Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar pařani. Já začal s GT2 a každej další díl byl vždycky lepší než ten předchozí. GT3 dobrý, sice míň aut, ale to vůbec nevadí. GT4 - nádhera, 700 aut. GT5 - dobrý, přes 1000 aut, ale o množství to až tak uplně není. (všechny auta jsem koupil a zajel s nima časovku pro porovnání). v GT6, kde jich je 1200 (s pár staženejma) se stává jako v GT5, že docela dost aut se opakuje. Jenom japonských aut je tam 670. Nissanů přes 100 a typ Skyline přes 50, který jsou z většiny na oko skoro stejný. Mazda MX-5 22 aut a zrovna tohle: jedno auto a 3 názvy (MX5, Miata, Roadster) a taky vypadaj všechny stejně. RX-7 30 aut a taky skoro všechny stejný. Mitsubishi 3000GT a GTO -jedno auto. To pak to celkový číslo naskakuje.
    Gran Turismo je důvod, proč mam Playstation. A vždycky, když vyjde nový, tak jdu do něj okamžitě.
    Pár chybek se na každým najde, ale to mě neva. Třeba v GT5 jsem koupil nový !!prémiový!! auto, zajel závod a chtěl jsem si ho v replayi prohlídnout a co tam páchaly ty stíny, to bylo hrůza.
    GT6 už je o kousek lepší. A nejlepší je samozřejmě čeština. To jsem několik dní, než jsem vůbec něco zajel jenom čet o autech. A projekt GT Vision je taky mazec. V tuhle chvíli 12 aut. Každej den se těším, kdy něco přibyde. Jinak trochu pařím i formule. Mějte se fajn, Zdar Martias
  • Hned v pondělí kupuji a těším se jak malá holka .. Kdo hrál GT5 s volantem tak už nic jiného ..
    Na 6 jsem moc zvědav .. Pozdě ale přece !!
  • nekontabilita site 735 na ps3 pri hre gt6.
  • Já jsem v podstatě spokojen s tím jak se GT6 nakonec povedla, mám už otestováno prvních pár hodin. Rozhodně oproti minulému dílu největší kus cesty ušla fyzika aut , jde opravdu cítit tu změnu a zpětná vazba od podvozku a pneumatik je také na vyšší úrovni. nemám ani zásadní problém s kritizovanou grafikou , která je vyčištěná a řekl bych lépe nasvícená. S čím ale trošku problém mám a dá se říci , že jsem ani nečekal , že by to GT6 napravila..to jsou ty "standart" vozidla . Myslím že spousta lidí asi nepotřebuje 1200 aut, možná ani 1000 ...Jakoby Kazunori v té touze posouvat hranice , tak nějak pozapoměl o čem tadle série vlastně je a zdá se , že tak trochu kvantita převálcovala kvalitu. Určitě zústává ještě spousta věcí , které by potřebovaly doladit, ať už nějaký systém kvalifikací,občasné trhání grafiky, zvuky atd. GT6 je bezesporu velmi zdařílá hra, ale jak se zdá tak trochu doplatila na ty vysoká očekávání..
  • frantisek_nejezchleba
    Chybí mi více informací o jízdním modelu. Z recenze se prakticky nedozvím, jak se hra hraje, ale naopak se dozvím třeba to, že některá auta mají více polygonů, některá méně (ale díky za informaci, líbí se mi tyto nepodstatné detaily – bez ironie). Například pro mě velmi důležitá otázka, na kterou jsem v textu nenašel odpověď: jak se hra hraje na Dualshocku? Mám pocit, že autor hru paří s volantem, ale vzhledem k mainstreamové orientaci hry paradoxně nerozebral hraní s ovladačem, což mě mrzí, nýbrž já se na hru těším, ale volant kvůli ní pořizovat nebudu.
    • Stejne se hraje s premiovimi.nad 400pp vypadaji vsecky auta supr.a jsou mnohem detailnejsi jak v gt5!Je tam videt uplne vse i vzorky pneumatik.coz v gt5 nebylo ani u premiovich.
  • Najlepšia recenzia akú som o GT6 čítal...na chybách ktoré mi vadili v r 1997 pri GT1 nemám náladu sa rozčulovat teraz 2013...
  • Nejsem úplným fandou recenzí, protože i ty mají své chyby a mnohdy zastávají subjektivní názory, nikoli objektivní.
    A tuto recenzi, bych přirovnal jako porovnání naší poslanecká sněmovny a europarlamentu.
    Bylo by dobré otevřít oči a začít dělat trochu jinak i ty recenze, než jak je zvykem v tomto českém rybníku brčálu.......
    GT hraju od PS ONE. Ať mi někdo ukáže hru, která si za 15 let své existence dokázala udržet minimálně standard ?
    • standard ale neni 10/10 a potom ze zrovna GT fanaticky zastance pise neco o tom, ze recenze jsou subjektivni je taky komicke. V neposledni rade vase srovnani dost pokulhava, protoze europarlament je na tom v porovnani s tim nasim v rychlosti, efektivite apod. snad jeste hure a sklizi kritiku naprosto ze vsech stran *3*
      • nechápu Vaše přirovnání standard vs. 10/10 ? Rozhodně jsem se neprohlásil za fanatického zastánce GT. Pouze za těch 15 let jsem hrál mnoho závodních her od NFS, Colin Mc., Toca ( Codemasters) a další. Tudíž to mám s čím srovnat. Co se týká parlamentu, možná jsem měl zvolit něco více konkrétního, protože obě instituce stojí za..... . Nic méně, abych to tedy nepolitizoval. Je to asi jako když koukáte na fotbalovou Gambrinus ligu a pak se podívate na 1.Bundesligu. Tak asi tolik k té kvalitě recenzí u nás a v zahraničí. *3*
        • muzete byt prosim konkretni, co vam pripada spatne a nekvalitni na teto recenzi? Kdyz pomineme znamkove hodnoceni, se kterym vubec nesouhlasite? Co je vam tolik proti srsti?? Ze si autor dovolil v clanku nekolikrat zminit, ze GT neni bez chybicky, ze ma mouchy, ktere nejsou zcela zanedbatelne a duvody, kvuli kterym nekteri hraci preferuji Forzu, nebo jiny titul? Opravdu nechapu, co jste chtel jako rici.

          Ja jsem s kvalitou recenze naopak velmi spokojen. Je videt, ze ji psal clovek, ktery GT a podobne tituly hral vic nez dost a dokaze docela slusne pospat klady i zapory a jaky vliv to ma na hratelnost.

          Co presne teto recenzi chybi, nebo nadbyva oproti zahranicnim webum?
          • Nepravda,a opravdu,ale opravdu nahrano min hodin.Tet parime s kamosem a nestartujem jen s posledniho mista.Treba i s 8.Zalezi podle auta.Ale radsi zavodim s posledniho mista, aspon mam koho predjizdet,ponevadz a mnohdy mam odost sylnejsi auto a do pul minuty je trhnu skoro opul kola.jedine co me zarazi fyzika aut jak v gt5 tak gt6,a tim myslim,ze auta se chovaji v singlu jinak a v multaku take!A v gt6 je docela tezke oproti gt5 v multaku nastavit kontrolu trakce,jinak super.
          • No tak asi takhle, to že to nějaké chybky má vím taky. Ale já právě hovoříl o tom standardu a ten si i "6" pokračování drží (to na vysvětlení co je ten standard a podle mne to je známka 8-9/10, když vezmeme hodnocení předešlích dílu ). To že ta hra bude postupně doplňovaná jako GT5, nevidím například v dnešní uspěchané době jako nevýhodu. Naopak, její životnost se tím prodlužuje, když bude postupně rozšiřována ve správných časech. Přístup k internetu snad má dnes každý kdo se tomu chce trochu věnovat. Už nemluvě o tom, pokud si chce užít multiplayer a sezóní závody.
            Nezaznamenal jsem s ohledem na zahraniční recenze horší známku než 8. Známku 7 tady dostávají přechodzí díly NFS a to trošku porovnáváme hrušky s jablky.
            Tuto diskuzi bych chtěl již ukončit, protože jak říkám. Recenze jsou jedna věc a realita druhá. GT bylo první a vždycky bude....... a to že nemá jasnou vizi je naprostý nesmysl. Jasnou vizi mělo od vydání prvního dílu. Není potřeba nic měnit, jen s ohledem na technologie to rozšířovat a rozvíjet. A to je to, co přesně Polyphony dělá již 15 let.
            • porad jste nezminil jediny argument, proc je tato recenze horsi liga, nez u zahranicni kunkurence. Vlastne ano, neustale kritizujete zminene hodnoceni, ale to je zcela irelevantni. Chapu to tedy dobre, ze nemate zadny konkretni argument a reagoval jste pouze a jen na finalni znamku a tim je pro vas cela recenze spatna a nic nevypovidajici, zatimco konkurence, ktera GT6 napalila 10ku a 10 stran jsou jen same orgasmy, jak je GT6 genialni, jedinecne a bezkonkurencni je tou spravnou latkou, jak se maji delat recenze?
          • Hraci preferuji Forzu? Ehm, Forza je na jine platforme a hracu, co ma PS3 i XBOX soucasne je 3 a pul. 99.9% hracu si fakt nevybira, jestli bude hrat Forzu nebo GT.
            • Ano, já sem si mohl vybrat a vybral sem si forzu. Jízdní model o který mi jde v první řadě je mnohme propracovanější. Je super kolik aut naházeli do GT6, ale o tom to asi není.... je to spíš o tom si zajezdit. a myslím že forza toho může nabídnout víc. (kromě nastavení online - který je v GT6 famožní a hoši z turn10 by se měli inspirovat)
            • napsal jsem nekteri a kvuli odlisnosti Forzy od GT se takovi urcite najdou. PS3 a Xbox zaroven ma na svete halda lidi dost mozna to budou miliony, ono kdyz si za jednu vyplatu muzete koupit obe konzole, televizi a k tomu 20 her, tak tech par set dolaru nehraje pro mnohe zadnou vaznejsi prekazku vlastnit obe konzole, naivc kdyz jsou na trhu 7 let, to opravdu nebude az takova vyjimka. *3*
  • K recenzi bych rekl pouze jedine, kez by Buh dal a vsechny 7/10 hry byli tak kvalitni jako GT6.
  • Já jsem z GT6 nadšen, nova fyzika je super. Takto melo vypadat GT5. Chyb je tam sice spousty, snad to spravi patche, hlavně ten zvuk. GT6 je rozhodne nejlepší sim na konzolích. Jen takový dodatek k recenzi, premium aut je tam pres 400, coz je jedna třetina všech aut a ne pětina ;-)
  • Dvojka ,čtyřka, pětka .... víc mne u GT nezajímá . Stejně jako tolikrát předtím se ukazuje že 6 bude oslím můstkem pro PS4 verzi , kterou uvidíme .....do pár let ?! . Já si užiji pětky a snad opět opráším i dvojku v telefonu . 6 není na pořadu dne .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit