-
Vyborna ctiva recenze, jako zamlada od Anastasova :-).
-
jasna koupe
-
Ze Vas to vsetkych este stale bavi, takto sa tu dohadovat, ktora hra je zumpa a ktora bude legenda, nehovoriac o zbytocnom urazani *7* To ja som si dnes druhy krat dohral Spec Ops The Line a stale si myslim,ze ta hra je skvela, kdezto iny by prehlasil,ze je to zumpa...NO A CO MA BYT? *3*
-
-
taky to nechapu, ale ono je dost na prd kdyz se celej zivot nekdo chova jako pubertak....to pak pomuze jen jedna vec- pecka nebo facka mezi oci...:) na foru se jim urazi, ale do oci by ti to nikdo z nich v zivote nerekl, protoze na to nemaji koule....
-
-
jak muže takováhle rubačka dostat 9 bodu? dyt je to děsná nuda... njn co ale s tim...
-
-
troll
-
Tak ona nejlepší rubačka v historii rubaček ani míň dostat nemůže!
-
ty jsi to hral ? Ze pises ze je to nuda? Fakt imbecilismus...
-
-
Ano hrál, a pro mě teda neni zabava chodit a rubat porad dokola..
-
-
vedel jsem to hrals prd a ne ascension , aspon si tady lidi nevymejslejte... Je to zbytecny....
-
-
nedokažeš prijmout fakt že ne každýmu se líbí to co tobě?
-
-
Je spis otazka, zda dokazes prijmout fakt, ze ne kazdemu se nelibi to co tobe a tudiz ze bys nemel hanit to, co se nekomu libi i kdyz se to tobe nelíbi.
-
mě prostě žádná takováhle hra nechytla, DarkSiders, DMC, GoW atd... prostě mě to nebavi nevim proč. Možná mam moc líný prsty na toto
-
ale dokazu, aspon napis proc je to nuda, kdyz jsi to teda ocividne hral... A nepis prosim ze je to porad to stejny , mas plno jinjch her ktery vychazi kazdej rok a jsou skoro to stejny...
-
-
-
nechci rypat- ale kdyz jsi to hral tak me rekni jakej boss je na vrsku te veze kde te doveze had na hrbete -takova salina z munulosti:) je to myslim 3 nebo 2 boss.?
-
-
mas na mysli tu chimeru?
-
-
-
Dementů je mnoho *4* .
-
-
-
jsem cetl: ... zapsaný krví ve zlatém věku „pjerestrojky“ *4*
jinak na GOW se uz tesiiiiiim -
Pro tupoučké stádo demnetních ovcí asi vážně dobrá hra..hlavně že ten "tvrďák" tam trhá hlavy,láme vazy,nesmím zapomenout "kůůl" zvuky při každém zásahu do protivníka a samozřejmě co nejvíce červené...poklona "Igorovi",kterému jak se zdá,jedinému dochází,o čem tahle hra je..
-
-
a ty jsi si tady prisel vyresit komplex co ?
-
-
Hele zkus to napsat ještě jednou..česky,srozumitelně,tak aby to dávalo nějaký smysl.
-
-
muzu az nebudes namysleny a zahledeny do sebe!
-
-
Není to tak hrozný,jak si myslíš :-)
-
-
ja si prece nemzu nic myslet jsem ovecka *1* !
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=b8fp8ZcYdG4
-
tažko retardovaný buran...
-
-
Tobě ta hra vymyla mozek tak,že nejsi schopen napsat ani souvislou větu bez chyb.
-
-
hovorí borec s nickom pomocnej jarda:D:D:D:D:D:D:D
-
-
-
-
Demo bylo epický, už aby klesla cena :)
-
Tak podle očekávání je GoW opět velice dobrá hra, ale už nepřekvapí, nevyrazí dech...taková už klasika a recenzenti si toho už všimli a průměrně dávají hře o bod méně tedy cca 8/10.
-
Po hooodně dlouhé době vidim, že Games.cz dává min. o 2 body víc než jiné servery, já hrál jen kousek dema u kamaráda a viděl videa. Podle mě ta hra nabízí epiku, podle kámoše skvělej multiplayer, zase víc brutality. Ale to je vše. Kratos (je to psaný podle kámoše *1* ) je už otravný a vlastně ccelý GoW nenabízí nic nového... Na trojku to nemá a rozhodně to neni důvod ke koupi PS3. Už by Kratose měli nechat spát...
-
-
to jsi opsal z recenze na eurogamer ze? Ten konec... Ubohost... Ascension je o hoodne lepsi nez 3- jsem fanda dohral jem vsechny od 1 az po ty dily na psp, ascencion je s prehledem nejlepsi god of war..
-
Kámoš v tvé hlavě že? *1* *1*
-
Kamos nema klavesnici, nebo jsi mu schoval trenky že tu takle píšeš za něj a několikrát nam to připomínáš?
-
-
Igor by ma zaujímalo aké hovadiny hraješ ty ?
-
-
takový co mi něco daj a stojej za ten čas
-
Troll simulátor 3
-