Přejít na výpis diskuzí
GOG nabízí zdarma Garriottovo RPG Akalabeth - základní kámen série Ultima a počítačových RPG
29.12.2014 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
Teď hraju Inquisitora, výborně se bavím, a říkám si jaký nejsem hardcore. Ale tohle? Pfffff...
-
-
Jo, to je good hra, já jsem zatím v posledním dějství ale nějak mi tam ty vlkodlaci dávají, ničím si o ně zbraně a zbroj rychleji, než z nich stíhám vymlátit peníze na opravy. Od té doby jsem to zatím nehrál :). Jinak co se týče textů a příběhu tak se mi to moc líbilo.
-
-
Stribro a Vlci mor neco z toho na ne zabere .)
-
-
hardcore jak batole v domově důchodců tvl
-
-
Hmm, tak to je hard core...
-
A víte, proč to dávají zadarmo? Protože za peníze by si to nikdo nekoupil. Jednoduché jako facka. *6*
-
-
docela smutne takhle si tu lecit pubertalni komplexy...
-
-
mám rad retro .. ultimu sem hrál :) ale tohle vážně neeee
-
Tadyto je vážně už dneska nehratelný pro hráče, je to leda tak pro nějaký co hráli ultimu jedničku dřív, a ani pro ty ne.
-
-
mluv za sebe, že to nejsi schopný hrát ty neznanená že to je nehratelný pro všechny, běž si střílet vojáčky v COD to bys mohl zvládnout když se budeš plně soustředit *7*
-
-
Prostě nechápu tuhle nostalgii, proč hrát textovky když můžu hrát hry, u kterejch se musí trošku přemýšlet ve 3D? Třeba The Talos Principle? A neházej na mě špínu CoD, je to pro mě osobní urážka, jelikož nevlastním ani jeden díl a střílečkám obecně neholduji. *3*
-
-
Proc poslouchat renesancni nebo barokni hudbu, kdyz tu je modni rap, ze? Neni to pro kazdeho, ale i mezi masou konzumnich hracu se najdou taci, ktari jdou hloubeji pod povrch a chteji naproklad poznat herni koreny.
-
-
Ale no jejda mane, jejdásek k nám přišel *15*
-
Proč ne, jenom říkám, že pro běžnýho hráče to neni, zkoušel jsem hrát hodně starý hry a nebavilo mě to prostě, a řek bych že tohle se stalo spoustě mladejch lidí, že je to pro ně prostě nehratelný, a vim že mě sežerete, ale dneska prostě vycházejí lepší hry. *12*
-
-
Myslel jsem i invisible war a human revolution *1*
-
Deus ex 1 rozhodne nieje mainstream shit,!
-
Říkáš že nevycházejí lepší hry? Takže to znamená že 20 let hraješ pořád tohle protože nic lepšího nevyšlo? A pokulhávají s hratelností? Hrál jsi Dishonored, Bioshock, Crysis, Civ4, Deus Ex, Mass Effect, Dragon Age? Vím že je tohle naprostej mainstream shit, ale tyhle hry mě prostě vtáhly a nepustily. Taky vůbec nečapu hejt na DA a ME, když to jsou nejlepší hry posledních pár let, a vy nad nima ohrnujete nos. *16*
-
Že dneska vycházejí lepší hry? rofl, dnes vycházejí hry akorát s lepší grafikou (ale jestli ti to stačí aby byly "lepší" hrou..) dnešní hry s hratelností hodně pokulhávají. Naštěstí se ale ty prvky zase vrací.
-
-
-
-
jasne že sa to dá hrať ... aj s kamením sa dá hrať.
-
-
aj s tvojou matkou na doktorku.. všetko ide...
-
-
Já už jsem nějaký pamětník, ale musím s pokorou říct, že i pro mne je to dnes poměrně záhul.
-
-
A to je špatně že jo když to je záhul, chci říct - výzva v počítačových hrách, kdo o tom kdy slyšel že?
-
-
To rozhodně netvrdím. Ovšem i ta výzva má příteli mnoho tváří. A já nehovořil o obtížnosti.
Mám-li být upřímný, já osobně u videoher hledám především odpočinek.
Avšak pěkně si ji užij, to ti z celého srdce přeji *4* . -
-
Příteli, ztrácíš drive, začínáš se opakovat. Chce to něco neotřelého, něco nového. Já věřím že s nástupem nového roku své turné obohatíš o nějaký pěkný kousek do repertoáru.
A rada na závěr, urážky už netáhnou.
Nicméně i přesto tě miluji. Stejně jako každého z Vás. -
Jenže tohle není pravý Ježíš, nýbrž uprchlý chovanec Jedličkova ústavu.
-
Pravý Ježíš nikdy neodpočívá, ani u her.
-
-
-
-
-