Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lol nebylo az tak spatne ale extremne jednoduche. Vic jsem si uzil pri starsich klasikach Dungeon Masterovi, Eye if The Beholder, Wizardry 1-8, Might and Magic (koupeno 1-7 dil), Realms of Arcania, Stonekeep, Betrayal of Krondor. Asi posledni opravdu HUTNY dungeon (a uz sel hrat i jako multiplayer) byla Demise - Rise of KuTan. Aktualne taky vychazi jako remake Demise: Ascension na http://www.decklinsdemise.com/ za par dolaru. Ale pripadne zajemce - neni to jako soucasne hry. Je to velmi obtizne, rozsahle a na stovky hodin. Vypracovany vyvoj postav jaky se dneska uz opravdu nevidi. Ne, opravdu jsem to nedohral. :)
  • Yeah !!!
  • Super, LOL1 byl 10x zabavnejsi nez cely Skyrim ci jine dnesni "pecky". Proc uz dnes nikdo neumi udelat takove hry.
    • Rake in grass - Undercroft . Pecka ...... Umějí je udělat , ale pro jednodušší publikum prostě nutno mít jednodušší hry .
      • Tak ten bych si rad zahrál,ale nemužu to na pc sehnat.jestli víte kde se to dá koupit dejte vědět
  • Tak já zase hrál jen ten třetí díl a nevím jak vy, ale já s ním byl naprosto spokojen. Na souboje s duchy ve White Tower se jen tak nezapomíná, jó smaragdové meče, to byly časy.
  • Tak kua.... dojde Mick the Mage , nebo pockam na focus?
    • sleepless
      Vyvolavani musi byt kolektivni :)
      • MrSanta
        Už zapaluji svíce a chystám vyvolávací koutek.
        Škoda jenom, že nemám čas to hrát. Ten Skyrim je děsná potvora.
  • Nejlepsi zprava za posledni roky..
  • A CO TAKHLE LANDS OF LORE V HALF-LIFE PODÁNÍ ?
    http://www.ceskemody.cz/mapy.php?clanek=272&pn=lands-of-lore
  • Cosi
    První díl asi nevyšel v roce 2003, když: "druhý s podtitulem Guardians of Destiny z roku 1997" a " na ten třetí z roku 1999 by asi lidé, co kdysi pracovali pro Westwood, nejraději zapomněli. "
    • sleepless
      Preklep, opraveno.
  • Vitekb
    Čím je zrovna Lands of Lore tak důležité, že to zmiňuje jak Games tak i bonusweb?
    Nic proti, jsem jedině rád, že se udělá reklama mému oblíbenému distributorovi, ale myslím, že už tam bylo mnoho důležitějších releasů, kterým se zdaleka takové publicity nedostalo.
    • no, když se podíváš na ten link který na GoG vede tak tam na konci uvidíš identifikátor (?pp=47...), takže GoG může jednoduše sledovat kolik lidí k nim na web doleze skrz linky v recenzi na tiscali games (jakou jim TG generuje publicitu -> kolik se bude cvakat za reklamu), a možná TG mají přímo bakšiš z toho když si ten kdo tam skrz ten link vlezl tu hru koupí ... proto je ten link na hru taky v recenzi tolikrát. a pravděpodobně podobných recenzí uvidíme v budoucnu mnohem víc. ale konec konců proč ne, pokud to k GoG přitáhne další lidi tak jen dobře

pořád lepší než reklama na Preventan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit