Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Vim ze Gran Turismo byli vzdy jen o zavodech aut... jenze to bez pozkozeni neni tak uplne efektni.
  • Je to lepsi jak gt5!A co slibili to splnili!A k tem autum ze jezdi jak na provazku,tak chlapci kouknete v tv na takove to zavody,a je to uplne stejne.kazdy chce drzet idealni stopu,asi tak.A tato hra neni o strkanicich a destrukci a v realu je to zakazano!v multaku si delejte co chcete!Ale i v multaku muzete do nekoho strcit,ale na posled,pak vas ihned vykazou z mistnosti!Pokud to neni tvz suffle race.Radsi jdete na ten svuj need for speed.
    • mozes sa dalej utesovat a nahovarat si ake je to ppci :D
    • sugyn
      Tak ze je podle tebe normalni zacinat vzdy z posledniho mista a mit to nastaveny tak ze v poslednim kole predjedes posledni dva NPC? A tak furt, zavod co zavod. Pravda nekdy se je podari predjet vsechny hned v prvnim kole. Mozna popisujes F1, ale tohle je GT series, tam kontaky a kolize jsou mnohem castejsi. Myslim ze lidi stejne resi spis to ze AI vas absolutne nevnima a tak ji nedela problem vas vytlacit nebo do vas nabourat.

Ale vic me bavi zpomaleni prvniho jezde. Pozoroval jsem to nekolik krat, byl jsem na treti pozici a na prvniho jsem ztracel -26 vterin, po predjeti druheho jezdce ztrata byla -28 vterin. Behem 4 zatacek jsem mel ztratu -12vterin, po par dalsich zatackach jsem predjel prvni AI. Zvlastni bylo ze se me pak drzel jako kliste a ja mel na nej do konce zavoda naskok 2 desetiny. Zajimava mechanika.
      • To je prasácká mechanika a naposledy jsem ji viděl v NFS Underground. Je to o tom, že tvůrci jsou neschopní (nebo nemají čas) udělat pořádnou AI
      • ted hrabnu hodne do historie, konkretne po screamer (po bozi jednicce), a tam bylo neco jeste horsiho

tam clovek jel par kol prvni, a kdyz si nedokazal vybudovat dostatecnej naskok, tak v cilovy rovince udelalo npc hop, a vyhralo *5*

i podfuky na joudy to chce delat inteligentne...
    • S tím provázkem jsi pobavil. Zkus někdy mrknout třeba na WTCC nebo jiné závody, kde jezdí AUTA.
  • kennyB
    Je v tomto díle trať Seattle Circuit???
    • Už od dvojky nejoblíbenější ...... možná za příplatek :(
    • Není
  • AI je oproti GT5 mohutne vylepsena, stale to sice muze byt lepsi, ale je ted mnohem agresivnejsi i chytrejsi.
    Ovsem je nutne ji skutecne nastavit na stupen 10, coz silne pochybuji ze recenzent vubec vi, podle toho co pise, recenzoval tak po peti zavodech.
    • Ahoj, prosímtě, kde se nastavuje obtížnost AI, já to za boha nemůžu najít..:) Díky!
      • Je to normalne v nastaveni.
        • Mužes napsat cestu? ja to tam proste nevidim...
  • Piste si cokoliv je libo, ale ta hra je skvela.
    Predevsim ta nova fyzika je vyborna a na volantu je to neco skvostnyho.
    Nordschleife v noci, za deste ve Ferrari GTO je strhujici zazitek, ktery bych ted jinde hledal obtizne.
    • Hra to rozhodně není špatná. Hrál jsem všechny díly krom toho na PSP
      a všechny měly něco do sebe. Jen si u tohoto dílu nemůžu pomoct, ale zatím to není ono (snad se po několika updatech změní můj názor).
      Jinak já osobně momentálně velmi fandím Projektu Cars viz video: http://www.youtube.com/watch?v=B6j9pFdNeqE
      • Project Cars je dobrej, ale přijde mi trochu sebevražedný už z tak malýho rybníčku hráčů HC race simů ukrajovat ještě o ty co jsou ochotný platit měsíční poplatky
        • nepleteš si to s iRacingem?
          • asi jo
  • Horší hodnocení než poslední Need For Speed? Dobrej vtip *1* *1*
    • Nepřipluli kapříci. *2*
  • Aj keby sa poseriete GT6 je top simulator , vyplakavat take blbiny ze neobsahuje len vyhradne full premium.Ma chyby samozrejme,, na ktorych sa pracuje to je dolezite ,neviem o tom ze by PD zamestnavalo Harryho Pottera ktory vsetko hned vycaruje.
    S umelou AI to tiez nieje take tragicke jak sa snazi autor podsúvat. ( nektory sa dokonca aj uhnou o tu píď, ale zavodenie nie je o tom ze ti bude niekto vytvarat miesto s pozvankou,voe)
    • Tez mi prijde ze autor hral asi jinou hru nez ja. Grafika mi prijde na pomery PS3 nadprumerna, auta vypadaji podle me uchvatne, na nejake auto z GT4 s hnusnymi hranami a bez interieru jsem za tyden hrani vubec nenarazil (netvrdim, ze tam zadne neni)..
      • Že by vlastnost PS 3 a za celou dobu by to nedotáhlo kvůli rozhašenému laseru interier ?
    • Top bulshit jedine:-D
  • 7/10? Demence GOTY 2013 !!!
    • money waste of the year 2013
  • Ristoro
    Je ale pravda, že na PC strašně chybí hry jako Gran Turismo nebo Forza :/. Jako malý jsem hrával NFS pořád, teď když chci závodní hru, musím jít pár let zpátky, protože z toho co teď vychází si člověk nevybere...
    • Nakonec si asi nejvíc zablbnem jenom v GTA(5)
    • Kingo1983
      Assetto Corsa sa ti zda malo??? *3*
      • Ristoro
        Ano jedna hra, ještě k tomu docela nudná, se mi zdá málo :/.
        • No jo, když je v závodním simulátoru akorát nadupaná fyzika a grafika, tak to nestačí. Chtělo by to ještě letadla a ponorky a minihry se sázením hrášku
      • vůbec jsem o ní neslyšel, vypadá báječně, pokud má MP musí to být bomba
        • Zatím se dá hrát jen Early Access verze a tam, pokud se nemýlím, MP není. V plné bude.
      • Oni nechtějí simulátor. Chtějí relativně realistickou arkádu s prvky simulace, se stovkami aut. Což na PC skutečně asi chybí. A já si nemyslím, že by to bylo rentabilní.
        • Stejně nechápu, na co jsou stovky aut, když půlka z nich má stejnou fyziku a dva druhy zvuků. Hráči asi mají rádi pocit toho, že ve hře je něco, co tam ve skutečnosti není.
          • "Mainstreamový hráč" to nehraje, protože chce jezdit s tímto autem na této trati. Hraje, protože chce VIDĚT to auto jezdit po té trati.
            • hmmmm,cize uz vieme,preco to GT tak onanuje nad poctom aut,ktore ma.... *4*
            • A zjistí že fiat 500 se na Alpské trati komicky nechytá ....aneb realita na druhou jedině v GT ;)
            • Tak to je pak lepší si najít nějaké real-life video na youtube *1*
      • Assetto Corsa je sice ve všech směrech úplně jiná liga než Gran Turismo, nicméně "svátečnímu" hráči pouhé ježdění po okruzích nestačí a chce tam mít kariéru, příběh a podobné zbytečnosti.
        • příběh ? zahraj si NFS, já čekám na pCARS (což nemá byt HC sim jako Asetto Corsa) a zabíjím čas u ToCA Race driver 3, hrál sme i GRID ale ve srovnání s ToCA3 je to nudná kravina :D
          • ToCA 2 a 3 jsou jedny z nejlepších her pro klávesnici.
            • Jednu dobu byla TOCA 3 na GOG, ale pak ji asi stáhli z inventáře. Rád bych tam viděl nějaké díly McRae :) - ale zpět k TOCA. ta rozmanitost soutěží byla bezvadná. Na CARS i Corsu se těším.
  • Recenzia klobúk dole. Dobre, slušne a na rovinu povedané ako na tom séria je a čo by k záchrane svojho publika potrebovala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit