Přejít na výpis diskuzí
GOG nabízí zdarma Dungeon Keeper, Steam zase Zaklínač 1 a 2
14.2.2014 | Adam Homola
66 příspěvků
-
Príbeh a úlohy v jednotke sú v podstate variácie na príbehy z knižiek, čo nie je zlé a pre čitateľa kníh (čo som aj ja) je to príjemné a v postate dobrá vec, ale príbeh dvojky je premakanejší, originálnejší a asi najlepšie herné priblíženie ako v stredoveku fungovala politika a vojenské machinácie a to v takej hĺbke, že to musí uspokojiť aj odborníkov na stredovek - strašne veľa detailov, menších aj veľkých, robí príbeh dvojky oveľa lepším a realistickejším ako väčšinu príbehov z iných hier... napríklad vyčerpávajúce články o komplexnosti príbehu a hlavne politiky v Zaklínačovi 2 hovoria tieto články: http://wishroom.tumblr.com/post/20001517977/the-politics-of-the-witcher-2-part-1-factions
-
Prosím, aspoň ty české názvy skloňujte. Nabízí (koho, co) Zaklínače 1 a 2. Díky
-
Jednicka je lepsi.
Hral jsem prvne 1 pak hned 2 a 2 mi prisla jako demo.
Lepsi grafika nic vic . -
S tím se dá souhlasit ačkoliv já tvrdím, že hudba a atmosféra ve dvojce není horší, ale jen jiná.
-
Tam bylo spíše důležité vybrat správný meč a způsob boje. Než jsem na to přišel, tak jsem často měl HP na minimu.
-
Ve dvojce jsou znamení mnohem důležitější než v jedničce kde ti stačí jenom Aard. Navíc se tam můžeš specializovat na znamení, šerm nebo alchymii s čímž se dost mění tvůj bojový styl. V jedničce sis maximálně mohl vybrat jestli všechno rozsekáš mečem nebo spálíš pomocí Igny.
-
Supr. Kdo nehrál použijte KeeperFX. Opravuje zejména chyby.
-
Příběhem mi přijde lepší první díl. Sice ty volby nejsou tak promakané, ale i tak má jednička lepší příběh. A combat system se mi také více líbil. Sice jsi tam opakovaně drtil jedno tlačítko, ale musel jsi zvolit jeden z 6 způsobů jak nepřítele zabít a to nemluvím o znameních. Ve dvojce jsi jenom mlátil, uskakoval a občas použil protiútok.
-
Podľa mňa je jednotka lepšia oproti dvojke v hudbe, HUD a atmosfére (viac slovanská), ale inak hernými princípmi, samozrejme grafikou, príbehom, postavami, a lepším spracovaním volieb a dôsledkov je lepšia dvojka
-
To si nemyslím, ale jak se říká 100 lidí 100 chutí.
-
Dvojka předčí jednička v každém ohledu. *5*
-
Dvojka nebyla zase tak špatná. Oproti jedničce je to sice slabý odvar, ale je to hratelné a má to skvělé minihry, což bylo pro mě hlavním tahákem *1*
-
1cka Witche patri do mych TOP RPG's, kdysi jsem si koupil krabicovou rozsirenou edici, ale protoze jsem ted v jine zemi a cdcka jsem si ssebou nebral, tak jsem si koupil i 1cku i 2ku. Tu dvojku jsem si koupil jen z povinnosti, protoze oproti jednicce mne absolutne nebavila. Ale tak mozna odstupem casu ji prijdu na chut. Ale na 1cku se opravdu tesim, si pamatuji jak mne dostala hudba a ruznorode prostredi tehda a samozrejme pribeh jako takovy. To byly fain casy
-
Hry z GOGu jsou vždy kompatibilní s W7.
-
A UT2004 za 2,5 dollaru
-
Naposledy o vánocích, kdy jsem oba díly kupoval já. Tehdy byly tuším za -75%.
-
"...nakonec i ta EA mají za tuhle dvojici sympatických akcí velké plus!"
Tak karma EA se tímhle pluskem dneska vyšvihla na minus 3 285 621. Včera po obědě to ještě bylo minus 3 285 622. Velká gratulace! -
Já nejsu fanda FPS, ale OFP Resistance byla jedna z nejlepších her co jsem hrál!
-
Nedávno rozdávali left4dead 2 :)
-
Jedničku witchera jsem shodou okolností v tejdnu koupil v krabicovce (míval jsem ho i dřív, ale mám strach že moji původní edici stopili stěhováci :D) tak mu dokoupim brášku dvojku :-) to budu mít na hodně dlouho co hrát :D no a DK beru okamžitě. pokud to bude dobře fungovat na win 7 tak není co řešit :)