Přejít na výpis diskuzí
GoG ohlašuje slevy na svátky a nově nabízí Gothic 3
6.12.2011 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
*1* +1
-
Ve svém životě, plného bohatých prožitků, jež mě připravily o prsní bradavku a levé varle, jsem se zásadně vyhýbal slevám. Důvod je ten, že pokud něco koupím se slevou, znamená to, že na tom někdo tratí a já nebudu, jen tak ničit někomu život. Hlavně tím připravím stát o peníze, které pak budou scházet při výstavbě dálnic, výplatě důchodů atd. Proto na vás apeluji NEKUPUJTE TYTO HRY VE SLEVĚ! Někdo jiný je právě teď potřebuje. Počkejte si.
-
Ja bych chtel mit tolik volnyho casu co tenhle trouba trol, abych ho mohl stravit produktivne :)
-
skoda ze to vsetko uz mam, uz sa tesim na predvianocne zlavy na steame.
-
Warcenter, warforum, uloz.to, share-rapid, filestube, rapidlibrary, rutracker.org... That's all you need to feel the glory! *5*
-
Hm... Warcenter je lepší, tam mají slevy 100% a maj je tam celej rok a né jen o Vánocích.
-
Toho dosáhnou jen vyvolení. *3*
-
Milý Ježíšku, na Vánoce bych chtěl dostat tolik volného času, jako má Trol.diskuzni (abych ho mohl trávit podobně nesmyslně) a jeho celkové uvažování (abych pak nemusel sám sebe litovat).
Děkuji Ti předem. -
Čekám na článek o WOWku. *5*
-
Ano, svoji povinnost zmínit Skyrim v každé diskusi jsi splnil, a co máš v repertoáru dalšího? *7*
-
Pravda
-
Hlavne je nutnost si ke Gothicku 3 nainstalovat i nejnovejsi community patch v1.74 dále Content Mod 2.3 a QuestPacket v4 update2. Stimmto vsim uz se da hovorit o dobrem rpg co se blizi puvodnim dvoum dílum.
-
Gothic 1, Gothic 2 + dat., Gothic 3 a navíc Zaklinac a Zaklinac 2 jsou velice lakave nabidky, Jenze uz vse mam ...
Pro nekoho to budou super RPG vanoce. -
Gatik Frí? Fenks bat uí uont Skajrym sou bedly! *5*