Přejít na výpis diskuzí
GOG Connect vám umožní přenést některé hry ze Steamu do své GOG knihovny
1.6.2016 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Steam jako takovej s tím nemá co dělat. Je to na vývojářích/vydavatelích konkrétních her, jestli do toho s GOG půjdou.
-
asi to mají přetížené nebo mám moc her na steamu :)
PROCESSING YOUR REQUEST...
Give us a moment to gather all the necessary info. :) -
A já myslel, že GOG chce konkurovat Steamu. A on mu místo toho leze do zadku a propojuje se... *7*
-
steam už nemá takovou sílu jako dříve, hlavně neumí tlačit na vývojáře aby své hry dodělali a dále vylepšovali.
spíš je to tak že nějaké uskupení nabídne předběžný přístup ke hře a když jich prodá dost kopií tak už na ní ani nesáhne -
Steam s akcí vůbec souhlasit nemusí, jeho se to netýká. Záleží na vydavatelích her, proto ten seznam zatím není kdovíjak veliký.
-
Jo, myslím SoD. Základní stará krabicovka byla tuším do hněda? A pak Tales of the Sword coast byly šedivý. Bohužel o tu základní jsem přišel, když jsem ji já hňup někomu půjčil :(
-
Nad čím se rozplýváte? Však Steam už si dobře pohlídá, které hry jim pustí a které ne.
-
Taky bych byl taky radši kdyby to šlo i obráceně. Ne snad proto, že by GOG byl nějak zvlášť špatný, ale proto, abych měl všechno pod jednou střechou když už mi steam jede neustále.
-
Podařilo se to už někomu propojit? Mi to pořád píše "WE COULDN'T REACH THE STEAM SERVICE RIGHT NOW."
-
Ty ses taky DRM prosim te. Jak ja miluju tyhle komentare o DRM ktery je naprosto nepodstatny.
-
nějak to nefunguje....asi nával
-
Je to pár dní nazpět, co jsem si všiml, že na gogu v detailu enhanced edice máš i kód pro aktivaci původní verze. Pro oba díly. Tak směle do toho. Ale uvidíš, že dnes už je ta enhanced opravdu v o dost lepším stavu, než verze původní. Prakticky mě nenapadá důvod, proč přejít zpět. Rád si poslechnu tvoje.
-
Sběratelská edice, to myslíš se siege of dragonspear? Protože o jiný nevím u nás se krabicovka se základní hrou prodávala jen v obyčejný verzi v tom oranžovým obalu, jestli se nemýlím
-
To je snad evidentni.
-
ty tomu tak rozumíš..
-
spis bych to bral naopak - gog je tragicky polsky kram jako mbank
-
Já bych uvítal, kdybych si mohl svou enhanced edici přetáhnout na gog - ač se na něm prodává, tak se sběratelskou edicí dávali jen steam klíče.
-
A znamená to, že si můžu stáhnout hry ze steamu na gogu bez DRM?
-
Tohle je naprosto ultimátní plus a nejen pro GOG, ale též pro Steam, který s akcí souhlasí.
-
Poláci jedou, palec hore! *1*