Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Nevypadá to na space, ale spíš na čárku. Skáče si potvora kam se jí zachce. GTA V bude ale asi vážně pecka, protože se Jackovi zamíchal i slovosled. *1*
-
Ja nevidím na konzolích nic špatného, ale ať už vypustí novou generaci... ty rozmázlé textury nejsou v roce 2013 hezké.. :P
-
Tank jsem konecne mnel moznost vyzkouset ( objednat z netu no, a hle obevi se v hangaru u Trevora u jeho domu , v Blaine country Mike , Frank v jejich hangaru zakoupenem, na letisti ( ve meste). Hlavne pisu tohle pac, jsem chvily jel , prejel a postrilel , delem par flojdu... tamtada da sejmul vrtulnik , potom na mne najely , (asi z nehlidane strany , tam ma tank nadrz ci co, ) Cumim
jak pero z gauce, WASTED - takze tank velke zklamani, jsem cekal ze vydrzi vic... aby toho nebylo malo 3mega v haji , jesteze jsem po dopareniPribehu, za hodne tezce odvedenou praci, asi 30bilionu takze tanku, muzu koupit klidne 30k I tak , to nastvalo , chtel sem si zarelaxovat a mnel sem z toho leda velke ho*no. *9* -
Next-gen existuje iba do doby az sa uvedie a zacne predavat, potom sa z toho stava current-gen :)
-
Diky moc. *3* Vazne, ja si vsiml, ze tam nabizej i letadla a nejaky stihacky.
-
ted hlavne zadne next gen konzole nejsou a jak uz tu nekolikrat padlo to "nextgen" u tech konzoli co tu teprv za par mesicu budou (a s nejakou tou rozumnou nabidkou her az za nejakej ten rok) to nextgen znamena akorat tak nove socialni funkce rozhodne ne nejaky nabuseny hw jak se snad milne muze nekdo domnivat *1*
-
Tak ja mam po dohrani 69.9% a trvalo to 35 hodin... Ta posledni prace byl konecne poradnej payday *1*
-
PS: Cena titanu je samozrejme ulet, pred 3 lety stal mainstream kolem 3600,- (260tka) a hi end kolem 12 tisic. A to nemluvim o amd 5850/70 co sla sehnat kolem 6 tisic. Dnes jsme s cenama na temer dvojnasobku. (Ona totiz ta 660 o moc vic vykonu jak ty 3 roky stary dualni karty nenabizi, pouze kolem 30% coz je posun znacne tragicky, btw mam pocit ze 760 byla prvni nvidia s nizsi cenou v pomeru k vykonu za posledni DVA roky)
-
Mainstreamova 660tka bude mit vykon zhruba kolem poloviny Titanu a stoji 4000,-, (graf je exponencialni) a pokud ma Titan 3x vetsi vykon, 660tka bude mit 1,5x vetsi vykon.
Mainstream pc s i5 a tou 660 (nebo klidne amd ekvivalent) pujde postavit za 15 tisic. To je cena, ktera neni moc vzdalena od ceny novych konzoli a o tom co PC nabizi navic se asi nemusime bavit.
Tyhle next gen konzole se zdaleka neblizi vykonu x let staryho pc (i7 je uz 4 roky stary cpu) a timpadem uz vubec nemuze byt lepsi. Na konzoli byl dycky dobry pomer cena/vykon a pri dnesnich cenach pc hw a narocnosti her je tahle vyhoda temer smazana. -
To je ta mainstream karta co si moze dovolit kazdy, ze? *7*
-
Podle mně u závodní hry záleží, na co je dělaná (všechny simy a většina arkád rozhodně volant) někdy je ale gamepad lepší, např nfs hot pursuit.
U third person akcí to mám třeba tak 50/50. Něco hraju na klávesnici, myši, něco na gamepadu (opět záleží, jak je ta hra na ovládání stavěná)
PS: Jsem zarytý PCčkář odrostlý na klávesnici a myši už od 286tek ;o) Konzoli mám k PC jako doplněk, ale s gamepadem nemám problém ani u těch konzolových FPS (autoaim si vypínám) Naopak má člověk ze zvládnutí toho gamepadu větší radost a jelikož dát headshot není tak ukrutně jednoduché, je pak z jeho provedení na páčkách i lepší pocit. Navíc třeba GTA není o skillshotech a rychlých killech, ale na PC pak třeba zvolím určitě taky klávesnici a myš, i když kdo ví... -
Potom vyjde GTA Online a máš o zábavu postarané ;)
-
Ehm ti ci porad tvrdej ze jsou konzole ted lepsi nez PC tak jste asi neslyseli o Geforce Titan co.
Zde odkaz http://www.eteknix.com/xbox-720-to-have-less-gpu-performance-than-the-ps4/ -
tank si můžeš koupit přes internet, jen stíhačku si musíš ukrást na základně *1*
-
Tak Arma ani Red orchestra urcite neni hranejsi nez COD..
-
Si mensina a ta nezajima nikoho (natoz samotne autory). *3*
-
Uz netrep :-*
https://linustechtips.com/main/topic/57961-more-gta-5-leaked-code-shows-pc-version-is-the-base-version-and-is-finished/ -
To jo no, o tom mluvim Stale co objevovat... minimalne do te doby nez , nevyjde nejaka ta hra a pak je asi s GTA utrum.
-
Je tam toho mraky, já dneska projížděl kanálama a narazil jsem nejdřív na tuning sraz a pak hned vedle nelegální závody dragu dvou aut. Jen jsem na to zíral ženska odmávala a jeli.
-
Jinak u mne herni doba, byla asi 33hodin
(sectene za vsechny postavy 60,3% ze hry , bez vedlejsich ukolu, coz je min. 2x tolik co bylo GTA IV, a to bylo kratke az to bolelo). Dnes jsem jeste zacal plnit postrani, otazniky a taky udelal posledni Lesterovu misi za Franklina, ubehl triatlon a otevrel poulicni zavody. 2x Neuspesne vsoupil, na zakladnu s domnenim ze najdu tank, zabily mne a po druhe prez moje auto prejel tank a to explodovalo , jinak jeste drobnost typky u motelu jsem postrilel a pomohl fizlum tim padem, (jenze jako Miserius sebral kufriky i kdyz mne varovali) Jeste abych nezapomnel, jsem pomohl dostat z dodavku unsenou zenskou, LOst and Damned klanu, a v prirode nasel rozstrilene auta (job gone wrong) i pres varovani ze jsem mrtvy muz sebral, jejich korist. Takze asi zatim , parit budu jak se zda ( porad toho tam je na objevovani, i k videni spoustu).