Grafické karty jen tak nebudou, potvrdila Nvidia
-
Prej "vzhůru do bazarů". Minulý týden jsem jen tak že zvědavosti kouknul na bazoš. Starší karty až o 500%, novější i o 100% dražší. Přešla mě chuť. Přece nejde kupovat kartu za 50000,-,nebo GTX 760 za 5000,-. Ryzen Apu určitě zažívá boom. Do bazarů teď určitě né.
-
-
Zrovna jsem dalval segre do kompu svoji starou 1060 6GB... jen tak pro zajimavost jsem kouknul na trh s "ojetinama" a zjistil jsem ze bych ji prodal stejne, jak jsem ji 4 roky zpet koupil... masakr. Kolega v praci zase rozprovdava svuj starej rig z minuly zlaty horecky, kde mel 10x 1060 3GB a do ted mu cena tech karet za tu namahu ani nestala to nosit z pudy. Rikal si ze by o to stejne nikdo nemel zajem ze na hrani to moc neni... ted je boucha na aukru 5 - 6k za kus...
-
Hele a opravdu se to za ty ceny prodá? Já mám pocit, že tam ty předražený karty vidím viset několik týdnů. Opravdu si někdo koupí 2 roky starou RX580 8GB za 11k? Nebo to ti lidi přestřelí a doufají?
-
-
Nestrelis ji hned, ale kdyz si 2 3 tydny pockas, tak ji za ty nehorazny prachy nakonec udas.
-
-
Hele a opravdu se to za ty ceny prodá? Já mám pocit, že tam ty předražený karty vidím viset několik týdnů. Opravdu si někdo koupí 2 roky starou RX580 8GB za 11k? Nebo to ti lidi přestřelí a doufají?
-
-
Hele, já tomu věřím. Protože když to udělá každej, jakože udělá (čest výjimkám),tak ti nic jiného nezbyde. Prostě to tak je. Lituju týpky co staví kompy.
-
-