Přejít na výpis diskuzí
Ghost of Tsushima si na historický simulátor hrát nebude
10.12.2017 | Adam Homola
38 příspěvků
-
Proste jste převážně děti na kapesnem
-
A co na tom nechápeš? Jasně že by každý byl rád, kdyby si mohl na všech platformách zahrát cokoliv. Čistě z praktických a ekonomických důvodů. Asi máš hodně slušný příjem, když nedokážeš pochopit, že lidi rádi ušetří i těch 6 litrů. *4*
Jediná věc, kterou nechápu já, je jakési elitářství, které se projevuje u některých lidí (to vídám i u pc i u konzolí), spojené s různým vysmíváním, které bych čekal spíš ve školce (heč, já si tu hru můžu zahrát a ty né-é). -
Stejně nikdy nepochopím to fňukání PCčkářů, že to je jen na konzole. Kurňa, to člověk nemá pitomých 6 litrů na noou Slimku anebo možná i míň jak čtyři litry za použitou PS4 (nebo když vám to vjde dobře, tak 4,5 litrů za novou slimku jako mě)? Pak si může kdokoliv zahrátvšechny hry, co chce a zase všechno prodat (není to jak na PCčku, kde vám pán Gaben krabicovky prodat nedovolí). Nikdo vás nenutí si PS4 nechávat.
Ale samozřejmě radši budete fňukat, že ano? *7* -
Argumentace ad absurdum, jak překvapivé. Je docela rozdíl mezi tím koupit si občas hru a koupit si konzoli, na které stejně nebudu skoro nic hrát. Já vydělávám dost, ale pořád mám dost rozumu, abych peníze nevyhazovala za pro mě úplnou zbytečnost. Navíc "hra, co za něco stojí" je hodně relativní pojem a já si na jejich nedostatek stěžovat nemůžu.
A PC mě stálo 28 000 před pěti lety, a protože nejsem posedlá grafikou s nejlepšími detaily, tak na něm míním hrát ještě tak další rok. Navíc na něm i pracuji, takže je to dvojnásob zúročená investice. -
Stejně si můžeš odargumentovat i investici do herního PC. Nových her, který jsou náročný na výkon a za něco stojí je taky pár na to, abys dával 30-40+ tisíc za komp. Já to za něj dam a dam zlomek toho i za ps a nintendo, ale kdybych neměl peníze, tak si nekoupim ani herní PC, ale budu škudlit a místo hraní přemýšlet jak vydělat. Pokud nechceš utrácet za zbytečnosti, tak nevim, co děláš na webu o hrách.
-
Hlavně aby to nemělo framerate jako Bloodborne. Akční hra, která často neudrží ani 30 fps je prostě špatně optimalizovaná a dodnes přišli jen s "řešením" kup si Pro, tam se to tak neseká.
-
Panecku skakava, kazda diskuze u nejake konzolove exkluzivity je stejna, prijde kopec ubrecenych PCckaru a zacnou zpivat porad ty stejny pisnicky, kvuli jedne hre to nekoupim a ovladacem to nedam.
Co takhle se uz na to vys.at a konzolove exkluzivity vubec nekomentovat?
Pokud jde o hru, tak se na to opravdu tesim.Na PS4 se ted pripravuje opravdu hromada zajimaveho obsahu, moc me laka i Detroit, Days Gone, Spiderman, Shadow of the Colossus, God of War, Death Stranding, Red Dead Redemption, TLOU 2 nebo Dreams, takze ja jsem rad, ze mam vedle sveho PC i konzolku. :-) -
Jsem rád, že jsem si letos pořídil k Ježíšku PS4PRO... *1* (Ještě mi chybí Nintendo a mám to komplet...)
-
hele já to měl celou dobu stejný. víceméně se to zlomilo nějakou akcí na PS3 od Sony za 3k, kdy jsem si řekl, že do toho půjdu. TV doma máme, tak nebylo potřeba řešit nic jiného. no samozřejmě kvůli exkluzivitám, konkrétně Little Big Planet a Uncharted. od té doby si mě Sony víceméně zaháčkovalo a za ty peníze mi to stojí. počátky ale byly krušné, když jsem rozjel na gamepadu Uncharted, myslel jsem chvíli, že se nedostanu ani z prvního levelu, nebyl jsem schopnej zaměřit. ale tak nevzdal jsem to a nakonec to šlo. koncem hry už jsem byl skoro profík. pak jsem si troufl i na FPS Resistance 1, 2, 3, skvělý hry, hlavně poslední dvě. pak jsem vyzobával další exkluzivity. no a PS4 pak byla jasná volba. u The Last of Us a Uncharted 4 jsem slintal blahem, na PS4 jedu i nějaké multiplatformní tituly jako třeba posledního Tomb Raidera. před dvěma měsíci jsem PS4 poslal o dům dál a pořídil PS4 Pro za 8,7k (asi chybka v ceníku u Electroworldu, ta cena tam vydržela den). na PC samo hraju pořád dál, většinou indie věci. ale na PS4 víceméně nedám dopustit, ani na hraní na gamepadu, má to taky svoje kouzlo.
ale samozřejmě chápu, že do toho někdo jít nechce. no mě kdyby ses zeptal před pěti lety, tak by mě asi ani nenapadlo, že budu mít PS. teď už vlastně nevím, proč jsem se tomu tak bránil. za ty exkluzivity mi to prostě stojí. ve stejném duchu nyní uvažuju, že třeba za rok sáhnu i po Nintendo Switch, když to tam s exkluzivitami bude zajímavé a jakože zatím to vypadá, že bude. ale to zatím nespěchá, pořád mám nějaké resty na PS3 a PS4 (a bohužel i na PC). jenže většinou je to s volným časem tak, že rozhoduju mezi hraním nebo vyděláváním peněz :) -
Jo, tohle už smysl má, pokud to máš na pár filmoher. Nakonec, to je jedna z těch výhod konzolí, že to můžeš otočit v bazaru a ojet tak výrobce. :D
-
Ja myslim, ze si na to uz zvykli. Posledni dobou utiraji jako o zavod *15*
-
Já to pořešil u PS3 bazarem, plejko za 2000 hra za 400, 300h odehráno a poslal jsem to dál *3* za 2500
Sony po zásluze dostala ho... *1* , vývojáři taky (ty dostali od Sony) *3* , já byl za Vlka co se pokrytecky nažral a voni za ty kozičky *3*
U PS4 bude stejnej postup *1* , takže tuhle gamesu přidávám do seznamu -
můj zájem opadl hned jak jsem četl open-world akční hra. Prostě další konzolová cypovina typu Middle-Earth: Shadow of War nebo Horizon Zero Dawn.
-
Japonci holt dělaj svoje hry primárně na svoje konzole, což mě přivádí k myšlence, že bychom i my, Češi, měli mít svojí vlastní herní konzoli, zlaté české ručičky, divím se, že to ještě nějaký Pepa nezbastlil v garáži *4*
-
No jasny!! Kdyz je hra z feudalniho Japonska tak hned zbystrim a kdyz to neni strategie tak zbystrim hned 2x. A muj zajem ihned opadne, kdyz vidim, ze PCckari zase utrou nos.
-
Hra o čtyřech týpcích co kecaj na kanape to může vyjít jen na PS4
-
tak na toto se hooodně těším... *14* *14*