Přejít na výpis diskuzí
Grafika Falloutu 4 je slabší kvůli množství herních systémů, říká Bethesda
19.6.2015 | Adam Homola
168 příspěvků
-
Mně je do breku, když se o takové grafice říká, že je slabší a na druhé straně vycházejí rozpixelované srágory, které mají grafiku v pořádku, protože stylizace.
-
Hlavně aby zůstali chladné zbraně. Čert vem grafiku.
-
No, trochu by ještě tu stylizaci mohli poupravit. A shadery taky, scénka v baráku a stíny kolem působí dost divně.
-
Protože jsme férový a nikdo včera nehejtoval Ubisoft za The Division, že, tak ani dnes nebudeme hejtovat Bethesdu za Fallout 4, že?! *3*
-
-
Bethesda před 2 lety nelákala a lépe vypadající hru. Problém Ubisoftu je v neupřímnosti a klamavé reklamě, ne ve špatné grafice.
-
-
Klamavá reklama? Pokud si uvěřil že technologické demo vytvořené pro prezentaci nové značky a enginu = finální podoba hry pak se obávám že zažiješ ještě mnoho dalších zklamání a to ne jen ze strany Ubisoftu. *6*
-
-
-
Btw co znamená ten první obrázek? Kde čudlíkem provedu nějaký super zásah...To opět nebude možné ten super zásah provést plynule v boji? Třeba střelou do hlavy?
Ale budu nutné opět přerušit boj, vyvolat menu, tam něco vybrat a poté sledovat zda se to povede anebo ne? -
-
wtf?
-
-
Když to říká Bethesda, tak to bude určitě pravda....
Jen aby tam ty možnosti byly a nebyl to opět gerátor neuvěřitelného světa jak se o tom v posledním FC.
Již víme, že to vygeneruje Tower defence, nějaký ten mega crafting všeho a vylepšování armorů, zbraní na 150 způsobů...
Tak snad tam zůstane i jedno procento pro: Příběh, svět, volby atd... Prostě to co nám ukázkově předvedl Witcher 3
Hlavně aby borci zase ne*rali 200 let staré konzervy *15* -
-
Stoletý konzervy žrali už v původních falloutech. To je prostě součást lore. 200 let po jaderný válce už po předválečný civilizaci nezbude skoro nic.
-
-
Vzdyt ve svete,kde jsou ghoulove, mutanti, roboti, prerostli komari a krtove prece nemuze byt takovy nesmysl jako jedle 200 let stare konzervy ze..
-
-
jenže jidlo v konzervě 200 let vydrží problém je že ta konzerva nevydrží tak dlouho *1*
-
-
-
-
že se necíti trapne, na drhou stranu amici tomu mozna i veri
-
-
Ty musis mit hodne spatny zivot vid? Furt jenom hate vsude a vzdycky. Jsem od tebe necetl snad jediny pozitivni koment nikdy a nikde
-
-
nemam to v živote moc lehky, ale ani moc težky
-
-
-
Grafika mi přijde fakt hezká, tedy až na lidské postavy a hlavně obličeje.
-
Stylizace je dobrá, takže slabší grafika tolik nevadí.
-
Na Fallout 4 se samozřejmě těším, protože hry od Bethesdy mám hodně rád. Na druhou stranu mě slabší grafika mrzí, protože hry od Bethesdy (alespoň od Areny dál) posouvaly technické možnosti a prostě vždycky jsem na jejich grafiku vyjeveně zíral. Pro mě je to součást vtažení do světa, a tedy i součást zážitku.
Fallout 1 měl ve své době špičkovou grafiku (hlavně animace brutálních smrtí postav se vyzdvihovaly i na krabičce), dvojka už ani ne, trojka byla zase velká podívaná, New Vegas ani ne. Doufal jsem, že Fallout 4 opět od Bethesdy zase posune výtvarné zpracování o kus dál (jako Skyrim a Oblivion). -
-
Co má jako znamenat že 1 měla špičkovou grafiku a 2 ne? *15* Tys mě rozsekal. Vždyť je to stejnej engine a ty hry vyšli rok po sobě.
-