Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se připomíná oficiálním trailerem
29.8.2013 | Ladislav Loukota
162 příspěvků
-
Na*at na tebe a na ostatní se slušným chováním
Tak se jmenovala jedna z lekcí, kterou jsem před prázdninami brali. Byl jsem v ní mezi nejlepšími. Sakra, jak já se těžím na paní účitelku a hračky. Už jen pár dnů a zase bezstarostnost dětství a ukazování prostředníků na starý páprdy. -
ak bude grafika aspon na urovni l.a. noire budem spokojni
-
Ty si asi v reálnym životě hodně velká nula, když tu vypouštíš tak drsňácky trollský slova co ? Je mi ubožáků jako ty docela líto...
Nicméně nepopírám, že si za to může značná část PC hráčů sama a to pirátěnim...nicméně se to nemusí házet na všechny, říká se tomu slušné chování, asi jste se k tomu ve školce ještě nedostali... -
Přesně tak s tou grafikou máš podle mě naprostou pravdu. Vyhlazování stran, textury, dohlednost atd. vypadá to hrozně. Je hezké že umí udělat krásné screenshoty ale s trailerů a gameplaye jasně vidím že grafika není dokonalá. Avšak nechci přehánět přeci rozdíl mezi grafikou GTA IV A GTA V je obrovský! Doufám že alespoň na PCíčku to bude trošku lepší.
-
Když se to všechno vezme tak v podstatě rockstaři nemusí vůbec dělat na PC dobrou optimilizaci, hold konzoláků je víc a PCíčkáři si to stejně koupí, už teď média s*rou GTA před naše obrazovky jen když vyjde pár screenshotů a teď si představte že ta hra vyjde celej internet bude z*sranej GTA, hlavně YouTube předpokládám. Ještě mám v paměti jak to bylo GTA IV hned při prvním patchi bylo vše odpuštěno. Přitom i dodnes s nejnovějším pathcem hra dělá mě fradropy hned co vjedu na maličký most. Co značka tím víc se hře odpouští! *7*
-
PC verzi MP3 myslím dělali zvlášť...To myslím port není...ale pravda. Optimalizaci zvládli na výbornou *4*
-
Mě osobně to nijak extra nebere, nesympatické xichty, moc barevné, laciné textury (snad aspoň pc verze na tom bude líp), celý ten vizuál je dost graficky zastaralý, ale o to nejde, snad ta hra nabídne něco zajímavého, zatím mě to nechává chladným, určitě to zkusím to jo, ale že bych z toho onanoval jako někteří, to fakt ne.
-
Obsah neřeším, ale netuším v jakým lowu máš mozkovou kapacitu, ale mám dojem, že se ti tvůj jazykový a vyjadřovací talent locknul někde na úrovni zmrzlý makrely. Asi málo fps nebo co. Zkus to poštelovat.
-
neboj oni se jim neprehrejou pac dohlednost bude hodne omezana trafik taktez sem tam nejaky detail jako pozarni schidiste bude chybet a nakonec locknutych 25fps taky svuj dil prinese cele to pobezi sotva 720p s low res texturama *1*
-
Nádhera!
PS: Na Trevorově bejváku je skvěle vidět, že zločin se vyplácí!
PPS: Taky vám připadne, že Trevor má něco z Jacka Nicholsona? Proto je asi tak sympatickej... -
Myslíš jako první modely disků se hrou, který vychází na současnou generaci? Jo no, ty z prvního lisu jsou sakra poruchový. Doufám, že tuhle várku nedostanu.
KeyZ, KeyZ, Keyz.... to je bída. -
Jsem zvědav na posun po technické stránce. Zatím to je více barevné. Jestli bude i AI o něco lepší to samé fyzika to by bylo dobré.
-
První modely se možná budou přehřívat vesele.
-
naštěstí na podzim není tak horko, pamatuju, jak jsem při hraní Last of Us potil i krev a PS3 řvala jako stíhačka :D
-
Dětinské je si doufat v PC verzi. Osobně doufám v anulaci možného portu. Jednak se jim to nevyplatí, a jednak není nad to vidět některý kolegy v záchvatu zuřivosti a ubrečenosti, tak řečeno nad jednáním zlých tvůrců a jejich zlobením nad hodnou PC scénou.
-
To víš, každý to má jinak. Pro někoho je největší/nejočekávanější hrou roku 6-ti hodinovej koridor v CoD Ghosts a pro někoho zas GTA V s minimálně 100+ hodin zábavy v největším otevřeném světě od R*. Sto hulimrdů, sto chutí.
-
dle mínusů mám dojem, že hodně lidí, kteří se těší na GTA V snadani nejsou konzolisti
-
Tak to kecáš, protože od GTA 3 už není pohled z hora a tudíž jsi přišel o dost *1*
-
Trochu přejícnosti by neuškodilo. Konzolisti za to nemůžou, že na PC to vyjde později, takže přát, aby se konzole přehřály, je celkem dětinské.
-
paráda