Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tomu uplně nerozumím. Bude mít horší grafiku než Fallout NV ? Nebo co se řeší ?
    • Né.. má to prostě jen uplně normální grafiku nenadchne neurazí.. mě osobně se prostředí libí dost.. Jenomže všichni ti zastánci hratelnosti nad grafiku se najednou zmizely
    • RodneY55
      Nebude, ale nekteri jedinci neustali, ze se grafika nezlepsila tolik o kolik by podle nich mela.
      • Presne tak, kto ma dosť ma dosť...JA NEMAM DOSŤ
        • Zvedni p*del a jdi se vyvětrat ven, tam máš tu nejlepší grafiku.
          • Najlepšiu grafiku mam, ked sa žena vyzlečie *1*
            • Ale heeej, ale nemôžem stale t*tkať ... *1*
            • No zdá se, že už se nevyslíká tak často.
  • Jako to kladeni durazu na grafiku me dost stve. Uz ted je propastni rozdil mezi grafikou a fyzikou. Mnohem radsi budu kdyz se vyrazne zacne posouvat nahoru fyzika, kolize, interakce a taky pohyb postav. Kdyz dosahnou alespon urovne soucasne grafiky, pak at klidne prudej s realistickyma ksichtama, vlasama a ostatnima serepetickama.
    • walltar
      Jak tohle můžeš vůbec říct... už od Skyrimu mají dokonalou fyziku bez jediného bugu!

https://www.youtube.com/watch?v=V3f9uN9wKJU
      • To bol znamy pociatocny bug. Na druhej strane, vdaka tym roznym somarinam mala hra mnoho vedlajsich vyuziti, napr
        https://www.youtube.com/watch?v=RWl-IHKsKdE
  • To su čiste dristy, moderi to chytia do ruk a spravia z toho INU hru, 4K textury, nech nekecaju že sa to neda... *16*
    • Ale potom na to treba inu masinu. Mnohi zabudaju, ze ten modifikovany skyrim alebo fallout 3 hraju na strojoch s podstatne vyssim vykonom ako maju nextgen konzole
      • A prečo tie NOVE konzole nemaju vyžši vykon...ja kupujem novu grafiku, ked tym ziskam min. 100% narast grafickeho vykonu, ale oni spravia novu konzolu a narast vykonu 00 prd, hlavne aby sa nenažranci rychlo napakovali, ale spravia okolo toho riadny HYPE a sprostačkovia kupuju včetne predraženych hier ...OMG
        • Jasne, ale vykon konzoli predsa nie je vecou autorov falloutov.
          • Ale su nim velmi ovplyvneny, musia sa mu prispôsobiť... peneži, peniaze, penizeee...
            • 5 patchov je pre taketo hry minimum. Grafiku ma kazdy taku aky ma stroj. Ak ta to nebavi, nekupuj to. Kup si ovela lepsie a krajsie hry.
            • Tak to sme sa dožili, nielenže hra dnes hra po vydani musi dostať 5 patchov, aby bola plne hratelna, mi dokupujeme DLC a nakoniec si ju musime aj dokončiť aby vyzerala k svetu OOOOMG *12*
            • Jasne, ved z tych penazi sa hry financuju. Ak by spravili dve verzie hry, kto by si predobjednaval priznanu konzolovu b-verziu za plnu cenu? Autori dobre vedia, ze pc-ckari si aj tak tu hru upravia tolkymi sposobmi, na ktore by ziadny tvorca hier pocas vyvojoveho cyklu neprisiel *1*
    • Vidím to stejně, nevím jak ostatní, ale osobně už dávno používám 4K s tříslotovým GTX980 a stále čekám na hru, kde svou HW výbavu obstojně použiji, konzole se pořád plácají okolo full HD a to kdo ví jestli, ještě s omezeným FPS na 30 a já si už několik let klepu na čelo, na co všichni čekají a proč si nepořídí slušné sestavy. Nerozumím tomu.
      • Mne sa zda, že niekto NECHCE aby hry na PC vyzerali velmi vyrazne lepšie ako na konzoly...niekto ten vyvoj brzdi, ako spametajme sa už je rok 2015, už by sme mohli byť graficky ovela ďalej, keby sme chceli HW na to mame...ale NECHCEME-viz namodovany SKYRIM , CRYSIS 3...
        • To je pravda, pro mě osobně graficky nejpovedenější dílo současnosti zůstává stále nejnovější Cryengine, samozřejmě v uživatelských modifikacích a tam byl položen základní kámen tuším někdy v roce 2006 až 2007, od té doby se dodělávají pouze detaily a žádný progresivnější herní engine nemáme. Z renderovacích enginů používám VUE11, což je samozřejmě jiná liga a jde dál než Cryengine, ale jako herní použít zatím nelze.
          • Cry engine na max 1080p/+60fps, a to ještě stále bez AA, je ale dodnes nesnadným úkolem i pro highend pc!!!
            • Min fps není objektivním hodnocením, při hraní shadow of mordor jsem měl průměr 55 fps, ale na benchmarku to kleslo i na 30 fps (ikdyž to bylo na setinu sekundy) a to už je optimalizací než hw. Nicméňě u Crysis 3 na 4k by to bylo do 30 fps, no aspoň je tam vidět nějaký progres a ne se zaseknout v roce 2008 - 1080/30
            • Vycházím z testů Crysis 3...

http://www.cnews.cz/sites/default/files/pictures/clanky/2015/05kveten/nvidia-geforce-gtx-980-ti---referencni-karta/grafy/32.html

Uvedený odkaz jsou minima fps na max s MSAA 4X - i úplně nová GTX 980Ti má vážné problémy...
            • To záleží pouze na tom, co chceš simulovat, pokud je to exploze tisíců barelů, které budeš neustále přidávat, tak samozřejmě stačit nebude nikdy, pokud jsou tvým cílem ale modifikované neakční krajinné scenérie, tak to utáhneš v rámci dnešního highendu bez problému. Ale pokude chceš jít ještě dál, nezbývá nic jiného, než se s konkrétním řešením mainframe obrátit třeba na IBM.
  • spoock
    Grafika mě neuráží, hlavně ať je to dobrá hra. Předpokládám, že když už je grafika průměr, tak nebudou načítací obrazovky při vstupu do metra, apod., to by zabili mnohem víc.
    • loadingy budou, tak dobrý zase ty nový konzole nejsou.
    • Magister_Peditum
      Pokud používají stejný engine jako ve Skyrimu, tak loadingům asi nevyhneme.
  • Llour
    Mít takovou grafiku Zaklínač 3 tak ho všichni roztrhají na kousky. To vážně nejde udělat komplexní hru s tunou obsahu a přitom špičkovou grafikou?
    • Bohužel nejde, už tak konzole nestíhájí.
    • Kozy
      MGSV: Phantom Pain
    • walltar
      Tak třeba Star Citizen se o to pokouší... Zatím špičkovou grafiku mají. A hra by v budoucnu měla být i úžasně komplexní. Takže uvidíme.
      • Asharak
        Jenže mít na to max 5 let tak vypadá hnusně a je nekomplexní nebo průměrný jako ostatní hry..
    • Samozrejme, ze to je mozne. A kolko ludi ma PC na to aby si to v takej grafike potom mohli uzit? Potom zasa bude hate, ze ta hra je neoptimalizovana a ze to nikomu nejde plynule.
      • walltar
        Tak na PC celkem dost... PC má jednu takovou silnou pomůcku. Říkáme tomu nastavení grafiky. Takže i perfektně vypadající hra jde celkem dost osekat aby jela i na horších PC.

Imho není potřeba osekávat už ve vývoji, ale stačí to dát do nastavení.

Na druhou stranu, tu perfektní grafiku by využilo pár lidí s nejlepšíma PC a jinak nikdo takže se na tom pracovat chce asi málokomu.
    • no jde už sis odpověděl... Zaklínač je komplexní hra s tunou obsahu a super grafikou :)
      snad si velké firmy vezmou z CDprojektu příklad...
      jinak mě ta grafika ve Falloutu až zas tak moc nevadí, sice to vypadá jako trojka, ale když to bude zábavné, tak přoč ne... Já bych raději kdyby tam byl kooperativní multiplayer...
      • Já nevím jestli jste si všimli, ale i CD projekt omezil grafiku udajně kvůli komplexitě světa. Tím nechci žíct, že by měl špatnou grafiku, ale že musel udělat kompromis.
  • Kozy
    I tak to vypadá moc hezky.
  • Opět marketingový žvásty plný zavádějících informací, kdyby raději kápli božskou a řekli, že nechtějí dávat prachy za vývoj vlastního enginu jako CD Projekt, který dokázal vytvořit s výbornou grafikou daleko rozsáhlejší a komplexnější systém, než jejich craftování a plácání objektů v prostoru a Bethesda raději všechny prachy narve do marketingu, aby mohla prodat už jednou prodanou hru.
    • ctyrikrat: oblivion, f3, skyrim, fnv
      • To je pravda, díky za opravu.
        • No aspoň nemazou med kolem huby lidem tim ze ukážou hru která je pak ve finále o 50% hnusnejsi nez ukazovali, jako to udelali polaci. Ale blbeckum se nikdy nikdo nezavdeci, budou nadavat at je to jak chce:)
  • Magister_Peditum
    Kdyby prostě přiznali barvu a řekli, že s tím svým pravěkým enginem jsou prostě zvyklí pracovat, tak se to dá uznat (byť se skřípěním zubů), ale tyhle kecy o komplexitě atd. V čem je Fallout 4 komplexnější než třeba Assassin's Creed nebo Zaklínač?
    • Muzes si tam postavit nekolik vesnic a obchodovat mezi nimi a branit je... muzes modovat vsechny zbrane a brneni, atd... kdyby sis nejdriv neco zjistil nez zacnes hru pomlouvat nevypadal bys jako tak velky hlupak.
      • Magister_Peditum
        A to jsou jako důvody, proč by to musí mít takovou grafiku? Já hru nepomlouvám, pomlouvám vývojáře, kteří už zase opět kecají, jako se to stalo už mnohokrát předtím. *2*
        • Asharak
          Pokud chceš milion assetů pro crafting a budování pak trochu je, na druhou stranu není grafika jako grafika a ta jejich "stylizace" nepůsobí nijak příjemně, alespoň né pro mé oči. Př: DOOM 2 pro mě vypadá graficky líp než DOOM (4). Jenže většina lidí tuhle větu nepochopí.
    • Aj Tetris je komplexnejší než bezduchý AC.
    • walltar
      Můžeš si tam postavit barák *1*
      • Keyz
        *15*

No ty vole! A proto musí vše osekat, protože postavit si barák je tak moc náročné, že to seber ostatní zdroje *15*
      • To ve Falloutu taky nemůžeš, můžeš si tam maximálně tak postavit něco co, se baráku hodně vzdáleně podoba, plné rozbitých palet, rezivějícího haraburdí s hodně omezenými možnostmi, prostě neuděláš místnost 5 na 5 metrů s keramickou podlahou, vyřezávanými stropy, metr tlusými betonovými stěnami s ochranou proti radiaci, pětivrstvými neprůstřelnými skly a sádrovou omítkou.
        • upřímě řečeno bych se s tebou klidně vsadil že do půl roku od vydání si budeš moci stáhnout nějakej mod ktrej ti tohle umožní. *1*
        • walltar
          Tak jo no... Můžeš si tam postavit Chajdu! *1*
          • A proto jediná hra vhodná na stavění baráku jsou obecně programy typu CAD.
            • walltar
              Jo já na škole měl rád Archicad ... to už skoro jak ta hra bylo. *1*
  • RodneY55
    Me je ta grafika u Falloutu uplne volna. Radsi budu mit osklivou hru plnou obsahu, nez krasny technologicky demo, kde nebude co delat.
  • Vypadá to hrozně, Bethesda navíc RPG absolutně nezvládá a neumí. Jediné, co jí jde, je vytvořit megahype i kolem průměrné a zabugovane hry..
    • TULENCZ
      To vis ze jo a jak vypadas ty? :D :D :D Nejultimatnejsi svoboda. A dle me to vypada uplne v pohode.
      Navic to konecne vypada ze jen nevylepsili Fallout3 jako u New Vegas ale zapracovali par poradnych zmen. Takze palec nahoru :) *12*
      • Fallout New Vegas je úplně specifická hra. Jenom propůjčený engine Obsidianu, aby udělal RPG ve stylu starých Falloutů. Doufám, že k něčemu takovému zase dojde. Bethesda mně v tomhle ohledu nikdy nepřesvědčila a už jenom ten system dialogů mě dost děsí. I tak mně Fallout 3 hodně bavil a u 4 se nebojím, že bych nestrávil hromady hodin a kdo ví, třeba Bethesda překvapí a bude to i bombastické RPG. Jinak co se týče grafiky, ta mi přijde naprosto dostačující. Už se těším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit