Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano, ja sem je mel dokonce i na jednom pocitaci
  • Kozy
    Ještě zjistíme že Oscar přišel z Columbie.
  • XXHUGOXX
    Nestrielaš tam, nepadajú tam mrakodrapy. Nieje to hra, je to zážitok, určený skutočne len úzkej skupine ľudí. Ty k nim jednoznačne nepatríš.
  • XXHUGOXX
    Musím si to raz zahrať !! *4*
  • Mě to připomíná Dear Esther.
    Popravdě jsem se ve hře i trošku bál (Venku je vichřice, jsi doma sám/a a ve vedlejším pokoji je tma jak v pytli). Já vím že tam není žádné monstrum (nebo Big daddy a Big sister )
    ale ta atmoška je skoro strašidelná.
  • Lawliet
    Co vlastně..nesdílí universum s bioshockem?
  • MickeyMutant
    Stačí, že se tu ukážeš ty.
  • Takže je naděje že přijde Big Daddy a naučí lesby co je opravdový vrták? *4*
  • Optimalizace teto hry byla naprosto priserna..to je jedine co si pamatuji *1*
  • Carmamrdon
    "ve sdíleném svědě"
    "...a snad cenu znovu připomínat..."

Prosím Vás, přečtěte si po sobě článek než ho dáte číst druhým. Zase tak moc toho není.
  • vracíš se po dlouhý době domů a místo uvítání rodiny najdeš prázdnej dům. procházíš jednotlivý místnosti, venku zuří bouře, do oken mlátí déšť a vítr, a ty se snažíš zjistit, co se stalo. a to tak, že prolejzáš každý zákoutí, čteš různý zmuchlaný vzkazy v koších, poschovávaný dopisy (například tvoje ségra schovala logicky před rodičema nějakou poznámku ze školy) nebo různý dokumenty a tím se seznamuješ s lidma, co v tom domě žijou, co dělají, jak se mají, a buduješ si k nim vztah... nic míň, nic víc, prostě jako když si čteš povídku...

některý lidi štve, že to není hra a když všechno nesbíráš a nečteš, jsi na konci za pět minut a je to o ničem. mně se to naopak moc líbilo, protože je to suprově napsaný, má to skvělou atmosféru neznáma, bezva hudbu (ségra má vkus!) a celkově to je po všech těch codech a epickejch rpgéčkách a indie plošinovkách něco jinýho, pěknýho
  • tak jo dneska se zeptam. Co je na tom Gone home tak super? a co ty lidi na tom stve? co o tom vim tak akorát clovek hleda nejaky důkazy o tom kam někdo odesel.
  • Radši ne, prosím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit