Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak to funguje? Majú nejakého klienta, ako je Steam?
  • pokud vím tohle se řešilo milionkrát a pokud steam krachne, což je podle mě blbost na ještě dlouhou dobu, tak ti poskytne všechny hry co máš na ůčtu ke stažení, něco jakoby offline patche :)
  • Paulcz
    Já bych se toho nebál, kde je poptávka tam je i nabídka. Otázka je jestli bude taková kupní síla, že to pohne i se Steamem apod.
  • Muze byt nekolik moznosti. Nekdo ti na Steamu hackne ucet. A pokud napr. Steam zkrachuje (teoreticka moznost), zadnej backup ti nepomuze, protoze i na backup musíš byt pripojen online ke steam klientu, jinak z nej hru zpatky nenainstalujes.
  • smejki
    proč bys měl o hry na steamu přicházet?
    Steam - Library - context menu - Backup game files
  • DRM free digitalni distribuce na GOG je jedina, kterou uznavam. U Steamu spol. nemam jistotu, ze mi hry budou fungovat i do budoucna, ze steam nekrachne a ja o vsechny hry prijdu. emuzu si hry nainstalovat bez steam klienta, atd. Na GOG si hru "data" skutecne kupuji, a tak je take vyuzivam. Muzu si hru pak nainstalovat kdy chci, na jakemkoli pocitaci, dokonce operacnim systemu (vetsina her jde normalne innounp rozbalit a hrat treba v linuxu), mam je zalohovane na externim hdd, v podstate na furt. Jen do toho GOG. Steamu dam milerad sbohem.
  • Ani by mi nevadilo kdyby GoG převálcoval steam a spol...ale to se asi nestane *1*
  • kostejnesmrtelny
    Go go go GoG! *1*
  • No já kdybych si měl vybrat jestli si hru koupím přes Steam, Origin a nebo GoG tak zvolím určitě GoG. Tu jejich bez DRM filosofii mám moc rád.
    Celkově CDProjekt je pro mě v herní branži jedna z nejsympatičtějších firem takže proč ne.

Problém by mohl být s tím, že málokterý vydavatel povolý svoje nejnovější tituly bez nějaké protipirátské ochrany, ale to už je na CDProjektu jak si to ošéfujou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit