrát ukázala.
-
Proc by sme to delali? Protoze na rozdil od tebe chceme internet mit jako nastroj, ne jako vec co nas omezuje? Proto se mame vratit do lesa? Ty jsi asi hodne blba ovce, ze? *15* Takovi jako ty by meli vratit obcanku.
-
Jééé, ty už jsi zpátky? Jak bylo na dovolené, ty kluku nezbedná?
-
neviem či si hral most wanted alebo rivals? Ale u posledných rivals v nastaveniach sa pekne dalo prejsť do offline režimu a nemusel si hrať so zalagovanými američanmi alebo rusmi a pekne hra išla bez problémov. Most wanted mal separátny multiplayer, ktorý ale tiež za veľa nestál, neustále výpadky serverov a vysoká latencia....U rivals samozrejme kampaň bola, ale keď si prešiel do offline režime tak si hral iba s ai oponentami, čo bolo stokrát lepšie ako hrať proti zalagovaným cudzincom ale najlepšie bola privátna lobby kde si si s kamošmi zajazdil.
-
Takze ti je 33, hypujes konzumni odpad od EA a chrochtas si nad online only kontrolou, ingame facebookem a podobnyma shitama?
A to ze jsi v obchode na kamere, ktera je tam proto abys nekradl a ne proto aby si u ni po vecerech nekdo honil je pro tebe duvod si tyhle kamery nainstalovat rovnou domu, kdyz ti nekdo nakeca ze to je "lepsi"? Takze ti je 33 ale dusevne tak 13?
jaky hype? ja sem akorat jednou napsal ze jestli to bude vypadat jak Undergroud 3 tak se budu tesit a kupuju to, online FB mi nevadi protze ho nebudu vyuzivat
pak tu nekdo zacal vycitat ze jsem ovce ktere se nechaji kontrolovat
vyhodte mobily vytrhnete LAN kabely z routeru a jdete bydlet do jeskyne do lesa
ja si chci jenom po makacce v praci zahrat NFS pred spanim, a ted mi vysvetlete co z toho nekdo bude mit kdyz uvidi ze sem hral 3 hodiny za den ... konspiracni teorie rulezz -
Máte chybu ve slově "Autolog". V článku o povinném online režimu by snad mělo být "Autolag", ne?
-
Kdybych to náhodou měl, tak přece onlajn neduh vyřeší vždy ten crack ne... mně to mandle netrhá. *4*
-
Tak tím věkem bych se v souvislosti s takovými názory raději moc nechlubil.
-
Obr Souhlasím
Jen mu to pěkně vytmav. Tihle nemůžou pochopit jaký nekonzumní způsob života bychom mohli jinak žít nebýt těchto očipovaných. S věkem určitě kecá, na sedmdesátníky, co pomáhali budovat ploty kolem naší krásné země a znají život, si nepřijde, mimino jedno. -
jestli je ti 33, tak je to docela smutné, doufám že jenom kecáš