Přejít na výpis diskuzí
GOG slibuje vrátit peníze, pokud vám hra nepůjde
9.12.2013 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
30 minut je pro nektere hry opravdu malo. Ja bych dal 24 hodin. To by se i slozitejsi hry mely dat dostatecne vyzkouset.
-
Mno jo :-) Stane se i jiným.
-
Vzdyt jo, kdo by se snizil na takovouhle trestuhodne malou uroven aby zebral penize za jiz koupene hry. *15*
-
Aby tam neskonali.
-
No je to jedna firma ne? A i kdyby ne, tak zdimaci penez jsou oba.
-
WarZ, tímto se omlouvám DayZ:-X *9*
-
Blizzard při nefunkční hře pošle omluvu, hru vymění a ještě dostaneš dárek (nefungoval mi druhý datadisk k WoW, dostal jsem dva pety jako omluvu a 10 dní navíc)
-
To i já :-). Nedávno jsem si koupil Dust: An Elysian Tail na Steamu a pak zaplakal, když po třech týdnech přišel na GOG. Až bude ve slevě, koupím ho i tam. Jen abych měl DRM-free kopii. GOG je můj nejoblíbenější obchod s hrami a jak říkáš, perfektní podpora. I já s nimi pár věcí řešil a nestačil se divit rychlosti odezvy a naprosté vstřícnosti. Skoro to zní jako pohádka, ale to je zkrátka GOG. Držím jim palce, ať vydrží a nezpychnou :-).
-
Discworld je v přáních komunity dost vysoko :-)
-
Nepletes si to spis s Activision-Blizzard???
-
Hm, jasne, zrovna EA si vyberes...
http://games.tiscali.cz/oznameni/origin-umozni-vratit-do-jednoho-dne-hru-ktera-se-vam-nelibi-63766 -
GOG v podstatě nastavuje Zrcadlo nenazraným Společnostem Typu Ea.
-
Mě tohle zneužívání přijde zbytečné. Stejně jsou všechny hry v GOG verzi i na torrentech a všemožných warezech. Když už je někdo podvodník, proč by se vůbec zdržoval s tím, že za hru zaplatí, stáhne si ji a pak se bude podvodně dožadovat vrácení peněz? Když si tu samou verzi může rovnou stáhnout z warezu.
-
vůbec nic. Jediná hra ze 100 u které jsem chtěl na steamu vrátit peníze je trials evolution, totálně zprasená konverze. FPS dropy, doskakující textury, nastavení grafiky=ON/OFF, žadný antialising. Jestli mi vyhověli? Bláhové
-
Jakou by mohli mít prevenci? Prostě když uviděj z databáze, že si někdo koupil deset her, a všechny vrátil, tak to s nim asi budou řešit individuálně, předpokládám.
-
Tak jestli maji nejakou prevenci proti tomu , tim lip. *3*
-
Mě na komp nerozeběhl třeba Blade of Darkness..podezříval sem ovladače grafiky kdo ví...teď se tato služba hodí když to nepojede ani na novém OS..
-
vyckaj, aj to bude
-
Ne..mají letité zkušenosti v oboru ale s touhle možností teda vůbec nepočítali...
-
Tak ja jsem gothic 1 rozjel na 64b win7 i s originalkou, kterou sem dostal pred 6 lety. Problem bude u tebe, ne gogu.