Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až absurdní, že mě to pořádně trklo až při druhém pročtení recenze. Asi jsem moc zvyklý na typický styl herních recenzí. Ale pak mi to došlo. Nečtu recenzi, čtu bulletpointy ze zadní strany obalu hry předělané do košatějších vět. Text moc neříká jaká hra je, jen co v ní je. Ale to už dávno každý ví z propagačních materiálů. Do toho jen občas text mírně přimíchává to, co by recenze měla říkat - jak to všechno funguje? Zjevně skvěle. Není se čeho bát.

Přiznám se, že už je to dlouho, co jsem opravdu podrobně pročítal nějakou recenzi celou a víckrát. Aspoň se mi potvrdilo, že to moc nemá smysl.

Docela mě zajímá, jaké výsledky by mělo malé mozkové cvičení. Přečtěte si věty z recenze a pak se zeptejte sami sebe: "Věděl jsem toto už před přečtením této pasáže?"

Asi se mýlím ve všem, že jo? Recenze nejsou pro mě, recenze jsou pro lidi, co nemají čas/nechtějí/neumí shlédnout video od Rockstaru, kde se dozví naprosto to stejné. Nebo se před hozením krabičky s hrou do košíku zastavit a podívat se na zadní stranu obalu, kde píšou naprosto to stejné. Nebo si přečíst preview, kde říkají naprosto to stejné. Bylo by hodně moudré takovéto recenze vytisknout na papír, zalaminátovat a připnout na řetízek v obchodech k regálu s hrou. Zákazník by dostal stejné info jako z prodejního katalogu a navíc by měl jistotu navíc, že si kupuje 10/10 hru.
    • Přesně tak! Pár dní na recenzi je prostě málo a takhle to dopadne. Také mě uráží 10/10. Myslím si že je to moc unáhlené hodnocení. Je jednoduché napsat že to má pár chybek a vrazit tam desítku.
    • tomocz
      ano, recenze na Rome2 byla to samé. Pouze rozvedené informace, které vypustili ven vývojáři v deníčcích a navíc ještě okecané, jak jsou ty novinky skvělé a revoluční (skoro jak kdyby to psal sám vývojář tu recenzi), ačkoli ve výsledku vůbec skvělé nejsou (tímto chci poděkovat všem moderům, kteří nás zásobují opravami a zlogičtěním herních mechanismů, protože dokud jsem si tam nešoupnul pár módů, tak mě ta hra prostě nebavila)
  • Takže další legenda jako SA?
  • autoa v GTA 5 se ovládájí lépe na klávesnici ( gta4 ) nebo na konzolích? Jde o plynulý plyn a zatáčení
    • Nechapu, jak muzou lidi na prosty dotaz davat minusy. :D Pochopim kdyby neco kritizoval nebo naopak vychvaloval, a nekomu tim lezl na nervy, ale u teto otazky me to prijde zcestne.

To spis do tohoto postu se hodi hooodne minusu :D
    • Miserius
      Na klavesnici mas akorat nevyhodu ze budto slapes naplno na plyn a nebo vubec (naroudil od gamepadu kde si to muzes "davkovat"), jinak to bude stejny
  • Preed
    Akoze hra je fajn ale najlepsia ja ta punkova stanica,hardcore from south california bitches! Black Flag,Descendents,Circle Jerks etc. punk's not dead! :P
  • co PC verze? jsem myslel že dostali zaplaceno od SONY ale když už to vychází i na Xbox tak kde je PC verze? a kde je Red Dead Redemption? A kde je lokální coop pro Diablo? Zase prdí na pcčkáře a pak se diví že za rok už nebudu mít chuť za to vyplajznout litr. nemluvě o zkušenostech s pc verzí GTA4
    • Rofl, lokalni coop pro diablo? :D Proboha proc? :D
      Nijak diablo nechci obhajovat, ale coop staci po siti, at mas notebooky nebo kompy vedle sebe. Nepotrebujes videt vse na jedne obrazovce a byt omezen tim, kam jdou vsici ostatni a ty se nemuzes na chvili trhnout..
    • Myslím, že to časem na PC vyjde ale zapomeň na to. Ten convert bude určite strašněj (jako vždy) takže se to bude sekat i na nejlepším PC. V dnešní době to hold funguje takto. Udělat hru na konzole a pak ji jen mizerně nakopčit na PC. PCčkářům sklapne a práci mají odbytou.
      • A ztrati dalsi cast komunity a nebo si ziskaji dalsi "cviceny opice" :)
    • Já osobně bych teď čekal nějakou společnou PC/PS4/Xbox 1 verzi. Vytěžit co nejvíc ze starých konzolí a pak vydat ještě o něco "lepší next-gen" verzi.
  • Budu trošku vykrádat Malou Velkou Británii ale...

Verdikt: GTA V je sakra ta nejlepší hra na celém světě a kdo se mnou nesouhlasí, je blbej hajzl.
  • Budete i recenzovat multiplayer?
  • Kdo by si chtel taky nahodou kupovat digitalni verzi z PS store tak jeste radeji pockejte, vyhnete se tak stahovani zbytechnych 18 GB a nervu http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/Ps3-error-80029564-80029563-GTA-V-install-part-future-problems/td-p/19745181/page/168 .... Sony vubec nevi, kde je problem uz od vydani
    • Digital z PSN sem koupil a žádný problém nebyl.
  • Miserius
    Po cca 10 hodinách nemohu než souhlasit a to se terpve rozjizdi (vyborny) pribeh... Porad se deje neco noveho (v misích) zadne nudne jezdeni z bodu A do bodu B nebo amatersky prestrelky ala GTA IV...
    Mimochodem, poslouchejte radia, obcas dostanete indicie k nakupu akcií a da se na tom vydělat poradnej balik...
    • Miserius
      Jo a ta mučící mise mě teda přišla hodně blbá... nejsem žádnej milovník pampelišek, ale toho chlapíka mi bylo líto...
  • Dá se gta 5 plně vychutnat na ps3 ? nebo je už znát omezení hardwaru?
    • Framerate pry bezne klesa ke dvacitce, ale nekomu to nevadi.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off
    • Miserius
      FPS klesá pokud pouzivas zbran co ma baterku a svitis s ni, jinak vubec.
    • Samozřejmě je znát. Ale jak ti recenze řekla, na omezení hardwaru kašli, GTA 5 musíš prostě mít teď!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit