Přejít na výpis diskuzí
Ghost Games vysvětlují, proč musíte být při hraní Need for Speed stále online
10.8.2015 | Honza Konfršt
106 příspěvků
-
ja z toho vyctu veci mam akorat FB pro 4 lidi (ano ani tu podelanou tramvaj tu nemame) ale NFSU3 si zahraju :D
-
On chce ale hrat singlplayer ty mamrde. *7*
-
Jseš mimo net, ale chceš si zahrát NFS. Jak moc v prdeli jsi?
tohle bys mohl priradit ke kazde online hre
Jseš mimo net, ale chceš si zahrát WoW. Jak moc v prdeli jsi? jestli chces hrat online tak je jasne ze jsi v prdeli kdyz nemas net
nechapu, vsichni se boji sledovani a polovina hracu ma minimalne steam nebo raptr
se odstehujte do gronska, dmesni doba neni pravek -
Takze ti je 33, hypujes konzumni odpad od EA a chrochtas si nad online only kontrolou, ingame facebookem a podobnyma shitama?
A to ze jsi v obchode na kamere, ktera je tam proto abys nekradl a ne proto aby si u ni po vecerech nekdo honil je pro tebe duvod si tyhle kamery nainstalovat rovnou domu, kdyz ti nekdo nakeca ze to je "lepsi"? Takze ti je 33 ale dusevne tak 13? -
Ne ne. Takhle to nefunguje. Ty vůbec netušíš proti čemu tady stojíš a čemu se chystáš zavazovat. Svobodná vůle je jen tvoje iluze. Dneska je to tak vymakaný, že zapneš menu něčeho, co je pořád online a už to do tebe jede. Různý pokyny, informace, přetvářka. A ty se tomu přizpůsobíš ať chceš nebo ne. Budeš reagovat a snad i slintat jak herní miminko a budeš dělat, co se ti ukáže a nakáže. My ti říkáme, nedělej to. Netěs se na to. Braň se tomu. Odpoj se a zalez si do kouta. Tvé akce mohou mít dalekosáhlejší důsledky. Jako mně je/není to jedno, ale jestli si podporou této faktické mimoreality skrývající se za zábavou vezmeš na triko celosvětovou krizi, válku, návrat na stromy a nenadvládu krásných a vyrostlých lidí, tak si to klidně hraj. My tě ale varovali!
-
Tobe je 12 letm zijes u rodicu a hru ti koupi maminka. Proto nechapes sirsi souvislosti. Uhodl jsem?
a na tohle si prisel jak?
mam 33 od 20 ziju sam a pokud mas mobil nebo kompa z ktereho tedka pises tak si jasnej
staci vyjit z baraku do mesta do obchodu a jsi na kamere, cim myslis svodobu
v tomhle svete muzes byt svobodny maximalne nekde na nejakem ostrove v jeskyni -
Za chvíli asi přestanu chodit ven, protože se na mě všichni budou koukat jak na exota. Nemám smartphone, notebook, tablet ani cokoli od Applu, nenosím kšiltovku doleva, nenosím na hlavě ven do tramvaje obří studiová sluchátka, abych byl in, nemám účet na FB a rozhodně nemusím být pořád online, když si čas od času chci zapařit nějakou hru. *7*
-
Tobe je 12 letm zijes u rodicu a hru ti koupi maminka. Proto nechapes sirsi souvislosti. Uhodl jsem?
-
EA se rozhodne, že po dvou letech usekne podporu, aby prodala nový díly, vypnou servery, a kde že to jsi? *3*
-
jak ocipuje, to mi jako normalnimu cestnemu cheaty nepouzivajicimu hraci akorat vyhovuje, aby tu hru neku....i nejaci ubozaci na traineru, asi tak... sem pro pro BANY vsem co nici cheatama hru lidem co hrajou fer
a proc bych mel jak smyslu zbaveny klikat? mam snad svobodnou vuli, kdyz budu chti tak nedam ani jeden like i kdyby to bylo nejkrasnejsi tuning auto sveta -
Jseš mimo net, ale chceš si zahrát NFS. Jak moc v prdeli jsi?
-
mě Underground náhodou docela bavil, ten co vyšel 2004, soundtrack z toho sjíždim v autě doteď
-
Jen hlupak se dobrovolne necha sledovat a omezovat. A totalni idi*t navic tvrdi, ze mu to nevadi. Skvele. Snad pochopis, az vyrostes.
-
Mám PS3 (4, Vitu, PC, DS, 3DS a ještě něco, ale to je jedno) a internety tam pustím jen jednou za pár měsíců na synchronizaci.
Ne každý se chová dle stereotypních škatulek jednoplatformových jedinců. Každá krabička jde používat offline a když titul bude chtít online, tak si ho nepořídím a nebrečím *1* -
Ano přesně tak. Doporuč těm amatérům nějakou hru ať se mají něčeho pořádnýho chytit. A honem než padne stín a tísice let v okovech.
-
hele kdyz te Vas nebavi NFS Undergroud, a tohle jako forza nebo CARS evidentne nevypada tak nechapu proc tady hatujete, ja taky nelezu na fora minecraftu a nepisu tam plky
mi je ten online mod uplne jedno mi nijak nevadi ja nepotrebuju hackovat herni soubory a pouzivat trainery abych jezdil 1000+km/h a to ze sharnu fotku auta lidem hrajou proto ze je to bavi je akorat bonus -
Jak nenutí. Bacha na to. Už jen když si koupíš tu hru, tak tě to očipuje. Potom smyslu zbavený budeš klikat a sdílet úplně všechno. My tu bojujeme za svobodu jako, ale nedovolíme, abychom ti svobodně dovolili něco hrát a nenutit se do toho. To bychom se moc nepochopili. Tebe to bude nutit, chlapče, až sám pochopíš, že se fakt nutíš. My tu nejsme pro srandu králíkům.
Ledaže by přijel PC uživatel ve zbroji a zachránil tě a vzal si tě za ženu. -
Nepleteš si offline a single player ? Podle mě tam bude Singl, ale budeš muset být připojený, jak to teď v dost hrách je, ale s tou vyjímkou, že všude jinde nemusíš být připojený :)
-
vůbec, já si to nekopupim, ani kdyby za to platili oni mě, že to budu hrát.. a bavíme se o normálním facebooku, ne o tom ingame, kde jsou jen samé nadšené výkřiky, proč asi.. Soustřeď se, sleduj diskusi, to dáš borče *3*
-
Pane bože. Pak ten herní průmysl má vypadat když "todle" hraje hry.