Přejít na výpis diskuzí
GoG ohlašuje slevy na svátky a nově nabízí Gothic 3
6.12.2011 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Nevím proč máš problém o gothicu 3. Vyhrál jsem ho bez patche a bugy sem nejak minul asi jsem mel stesti no
-
hustá filozofie, ale furt mi přijde pro toho někoho tratícího lepší prodat dva kusy za polovic než žádnej za plnou cenu, páč někomu třeba připadala moc vysoka :P
-
I tvoje kreditka se těší?
-
Samozřejmě, že dokáží... Právě proto hry hraje tak málo lidí a pokud už se najde těch lidí trochu víc, tak to jsou akorát tak facebook ptákoviny nebo komerční trháky, na které jsou miliónové promo akce (Skyrim, COD).
Jinak to, že lidé všeobecně hry omlouvají, se můžeš doslechnout i v podcastu, kde to například osobně říká i Farid.
Já kvalitu hledal, našel a dobrovolně za ni platím. V herním průmyslu mne však nic z toho nepotkalo... -
To mluvis o sobe ne? Lide, kterym na kvalite zalezi, ty si ji dokazi najit...
-
Ano, hra kombinuje vše dohromady... Obsahuje písně, obsahuje kompozice navozující atmosféru, také se můžeme skrze ně ponořit do příběhu, číst si in-game knihy či encyklopedie.
Problém je v tom, že ani v jednom ze zmíněných aspektů hry neexcelují, ba naopak - jenže lidé to prostě omlouvají a preferují kvantitu nad kvalitou.
Jo a že hry nejsou dražší? To bych se na to podíval... *3* -
Staci porovnat neporovnatelne... Hra neni hudebni CD, ani kniha. Hra je software, ktery kombinuje mnoho z toho, co jinak kupujes zvlast. Vetsina her ma hudebni soundtrack, ktery zvlast bys koupil jako samostatne CD, a tady je to jen mala cast z obsahu hry. Stejne tak kniha. Vetsina her obsahuje z vetsi ci mensi casti pribeh, ci psany text jako v knize. Tedy hra je i z casti kniha. A nakonec, hry oproti kniham zas o tolik drazsi nejsou... Ale ty to samozrejme nevis, vzdyt hry nehrajes, nemas na ne cas, nezajimaji te, atd. To uz zname...
-
Díky za osvětlení... Mě se to netýká, já hry v podstatě nehraju (a ty, co jo, tak mám půjčené či v dobách minulých ještě kupované), ale i kdybych je hrál nějak víc, rozhodně bych za ty nekřesťanské peníze, co za to chtějí (v poměru k většinou tragické kvalitě a zabugovanosti), nebral ani jednu. *3*
Stačí porovnat cenu hry s cenou hudebního CD či knihy a myslím, že není nad čím diskutovat. -
Zrovna u tebe necekam, ze bys pochopil, co to znamena zakon. Abych to napsal v tebou srozumitelne reci: Ty kdyz neco stahovat, hrat bez zakoupeni, tebe nekdo prasknout, ze hry prodavat, a ty treba jen stahovat, tak i kdyz pan policajt prijit, uvidet ze ty stahovat a ty platit pokuta, nebo jit sedet :)
-
správně! nakopej těm utilitaristům pr"el!
-
Takže...?
-
To je hezky, ze ma clovek nazor a oduvodneni. Dulezity ale je, ze ze zakona je stahovani (natoz sdileni) warez her nelegalni.
-
internetový cikán? *8* Chceš říct, že jsem akorát vyžírka, že? No hele, řeknu to asi takhle: Někdo, kdo ještě neukončil studium a nemá pravidelný příjem financí, peníze potřebuje na důležitější věci než jsou hry. Ale když se dají stáhnout, tak proč ne. Všichni z toho děláte něco špatného, ale jenom proto aby jste vypadali dobře před ostatníma. Sdílení ani stahování není špatné a nikdo by se za to neměl stydět! .Vymlouvat se nebudu, prostě je to můj názor a za ním si stát budu.
-
sem si říkal jak dlouho bude trvat než se objeví první internetový cikán
-
Ha... ujetej komentář. Mě je jedno kdo na čem tratí, důležité je jestli to má výhody pro MĚ jako kupující osobu.
-
Libovou, že? *5*
-
Pche, 50% sleva? Vždyť na Steamu to budou mít zase levnější jako každej rok.
Nicméně ten Empire Eatrh zadarmo je bomba, fakt klasika, dost stará ale naprosto luxusní RTS nejen v multiplayeru. -
tak ty si hotovy english boy. jestli mas takovouhle vyslovnost tak to potez
-
Pro výstavbu dálnic v naší malorepublice budou peníze chybět, i kdyby tady ropa tekla proudem... *3*
-
Tak to je ten nejlegracnejsi prispevek, ktery jsem kdy na games cet. :D