Přejít na výpis diskuzí
Ghost of Tsushima si na historický simulátor hrát nebude
10.12.2017 | Adam Homola
38 příspěvků
-
Spíš na trabant.
-
Takže si musím koupit použité ps 4k pro tuhle hru.No to ps4 4k zase potom prodám.A tu hru prodám taky.Doufám,že mě to vyjde...
-
Přesně tyhle fanatici jen podnecují nějakou domělou nenávist vůči ostatním... je to dětinské už delší dobu hloupé a postavené na hlavu nojo ale jsme jenom lidi noo *12*
-
v okolí mám několik OSVČ, neznám jediný OSVČ s deskopem. Dle mého děláš prostě něco špatně, že si nemůžeš koupit konzoli kvůli 10 hrám, já si koupil kvůli jedné(Bloodborne) a nelituji ani jediné koruny. Tohle řešíš tak 2 dny, že sis něco pro sebe koupil/a, pak máš z toho jenom radost. Pokud tedy přemýšlíš, že budeš za to vyhazovat zbytečné peníze, tak prostě nevím, co děláš pod konzolovou novinkou, prostě si pař na PC a neotravuj...
-
Velmi dospělé a velmi vypovídající, Kenshiro.
-
OK, nebyl to trollling, takže po první větě přestávám číst.
-
Ok, kolik slušných strategii je na konzolých, že bych přicházel o tolik exkluzivit? Grafika není všechno, nehledě na to, že se spíš častěji vracím ke starším hrám, takže nemusím mít nadupaný stroj, když mě v poslední době nic nepřimělo si ho kupovat, když jediný posun je v grafice, ale zbytek hry se nevyvíjí nebo se dokonce osekává. Napsal jsem jen svůj názor, proč je pro mě osobně konzole nesmyslná investice, ale každý ať si hraje co mu vyhovuje a na čem. Nemusí to být nutně elitářství na jednu nebo druhou stranu. To není názor, ale jen vyjádření toxických dětí, kterým dojdou argumenty a myslí si, že jim někdo haní jejich oblíbenou hračku.
-
Kenshiro, co na tom nechápeš?
Já v původním příspěvku psala, že se mi nevyplatí koupit konzoli, na které mě za deset let zaujalo jen deset exkluzivit. Tys to hned vztáhl na to, že se mi nemůže nevyplatit koupit herní PC a celkově hry. To je argumentace ad absurdum.
Pak jsi psal, že za PC musím dát 30- 40 + tisíc, tak jsem ti odpověděla, že nepotřebuji nejlepší grafiku a tudíž mi i slabší a mnohem levnější počítač vystačí na několik let.
A že se mi dvojnásobně zúročí? Jsem OSVČ pracující na počítači. I kdybych si konzoli koupila, stejně bych si musela pořídit nějaký průměrný noťas nebo PC. Takhle mám obojí v jednom a spokojeně tak funguju už víc jak dekádu.
Pokud lidi označuješ za pomatené jen proto, že s tebou nesouhlasí, hledej problém raději ve vlastní hlavě. -
https://www.youtube.com/watch?v=K6jxhgMteB4&t=328s
Bloodborne má Frame-Pacing, což je to o čem, mluvíš... -
DS hraju na pc, takže to jde naštěstí mimo mě, ale těch kritických situací v BB je na obyč. psku víc než dost, což by se dalo přehlídnout u tahovýho rpg, ale u souls hry je to zkrátka debakl.
-
z toho tvýho PC elitářství je mi blivno, ve skutečnosti nějaký zaseknuty nerdík.
-
zrovna Bloodborne si těch 30 drží, až na nějaké ktitické situace, ale to je spíše vyjímečně. Takový Dark Souls 3 je na tom hůře...
-
Herní rig je úplně jiná kategorie než pracovní a samozřejmě jako pcčkář buď nevíš co s penězma a koupíš si konzole kvůli exkluzivitám, nebo si nemůžeš dovolit rozhazovat a počkáš si na emulaci/port, kterou pak už možná zvládne i nějaká znouzectnost s integrovanou grafikou. Jinak si konzole kupujou lidi, co nechtějí tahat kabely do obýváku a nevadí jim, že se okrádají o ty privilegia hraní na PC. A samozřejmě konzolisti, ale ty do toho nemá smysl tahat.
Mimochodem existujou žánry, který se hrajou s gamepadem líp, když si na něj trochu zvykneš, ale strategie, crpg a střílečky to samozřejmě nejsou. -
"mám dost rozumu", "relativní pojem", "nejsem posedlá grafikou s nejlepšími detaily", "navíc na něm i pracuji, takže je to dvojnásob zúročená investice." Začít příspěvek "argumentace ad absurdum" a navázat na něj takovou horskou dráhou nesmyslů... Taky mi to přijde jako špatnej trolling, ale možná je to jen verbální průjem, protože debatu s pomatenou ženskou to opravdu připomíná.
-
tohle je trolling že jo. už se v tom začínám ztrácet, ale tohle musí bejt troll
-
Co tak si projet diskuzi
-
pročetl jsem celou diskusi a nenarazil jsem nejen na žádné fñukání, ale ani na příspěvky že by po té hře pc komunita nějak extra toužila, jestli ty si tak trochu nevymejšlíš ty brepto *4*
-
Ty jsou většinou nejhorší, protože mají doma všechno a neřeší odkud plyne příjem.
-
tu nejde o to si kúpiť PS4, tu ide o to o možnosť si hru zahrať na tej najvýkonnejšej platforme, ktorá umožňuje veci o ktorých konzoly môžu len snívať .... :) konzoly sú lacné a nikto nemá problém si ich kúpiť no začať hrať na konzole po tom, čo si roky strávil na PC, je ako presedlať z Porsche na Varburg
-
Jsi děcko, co nepoznalo, co je práce...