Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

"EG a PC Gamer za mě nejhorší servery"

Ehm, zapomněl jsi na Kotaku. To osobně považuji za herní novinářskou žumpu. Aspoň o level horší než PC Gamer a podobní. 😂

• Derp_1337

Ty jsi jako politik. Špína na okně musí být vždy z druhé strany (obrazně řečeno). Nechceš si ani připustit, že by špína mohla být na tvojí straně.

"Většina herních novinářů nemá ve své profesi absolutně co pohledávat. Mají extrémně nízkou laťku kritičnosti"

Kdyby se jednalo o nějakou určitou skupinu novinářů, tak tvé prohlášení je v pořádku (např. aktivisti z Kotaku). Ale když máš ten pocit, že problém má většina??? Tak v tom případě se pravděpodobně pleteš ty. Měl by ses zamyslet nad tím, jestli náhodou ty nemáš extrémně vysokou laťku kritičnosti.

Jinak já ti nechci brát tvůj extrémní názor. Ale chce to trochu seberflexe. Osošovat ostatní, že nemají stejně extrémní názor jako ty, je prostě nebetyčná blbost.

• Derp_1337

Pravda. Glutton je jeden z těch, kteří nejsou schopni akceptovat názor jiných a to ani v těch případech, kdy druhá strana má pravdu a on se plete. Je to ztráta času ho o něčem přesvědčovat.

• Lukass

Ajaj, vzdyt jednicka byla po strance pribehu a zajimavosti postav tak na 5/10.

Prave dohravam KCD 2 a ten konec je teda neskutecnej.

• Od jedničky sem nic nečekal a bylo to pro mě zjevení dohrál sem to na platinu na PS4 i ps5.Fajn grafika,hudba, prostředí solidní soubojak navíc v češtině.Takze pokud to bude více téhož tak to bude fajn akorát asi ne day one s ohledem jak rychle to bylo v PS extra 

• Tak určitě. Kdo považuje Maxim Turbulenc za lepší hudbu, než je Mozart, má prostě jiný vkus. Všechno je subjektivní.

• Tyhle hry dostaly 9/10, to není ultimátní hodnocení už z podstaty věci. A téměř všechny z nich se odlišovaly od předchůdců v ne úplně kosmetických věcech. Nemyslím si, že by velmi dobré pokračování nemělo dostat 9/10, jen protože nezavedlo radikální změny.

• Nebo mají jiný vkus, než ty?

• Smegma

Už jsem zažil spoustu držkování hráčů, který vůbec nikam nevedlo. Třeba když tehdy neměl MP v CoD MW2 dedikovaný servery, tak si pamatuju tu slavnou petici na Steamu jak to nebudou kupovat jak je to bude bolet. Pak hra vyšla a u víc jak 90% z nich tam svítilo "playing MW2" 😀

Podívej se na prodeje MGS Delta. Cashgrab až to není hezký a stejně to lidi kupují jako rohlíky.

A teď tu máme Yotei a já říkám že se nic zásadního nestane, protože i u MGS je jasně vidět že je hráčům úplně jedno co kupují. Stačí jim to jen umět prodat...

• A průměr je 80%, tady recenzent dal 7/10, tak proč tolik nářku ?

• Je to klasika. Já si už taky našel pár recenzentů, kteří mají podobný vkus a ty sleduji, ostatní jen z povinnosti. Prostě věk nezastavím a mladší generace herních novinářů už má jiný feeling a pohled, který mě ne úplně konvenuje.

Ale i tak tady rád chodím si počíst a sem tam přiložit polínko do diskuse.

• Ta hra má více kontroverzí s ohledem na události posledních dní. Sázet se nebudu, ale rozhodně to budu se zájmem sledovat. Jestli jsou hráči jen tlučhubové nebo skutečně si stojí za nějakým názorem. Pro mě ta hra není, takže si budu moci dovolit luxus pohledu nezaujatého diváka.

• Smegma

Ne, že to zásadně ovlivní prodeje.

Klidně se vsadím, že hra bude mít minimálně stejně dobrý čísla jako jednička (v jakým časovým horizontu určíš ty, ať je to spravedlivý).

• DjMN

Stejně tak jako to ovlivňují recenze co tomu dali 6/10. Stejně je to u každé hry. Proto se dá za jakš takš relevantní brát čistě jen ten průměr. 

• Veskoslav

Bohužel, nějak to za ty roky upadlo celé to okolo recenzí. Upřímně v posledních letech kupuji podle sebe, recenze mám spíše informační a mnohem směrodatnější je pro mě hodnocení na Steamu než recenze jednotlivých lidí.

Doba, kdy jsem sledoval od PC Gamer až po "Score" je už dávno pryč. 

• Veskoslav

O co? Že její twety už mají odezvu? Že její veřejné vystoupení mají odezvu? Jo, klidně se vsadím. 

• Smegma

Uděláme klidně sázku.

• Smegma

Hele už tě nějakou dobu znám a je úplně zbytečný tě o něčem přesvědčovat. Ty hraješ skoro všechno a pravděpodobnost že vynecháš Yotei se blíží nule...

• Já bych se na to hru strašně rád těšil, protože graficky vypadá luxusně. Ale ať se na ní snažím podívat z jakéhokoliv úhlu, pořád v tom vidím typickou Ubisoft hru, jen tahle na začátku nemá to Ubisoft logo.

Prosím přesvěčte mě někdo o opaku. Že to není jen o vyzobávání copy paste ikon na mapě a čištění copy paste bandit campů, abych odemknul další hlavní misi v příběhu, u kterého je jasné, jak se bude odvíjet už z trailerů. (půjdu vyčistit větší bandit kemp s bossem na konci, kterému se chci pomstít, že? A takto cca šetkrát?)

• Veskoslav

V jakém světě dětské naivity žiješ?:-D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit