Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mna na GOGu stve len jedna vec a to ze v ponuke nemaj Discworld I a II *13*
  • Jo GOG.com je opravdu prvotřídní. Dokonce jsem tam jednou žádal i o spojení 2 acc v jeden a změnu nickname a i v tom mi vyhověli. Hrát Dangerous Dave na Windows 8.1 je opravdu palba nostalgie. Za mě má GoG.com palec na horu. Jsou skutečně dobří a před steamem dám v nákupu starších titulů vždy přednost GoG už jen proto, že je bez DRM.
  • Jack1947
    ...jde o velmi vstřícný krok spoléhající na slušnost uživatelů... No a to by mohl byt kamen urazu, za jak dlouho muze dojit k zneuziti teto moznosti. Snad s tim uz od zacatku tak nejak pocitali ne. *7*
  • Už asi viackrát, spomínam si, že ponúkali ľuďom vrátenie peňazí za GTA IV, krátko po vydaní hry, kvôli jej príšernej optimalizácií
  • Jack1947
    No jo jenze, kdyz tu hru stahnes do 15minut uz mas smulu. Origin prece ma tu "pujcovnu" her nej.
  • Ještě pořád mne to nepřivádí k el prodejnám *3*
  • XorxoxTalarius
    No jo *5*
  • maros.goc
    ja by som chcel napríklad vidieť Steam v systéme ako má Android ..tam si kúpite hru a máte 15 min na vrátenie platby, čím sa vám vrátia peniaze :) ideálne by bolo keby mal steam podobnú politiku, že po prvom spustení môžeš do 30 min hru vrátiť ..to by bolo úplne paráda, a podľa mňa aj veľmi logický krok :) ...keď už nebývajú tie demá ....

aj topánky si môžeš pred kúpením vyskúšať, aj iné oblečenie, aj auto, hraciu konzolu, proste všetko...len tie blbé hry cez digi nie, nechápem :(
  • Robotron3
    Na Windows jsem s gog nikdy neměl problém, ale jakmile jsem si zkusil pustit něco na Macu (Jagged Alliance 2 třeba, která je podporovaná), tak to nefungovalo ani náhodou a nedalo se zjistit proč, natož to opravit. Takže na Macu to význam má hodně. Ještě by se mi teda akorát líbilo, kdyby dosový hry dávali alternativně jako obyč zip, že si to uživatel v dosboxu nastaví sám. Na Linuxu musim jednotlivě ty windows instalátory rozpakovat a hledat tam ty soubory jak je to nakonfigurovaný a dát to do dosboxu. Tim by byla vyřešená i podpora prakticky Linuxu.
  • No Steam to dělá hlavně kulišácky tak, že nikde nezaručuje, že na dnešním PC ty hry poběží, byť je tam prodávaj (narozdíl od GoG). Příklad za příklady budiž KOTOR 1, kterej se sice pod Win 7 s ati/amd spustit horko těžko dá (nicméně ne díky Steamu, ale díky 3rd party patchům), ovšem o chodu se moc mluvit nedá.

Takže rozdíl v podpoře mezi GoG a Steamem je a zavést tohle Steam, tak na rozdíl od GoG bude problém hned v tý první podmínce :p
  • jonatan.hanzlik
    exactly
  • Taky jsem zatim s zadnou hrou od gogu nemel jediny problem a to dokonce i s hrou ktera nebyla v podpore win7.
  • jonatan.hanzlik
    Thief I, Neverwinter Nights, moje první legální Heroes of Might and Magic III Complete (po 15 letech si to už zalouží :-D )...GoG bude tuto zimu zodpovědný za moje vysokoškolské neúspěchy.

Ale fandim jim. Dělaj dobrou práci a nikdo se jim důvěrou k pc herní komunitě nevyrovná, jak se zdá...
  • urcite myslel WarZ. DayZ este nejaku tu chvilku ako standalone nebude.
  • jonatan.hanzlik
    DayZ nebo WarZ?
  • jonatan.hanzlik
    Což nechápu, protože to se rozjelo okamžitě bez problémů. (Je až s podivem, kolik lidí je s prací na Win 7 tak nezkušená, že nepoužívá módy kompatability a spouštění programů s administrátorskými právy - jen ještě připomínám, že jsem to ani nepotřeboval - spustilo se to jednodušše samo). Mám Win 7 x64 a funguje mi jak Steam, tak GOG verze.

Nechci tím říct, že s kompem neumíš, jen se divím, protože jsem s tím neměl jediný problém.
  • Škoda že to nefungovalo i dřív, týden jsem pročítal fóra a stejně jsem na Win 7 nerozeběhl Gothic za který jsem dal 10$...
  • Veskoslav
    U nefunkční hry také vrací peníze. Nebo ti nabídne poukaz na stejnou hodnoty, za jakou jsi koupil nefunkční hru. Například vracel peníze za WarZ.
  • Steam už dvakrát minimálně peníze vracel a to za dvě hry..jedna nešla pořádně spustit (byla to hra hraní na boha ale na název si už nevzpomenu) a druhá která byla lživě uváděná že je kompletní a přitom končila někde uprostřed (Dark Matter) .
  • Moudré rozhodnutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit