Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se připomíná oficiálním trailerem
29.8.2013 | Ladislav Loukota
162 příspěvků
-
Tohle je best gameplay !!! http://df4d0134.linkbucks.com *14* *14*
-
Nemůžeš chtít po vývojářích nemožné. Je to hra určena pro "8 let starý kus železa (a plastu)". A na to jak obsáhlý a obrovský svět GTA V je, tak si myslím, že si naopak vývojáři zaslouží poklonu, protože grafika je co se detailů týče průměrná, ale na to, že hra umožňuje takovou volnost, tak je nadprůměrná. A teď to srovnej třeba s takovým lineárním CoD: BO II... Activision by se měl stydět a zahrabat někam hodně hluboko!
-
Ooooo oficiální trailer ! Tak to si ho jdu pustit, ale ne na tom vašem přehrávači *16*
-
Tak to je fakt *1*
-
Ked to nebude na PC tak si to mozu strcit do riti. Nerozumiem tejto filozofii ani logike....vynechat tak silnu platformu akou je PC. Cakat na to dalsieho pol roka jak oIo, a ci sa im vobec uraci to dat ja na PC... *16*
-
Těším se strašně moc !!!! Tenhle typ her a obzvlášť sérii GTA mám nejradši.Jenom mi nepřijde ta grafika tak úžasná jak ji všichni vychvalují i když to pro mě rozhodně není rozhodující faktor při výběru her,ale na dnešní dobu ta grafika vypadá přinejlepším průměrně,ale zase alespoň nebudu mít větší problémy s tím rozjet hru,protože taky nemám žádné nové dělo...Ale mohli by ukázat nějaký pořádný gameplay záběry.Hra je ve vývoji snad 50 let a ukázali pár minutových traileru *7*
-
Grafika, grafika, grafika. Nechci nic říkat, ale jen grafika hru nedělá. Jde spíš o hratelnost. Nebo by jsi si koupil hru, která je graficky dokonalá, ale hratelnost by byla nulová??? Podle tvého příspěvku zřejmě ano *3*
-
Myslím, že určitě bude minimálně to co bylo v GTA IV.
AA, AF, ostřejší scéna, dohled (+ enb) plus vezme li se v potaz, že obě nadcházející generace konzol mají mnohem bližší architekturu k PC, možná to tuhle generaci přinese mnohem lépe technicky zvládnuté porty už od začátku a nebude třeba čekat na patche a práci komunity. Ty šikovnější studia to zoptimalizují lépe pro x64 a více RAM a vyždímají z toho ještě víc, místo aby se praly s konverzí a kompromisy samotnými. A ty méně zkušené studia aspoň nevydají takové paskvil-porty. U GTA 5 se nebojím. Tou dobou už budeme mít navíc novou grafiku a třeba ještě zbydou rezervy na overwrite (8x AA) ;o) Počítám i třeba PS4 verze bude mít slušný Antialiasing a už v tom bude rozdíl od verze na současné konzole. -
Hlavně aby je nenapadlo hru hodit na pc se stejnou grafikou. Alespoň vyhlazování hran když už!
-
mmm. tak teď už ničím vtipný nebudu, i kdybych si tam strčil vrtulník :/
Ale úplně prvně po shlédnutí jsem chtěl taky napsat něco ve smyslu, že si to jdu pustit znovu a do ruky chytit mašinfíru... Jak říkáš, nádhera ;) -
No to mi natři gule sirupem... To vypadá na fakt velký kus landu, prošpikovaný zábavou a detaily a hustým sledem událostí (minimálně jeden psychouš included). PS3 se furt vyplatí mít. Pak to určitě kupím i na kompla (2-3 měsíce po vydáni na PC a bude nějaká akce na štýmu) :)
Pošteluje se o kousek enbčkem a zábava pokračuje. Jsem zvědavý, co budu mít tou dobou za grafiku. To bude za rok z 560Ti zase skok jako kráfa. Počítám jak vyjde první multi-platformní gamesa (PS4/XBO/PC) tak se poprvé pořádně zapotí a půjde z domu :) -
co by ste chceli na 7 rocnych konzolach? grafiku jak crysis 3? + je rozdiel robit koridor a otvorene mesto ako GTA s AI a milionom postav....
-
V GTA 3 ještě je, sice to moc dobře hrát nejde, ale je tam *1*
-
sami vyvojari rekli ze engine od GTA IV nebyl nijak upravovan protoze se snazili aby hra byla skvela celkove obsahem a hratelnosti to je prece to dulezite plus stejne konzole by vic nezvladli lepsi bude at to jede svizne a tu hru si maximalne uzijem !! :D
-
Můj jedinej argument půjde tomu prodavači, co mi prodal tu podělanou panenku - zase se jí urvala ruka. Tyhle hračky už nic nevydrží.
No, ale vraťme se ke GTA, o panence někdy jidy. -
Dojdou argumenty, tak se nadává co *15* Nj asi tu školku fakt potřebuješ... Jednak se naučit psát, jednak myslet a jednak si trochu rozšířit přehled mimo modelu autíčka a panenky Barbie, kterou teď asi ve vzteku žmouláš... *3* *15*
-
Ano ale když už mám k*rva nabušené PCíčko které nemá ve hrách žádný problém. Proč sakra mám hrát 4 roky starou hru na medium settings s hroznou dohledností a bez žádného vyhlazování stran na 40fps? To je prostě sprosté a to je to na co jsem chtěl hlavně v předchozím příspěvku poukázat.
-
Bomba!
-
Tak to máš podobné jako Skyrim, kde vydají zabugovanou hru a komunta chyby opraví.
GTA IV jsem hrál jen na PS3 a plynulost hry byla hrozná + když uvážím jaká byla IV příběhově, tak jsem se na to po čtvrtině hry vykašlal.
Teď jsem hrál SR4 na X360, kde plynulost v některých částech byla děs, ale skvělou hratelností si mně hra získala, že jsem neměl problém dohrát. -
A tolik chyb jsem ještě do toho nadělal. No, asi předškolní entuziasmus.