-
A jen bych dodal, že je bravurné rozhodnutí vydat hru jen na konzole, kdyby vydali i na PC, tak by prodělali díky pirátům a plno potencionálních kupců by si to downloadlo, navíc místo vděku by je pokleslá PC scéna jen haetovala místo slušného poděkování (viz. ROME 2, strašné, čeho jsou hráči schopní) PC je zkrátka pro práci a konzole na hry a votomtoje a niikdo s tim nic nenadělá i kdyby vyhlásil nukleární válku nerdům....
-
-
takže keby ju vydali aj na PC tak konzolisti by si hru upirátili a Rockstar by prodelal ?
-
Treba Diablo 3 se pirati jen na konzole, ty jelítko *1*
-
A ty jsi taky pěknej mimoň. Já osobně mám i PC i PS3, ale chci GTA5 na PC protože střílečky na konzoli prostě není to pravý ořechový pro mě. A rozhodně nejsem jedinej. A rád si koupím tu nejdražší edici co vydají (jestli to teda nebude jak u SR4).
-
Tady Lister Cervenemu trpasliku... Mame mezi sebou priserny ho*ado. Mozek v analni oblasti, brada chybi, zrejme nevyvinuta, genitalie male a neskodne, nemaji zadnou hodnotu :)
-
-
hej lidi jak je to s tím kupováním domů ? ted jsem hru dohrál a stále mi to píše že se stránka (Dynasty 8) upravuje ... to v SP nepůjdou kupovat domy ? *10*
-
-
hm tak nic ... tududum .... http://i.imgur.com/6y1lret.png
-
jak můžeš takovou hru tak rychle proletět .... to je skoro hřích *7*
-
-
28 hodin :) ale jen hlavní mise ... furt mi ale to kupování domů vrtá hlavou *9*
-
-
A uz jsi nakupoval ty "budovy" jako vrakoviste/kino atd?
-
-
za trevora jsem koupil to letiště a za franklina ten obchod s trávou ... ale to právě nemá s domy nic společnýho ... jak jdou na netu kupovat auta tak stejně by měli jít domy ... jsou na to na netu dvě stránky ... na jedné /Dynasty 8 nefunguje mapa ... a na druhé můžete nastavit lokaci k jednotlivým vilkám ale koupit stejně nejdou *16*
-
-
Hm, taky mi nejdou... Trebas to teprve bude, nebo jsme nesplnili nejakej vedlejsi ukol (spousta veci se vedlejsima otevira). ja mam teda i hlavni story teprve v pulce
-
-
-
-
-
-
Moc pěkná recenze. Hezky jsem si početl. Danke. :-)
-
hm GTA to me nejak nic nerika.. da se tam jezdit jeste pres tu skolku nebo ne?
-
Mate nainstalovanej i druhej disk nebo jen ten co se instalovat musi pry je pak nejaky rozdil v grafice tak bych rád věděl jak to je
-
-
no R* radil aby se neinstaloval 2. disk (herní) na to samý uložiště protože by prej mohlo docházet k doskakování textur apod. ale spousta lidí psalo že to udělalo a doskakování si nevšimly takže asi jak u koho :/ ...
jinak 2. disk můžes nainstalovat jen R* radí aby nebyl na stejnym uložišti protože by to prej nemuselo stíhat číst nebo co ... (zbytek vysvětlení nechám na nějakýho IT pozitivního člověka :) ) -
Na Xboxu prece Rockstar varoval neinstalovat druhy disk ne?
-
-
to je prca to by se na mem SSD nestalo
-
Myslim že vim jak to je když nainstalujete i druhy disk můžou doskakovat textury protože to načítá jak to co nainstalovat musíte tak i ten druhý disk, a to hdd občas nezvládne kdyz ale jedno dáte na hdd a druhý disk třeba na usb už to načítá ze dvou zdrojů a to už xbox problém nedělá ale musi mit to usb 16mb/s
-
-
-
ááááá to slaboduší, tupí, líní, tlustí uhrovatí nerdi zase zaplesali!!!! Tuhle hru kupují poue nerdi a proč ?Protože můžou svobodně chodit po městě, což v reálu nemůžou, protože už nemohou chodit, nebo se bojí trefných posměšků a urážek a proto jsou zalezlí doma!!!Mohou jezdit v autě!!!!to v reálu samozřejmě také nemohou, protože se do auta nevejdou, a když se tam přecejenom nacpou, tak jim to je jedno, nemají totiž řidičák, protože hoře sádla nikdo řidičák nedá, řidičáky jsou pouze pro lidi, ne hory sádla!!!Mohou dokoce i sportovat, mohou jezdit nakole!!! v reálu by museli mít kolo z ocelových traverz, protože by se pod nima jinak zpřelámalo!!!A konečně hlavní důvod!!!Můžou zabíjet beztrestně lidi a tím si vybíjet vztek, který se nahromadí díky urážkám co slýchají na ulici, tady si to na lidech můžou vybít!!!! Díky těmto hrám nemají nerdi úpotřebu se sebou něco dělat, proč taky??? Můžou si to přece užít ve hrách !!! Pro ně totiž reálný a virtuální svět splývají a přestávají je rozlišovat. Však až pro tyto nerdy přijede jeřáb, budou jim muset vybourat půl baráku, aby se pro ně dostaly a zachránili jim jejich býdný život, tak si snad uvědomí jak jsou jejich životy býdné
-
-
Chvíli předstírejme, že nejsi uplný imbecil a pochopíš co ti napíšu.... Pokud chceš někoho soudit a použiješ i výraz "tupý", když jsi sám negramot a zároveň tu mluvíš o uvědomění, tak to působí směšně.
-
Samozřejmě i to je možné, stejně tak jako že jsi slaboduchý jedinec co si dnes zapomenul vzít svoje léky.
-
U vas nemuzou nerdi svobodne chodit po meste? *1* Co kdyz nakyho zahlidnes? Co se mu stane? *2*
-
-
začnu ho co nejvulgárněji urážet a ukážu mu biceps... většinou se zalekne a uteče
-
-
Uteče? Tak to je prd nerd *1*
-
-
tím uteče jsem myslel, že se svalí a odválí sudy domu. Dškuji, alespoň jsem se mohl opravit a máte pravdu opravdu to vůči nerdům zněla divně a nereálně
-
-
To já když nějakému ukážu biceps, tak pouteče a z dálky (jsou-li tam ženy) nadává a vyhrožuje *1*
-
-
-
-
Ty jsi ale vůbec nedával pozor když z něj lítali ty ****, v jeho světě jsou nerdi obtloustlí lidé bez řidičáku co se z domu dostanou jen za pomocí jeřábu, myslíš že tam u něj má každej nerd svůj jeřáb?
-
-
-
Hru si koupim až na PC, ale jedna věc mi fakt vadí a to jinej jízdní model a ten bych ještě dokázal přežít, ale ten demoliční model je hroznej skoro jak v SR3 to a jízdí model mě v IV bavilo nejvíc, jak se luxusně promačkávali plechy atd. Takže tady mě to docela mrzí, ale snad to za zbytek hry stojí :) a na PC třeba vyjde nějakej mod.
-
-
Taky to pro mně vypadá divně. Jinak by nebylo tolik ohlasů.
Doufám, že na PC to půjde upravit. Zde je hodně limitů protože to je na starý HW.
Ale asi to hodí tak jak to je na PC. To je pak blbě. Když tam není HW limitem tak proč tam dát model poškození takový jako je tam kde to jinak nejde. :( -
-
Az si zahrajes, zmenis nazor... Jinak to vypada na videu a jinak kdyz hrajes... Pokud se ti libil ten ze ctyrky budes spokojenej, tady je stejnej, jen se auta hned nelámou vejpůl po srazce pri 50km/h
-
-
Snad ano. Takto soudím pouze od pohledu.
-
-
Taky jsem tak soudil a bál se, hned ale v uvodni misi pri uteku policii to ze me padlo *3*
-
-
Tak si to vyzkousej sam a nenech si vše nakukat
-
Nevim proč do toho hned cpeš PC hráče co ti viděl jen na videu, psal sem i o lidech v mém okolí, kteří si to koupili na konzoly a na rovinu řekli hele je to horší než v IV a o to jde. Já soudim podle videa a tyhle lidi to hrajou a mají stejný názor.
-
-
-
-
-
Ale vzdyt destrukcni model je uplne stejnej... Klidne z auta udelas bumerang kdyz to do tebe napere kamion z boku... jediny v cem je rozdilnej je ze pry mensich rychlostech se nic nemacka ale jen skrábe... Naopak je lepsi v mnohem realistictejsim rozbijenim skel nebo muzes urvat kolo... Nemuzes to hodnotit podle par videi a hned to brat jako jasnou vec a delat takovyhle zavery
-
-
Už jsem tu o tom měl diskuzi... http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/grand-theft-auto-v-recenze-64044/?rootId=1312361&itemId=1312619
-
No podle lidí co si stěžujou v mém okolí a na internetu to asi úplně stejný nebude, ale snad to teda neni tak moc hrozný.
-
-
Zatim jsem videl stezovat si jen PC hrace kteří to meli z videi... Fakticky je to zaklad ze ctyrky jen trosku upravenej, proc by delali horsi destrukcni model? Pri mensich rychlostech to vypada jako ze se nic nedeje pac jen prasknou svetla a "pospini" se ti naraznik jako ze je odrenej, ale pri vetsich rychlostech nebo proste poradnejch bourackacj he to stejny
A k tomu jizdnimu modelu, taky je to zaklad ze ctyrky ale je lepsi-realnejsi (az na par vyjimek - motorky a nektery super rychly auta) -
-
tak sis sam odpovedel. stezujou si PC hraci, protoze to i v PC verzi gta 4 bylo mnohem lepsi *12*
-
-
Jiny neznamena lepší *12* A PC verze GTA 4 ma stejnej model poskozeni jako konzolovy verze... Tady je to jiny (nechci rict lepsi, protoze je to na stejny urovni jen detaily se lisi)
-
-
-
-
-
-
Kolik tato hra zabírá místa na hdd v ps3?
-
-
8.4
-
-
takže na 12GB verzi to bude o fous, pecka:(
-
-
No, ale samotnej system taky neco zabira ne? Mam 160gb ale dostupnejch mam 149 myslim
-
-
160/1,024^3 = 149
Velikost disku se musi pocitat v dvojkove soustave, cili ne /1000 ale /1024
-
-
-
-
-
Nevíte jestli se dá v gta5 řídit vlak. Pokoušel jsem se ho zastavit autem ale jel pořád dál.
-
Pařím na xku, samozdřejmě preferuji PC ale nedočkavost byla silnější! Můžete tady plkat co chcete, vypadá to fakt dobře a na hratelnosti to rozhodně neubíra! JEN NECHÁPU JAK MŮŽE REDAKCE TAK RYCHLE ROZHAZOVAT HODNOCENÍ! TO ROZHODNĚ NENÍ HRA NA VÍKEND!
-
-
Ötázka je...co je tam jinak oproti trojce, SA a nebo čtyřce...bylo to tady již všechno a je to jen tedy "absoluterium" za povedený GTA nebo je tam fakt nějaká revoluce? Protože ty by měly podle mě dostávat desítky...bez nových mechanismů ani kuře nehrabe...
-
-
Tak první novinka v GTA 5 je ta, že už nehraješ jen za jednoho padoucha (hrdinu?). Další je, že se už můžeš potápět. Další zatím nevím, ještě toho tolik nemám za sebou, taže si myslím, že je tam docela dost nových mechanismů.
-
-
taky zvířata, náhodné události po mapě, tuning zbraní a aut, checkpointy v misích
-
-
Pravda, na to jsem úplně zapoměl *3*
-
-
-
-