Přejít na výpis diskuzí
Grafika rozhodně nebude slabou stránkou Mount & Blade II: Bannerlord
29.9.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
To bude zase strávených hodin nepraktickým a neúčelným způsobem :)
-
-
Time you enjoy wasting, is not wasted *2*
-
jo v ocich vymastenyho ignorantskyho obcana dnesni spolecnosti mozna. Ovsem chytrejsi clovek vi ze hrani samozrejme ma daleko do neprakticnosti a neucelnosti.
-
-
Má nervy v hajzlu *1*
-
Dej si par facek, udělej nám tu laskavost. *3*
-
Tady ocividne nekdo nepochopil jistou narazku a udelal ze sebe akorat tak blba :)
-
Podle toho co jsi napsal si asi myslíš, že jsi zrovna ten "chytrejsi" a to že se někdo věnuje třeba jen hudbě zněj dělá "vymastenyho ignorantskyho obcana". Jsi akorát tím čím opovrhuješ.
-
Jemu by se líbilo , kdybychom šli všichni do prádelny a skládali tam ručníky !
-
-
Fanda trpaslíka to ocení *3*
-
-
*3* *1*
-
-
-
-
-
Asi není moc šance, že to vyjde letos že? *4*
-
-
Ty lajky jsou opravdu hezké ale já bych radši odpověď :D
-
-
Není :)
-
-
-
Skvělá středověká hra už se těším. MB: Warband byla skvělá.
-
-
..a stále je *3*
-
-
tak tak
-
-
-
Ten engine je moc dobrý, jako amatérského grafika mě totálně nadchnula možnost vše dotvářet přímo v enginu, takové druhy enginu mají budoucnost, člověk se někde s tim nemusí štvát, speciálně pro lidi, kteří jsou zaměření více na grafiku a nerozumí programování a nebaví je ta technická stránka (jako já). Je naprosto skvělé mít možnost přímo věci v tom enginu upravovat tak, jak jsou na místě. To podle mě ulehčí hrozně práci a zvýší kvalitu.
-
Chci ... tohle chci. Sakra ať už to mají hotový. *1*
-
mne by vklude stačilo keby do tej hry zakomponovali viacej možností rozhodovania, riešení a ovplyvňovania jednotlivých lordov... viac možností prispôsobenia si hradu a niektoré otravné veci ako napríklad "plnenie" hradu vojakmi... toto som musel riešiť cez mód ktorý nebol zrovna dokonalý ale postačil... ovládnuť caladriu v celom jej rozsahu bolo v originálnej hre takmer nemožné...
každopádne chlapci z taleworlds robia veľmi dobrú robotu a držím im palce... neraz som ich podporil a ak mašina vydá vklude podporím aj nadalej... nech sa orientujú na tú hratelnosť lebo M&B treba naozaj iba vykresať do dokonalosti... pre mňa je táto hra už aj bez toho zhmotnenou zábavou pri ktorej som strávil mega hodín (a to hlavne v singleplayeri) -
Video famózní... Když to tak vezmu, oni vlastně vezmou to dobrý z warbandu, vylepší grafiku, animace... Bože já to chci....
-
Jen kvůli tomuhle uvažuju o novém železe. Času dost, ještě to chce nové Winy. *4*
M&B:Warband s Floris modem mě pořád baví. -
Za zmínku stojí že tohle video vyšlo přesně dva roky od oznámení Bannerlordu- tak ať už to sakra vydaj. Editor konečně vypadá user friendly, je pěkný že ukázali mapy z Warbandu, takhle máme pěkný srovnání.
-
Samotný takový editor by mi bohatě stačil na zabití desítek hodin zábavy. Opravdu moc pěkné. Kdo někdy v takových editorech dělal, musí ocenit to, co ukázali.