Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra se mi nelíbila, rozhodně bych ji nedoporučil
    • Hra se mi nelíbila, a proto bych ji rozhodně doporučil.
  • Pro mě největší zklamání za posledních 10 let. Od nechutně pohádkové grafiky, přes laciný mmo gameplay a politickou korektnost až ke generickým questům a totálnímu stereotypu po 4 hodinách. Nevím proč ale trochu jsem čekal něco víc jako DA Origins.
    • Morraw
      Myslím, že DA 2 mělo ve své době taky kladné hodnocení a ocenění a přitom podle hráču je považováno docela za odpad. Zde jak vidno sliby také nebyly naplněny, takže nelze očekávat zlepšení ani v následujících dílech. Holt se z toho stala série pro jinou herní skupinu. Snad tak nezprasí nový ME.
  • že bych si to konečně zahrál? Můj letošní gamesácký plán byl zahrát si 3 hry - Pillars of Eternity, Dragon Age Inquisition a Witcher 3. DAI mi ještě chybí.
    • Keyz
      To první je rubačka to druhé rpg. Tedy si vyber.

Příběh a generické questy v tom prvním jsou hloupé, že se to ani nedá brát jako příběh.
      Ale jestli rád rubeš tak jo. Taktický mód je špatný a není hlavně nutný. Tedy rubeš dobře a ještě to vypadá slušně.
    • Ristoro
      Řeknu ti takhle, jestli už jsi před Dragon Agem hrál Witchera, tak od toho moc nečekej. Witcher je téměř ve všech ohledech lepší hra.
    • jakubc
      Hlavně se neptej tady, v doupěti DAI nenávisti... :-)

Witcher 3 mě bavil po celou dobu cca stejně hodně, zato DAI mě v prvních 50 hodinách bavilo mnohem víc než ve zbytku (některé mapy jsem ani nakonec neprojel a dojel jsem jen příběhy postav a ten hlavní, což je řekněme hlavní linka), ale v těch prvních 50 hodinách mě taky bavila víc než Witcher 3. Ve výsledku velmi vyrovnaný souboj, i když hry jsou (totálně) jiné - obě ale mají spoustu přeskočitelného generického obsahu, takže pokud jsi inteligentní hráč, který si dokáže ze hry vzít to, co chce, neuděláš s DAI chybu.
      • bože děkuju, že se tu občas ještě najde někdo, kdo má rozumný názor!
    • Tak jestli te bavil W3 a PoE tak tenhle fail ani nehraj. Na origins se to nechyta ani trochu.
      • PoE mě bavil, Witcher 3 mě bavil tak 40 hodin, pak mně ten svět začal nudit (W3 považuju za nejhoršího z trilogie). DA1 i DA2 mně obě bavily tak na stejno.

Nevadí mi pár opakujících se generických questů, pokud tam bude silná hlavní příběhová linie, která to potáhne kupředu, a pokud ten svět bude variabilní. Problém Witchera 3 byl, že ten obrovský svět mi připadal všude stejný, jedna vesnice jako druhá, jeden les jako druhý, všude stejné barvy, stejné obličeje, stejné textury. Na minulých hrách od Bioware se mi líbilo, že měly různorodé lokace, třeba Kotor měl různé planety, z nichž každá byla uplně jiná. Toto mi ve Witcherovi chybělo.
        • Mě u W3 překvapilo že jsem splnil Q s vlkodlakem a pak jsem šel k chatce k čarodějce a v mobu co ji chtěl vypálit byla úplně stejná ženská. A příběhově to rozhodně stejná ženská nebyla.
          To bylo fakt divný.
        • Sr_Lobo
          No to vcelku cucim ze ti prislo ve withcerovy vsechno stejny ... skoda zes to nedojel na skellige to bys to pak asi dotah do konce.
          Tady v DA teda budes mit "silnou" pribehovku obligatne o zachrane sveta jak je zvykem a mapy se ti budou menit rozlicne - jedna zelena jedna moda, v tretine map pak budes mit pisecny pouste. Ale jo vcelku by me zajimalo co clovek s tvojim vkusem (jak odhaduju) na to bude rikat no - nemyslim to samozrejme nijak urazlive.
          • Witchera 3 jsem dojel do konce, i když mě hra přestane bavit, tak se ji snažím dohrát, prostě se do toho nutím. Skellige mi přišlo stejné jako Velen - akorát tam bylo pár bílých kopců, ale jinak dost podobné - byly tam stejné potvory (topivci atd). Jediné co bylo trochu jiné byla tam cizí planeta na výletě s Avallachem. Prostě nevím proč, ale ten svět mi přišel všude stejný a nijak zvlášť zajímavý.
            • @Sir_Lobo,
              W1 mi právě vůbec nepřišel, že by měl jednotvárné prostředí. Byla tam ta první vesnice, pak Wyzima, pak močály, pak venkov a všude byli jiné potvory a jiné prostředí.
              Zatímco W3 měl jeden jednotvárný svět vyplněný pořád těma samýma questama. Hrozně mě časem začaly štvát questy, které používaly zaklínačské smysly. Prostě jsem nesnášel hledání červených šmouh v trávě, nepříšlo mi to zábavné.
              Loot ve W3 byl uplně k ničemu, člověk si vystačil se zaklínačskýma mečema i znameníma, všechno ostatní bylo haraburdí k ničemu atd.
            • Sr_Lobo
              A to ti teda W1 a W2 neprisel taky ze mel furt stejny prostredi ?
              Ono se toho na geografickym uzemi kery je podobny evrope zas tolik odlisnejch prostredi vycarovat neda. Leda kdyby tam foukli Zerikanii ale to by to bylo vyvoji jeste dalsi dva roky.
      • mě vadilo jak je to brutálně repetitivní, prošel jsem komplet tak první čtyři mapy a bylo to jako bych prošel jednu 4x po sobě, hra působí dojmem, po 10 hodinách už člověk viděl vše co tam je a dalších 50h se to bude dokola už jen recyklovat, děkuju nechci
    • Sr_Lobo
      No jestli nejsi horlivej fanousek predchozich DA tak bych do toho asi nesel, me se to ze zacatku liblilo, ale behem par desitek hodin me to silene znudilo a pak sem to dohraval uz jenom ze setrvacnosti a cimrmanovsky zvedavosti jestli druha pulka bude stejne nudna jako ta prvni.
  • Když jsme u srovnávání tak Dragon´s Dogma > Witcher 3 o koňskou délku
    • Strč si to svoje Dragon´s Dogma někam d*prdele ty p*sranej weebo. Běž radši mastit candáta nad školačkama v tom tvým animu. *6*
      • komu pořád cpeš ten polský shitfest? Tady se bavíme o pořádných hrách a ne o hrách po holčičky.
        • Nějakej polskej shitfest je mi u p*dele ty weebovkej lízači p*delí, běž si honem koupit mangu a animu ať se z toho n*posereš nulo. *6*
          • pff. běž slabé. Teď já. Běž do Lídlu ty Polifile a strč si do análu polskou klobásu, daleko zábavnější než sledovat červené stopy na mapě *15* *15* *15*

Tomu říkám gameplay, sledovat červený zápach na mapě. Geniální *15*
  • DAO byl skvělý. DA2 jsem si i přes nedodělanost také užil, byla aspoň svá. Ale DAI je pro mě naprostý odpad. Vidím před sebou ten brainstorming v Bioware: Skyrim má úspěch, tak najmeme jeho leveldesignéry, a taky Dark Souls a The Witcher frčí, tak to taky na Dragon Age naroubujte. Výsledek? Jako kdyby pejsek a kočička vytvořili Frankensteina.
    • Tak, Zaklínačem se dost inspirovala už první Dragon Age, vůbec to byla taková slátanina Sapkowského, Tolkiena a Forgotten Realms - alespoň pokud jde o universum, lore atd. Bioware kdysi před lety zcela rezignovali na originalitu a dělají jen to, o čem vědí, že to bude sypat. Proto jejich hry posledních asi 10 let za moc nestojí.
      • Já mluvil o hratelnosti. Jinak souhlas lore je vykrádačka a slátanina, ale přesto dohromady dává smysl. Spíš než Zaklínače vykradli Hru o trůny.
  • CRYPT
    Hm to je dobry.... A ja pred 3 tydny kupoval zakladni verzi :(
    • Taky to mám koupený asi měsíc.. To je k vzteku..
  • Morraw
    Tohle mi připomnělo, že mám se tam za čas chuť si Inquisition zahrát. Nevadí mi, že tam jsou generické questy, asi hloupý příběh, divné postavy atd. Láká mě na tom ten open world a budování Inkvizice. Bohužel mě zatím vždy odradilo hlavně ovládání soubojů. nepoužitelný taktický režim a ovládání celkově.
    Ale stáhnul jsem si teď ten trial a uvidím, jestli se něco změnilo a jestli dokážu ty nedostatky překousnout.(spíše ne)
    • komu to cpeš? To je typ příspěvku na blogýsek *15*
    • Keyz
      Ta hra je dělaná na netaktické hraní v netaktickém módu. Tedy na to si asi zvykneš.
      Taktický mód, to pouze komplikuje. To jsem během hraní zkoušel.
      • Morraw
        No bez taktického režimu bych se obešel, ale to nemá ani stejné ovládání jako dvojka. Holt ten port totálně po*rali.
        • Keyz
          Bohužel ano :(

Nutnost držet tlačítko sekání apod...
          Navíc to budování něčeho...To je prostě jako z C filmu. Ještě máš na svém hradě kde jsi pán super quest....Je tam mág a ten ti řekne něco jako: Jak je možné, že zde nemáte nějaké knihy? Běž je najít" No, a jaké mega borec máš quest aby jsi je našel....

Zcela logicky je někdo různě poztrácel po hradě a jsou třeba u střechy apod *15*
        • ono to nemá stejné ovládání, bééééééééééé, oni posraali port, bééééééééééééééé. Vzpamatuj se chlape, vzmuž se a chovej se statečně ty padavko
  • Teda jo, jeste jsem ani nezacal hrat svou deluxe a uz je tu goty.
    • Jsem zvedav, zda bude nejaky pack, ktery nabidnou jako upgrade na goty a ne ze si musis hru koupit celou znovu...
      • species
        Jo jo pac EA je znamy svym privetivym pristupem k zakaznikum :D:D:DD (sakra tohle ani ja nereknu s vaznou tvari :D)
  • Jack1947
    Njevětší brainfuck je že nějaké DLC šlo/de mít z raptoru zdarma za odehrané body bahah. *1*
  • "GOTY edice Dragon Age: Inquisition se všemi DLC vyjde na začátku října"

Díky, nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit