Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen chci dodat, že mě osobně je to vcelku jedno jestli bude gta 5 na pc, či nikoliv - když jo budu rád, když ne tak ne.
  • Perhaps even more interestingly, the vacancy post has been swiftly removed by Rockstar, but not before PC Gamer grabbed the full description, which read:

"Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our latest titles to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio's uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible."
    link: http://www.computerandvideogames.com/418354/rockstar-job-listing-tips-gta-5-pc-port/
    nebo přímo z toho PCgameru.
    link: http://www.pcgamer.com/2013/07/09/rockstar-job-listing-hints-at-possible-gta-5-pc-release/

Já vím není to moc hodnotný zdroj, ale alespoň něco.
  • A dal?
  • Ne, to asi vitr. *15*
  • R* taky hledal zaměstnance na pozici převedení next-gen her na SNES.

(já jen, že bez uvedení zdroje tu může každý tvrdit kdo chce co chce)
  • Jack1947
    Dalsi zarytej PC "FANBOY", kdy uz vas to omrzi, no nikdy asi proto ( jste tolik k smichu.) *15*
  • Jack1947
    Nekdo mozna jo, v AUTOCADU *15* .
  • no jasne a proto R* nedavno hledal zamestnance na pozici prevadeni konzolovych her na PC asi chystaj RDR vid?
  • Miserius
    Aha, já na PS3 *3*
  • Já vím, a proto to píšu, ale poradím ti, na youtube jsou videa z hraní, tak se po obědě dovol maminky a běž se hezky dívat. *3*
  • Pěkně je tady dráždíš *1*
  • Jinak sháním partaky na GTA : Online na X360 s goldem.. Sme zatim 4 . Kdyžtak mě napište kdo by měl zajem na Refranek@gmail.com
  • Pukud sis nevšim já na tvuj post nijak nereagoal a ani sem ho nečetl.Chtěl sem jenom vyjádřit svuj nazor potom bahně co tady na tuhle hru PC hráči plivou jen proto že ji nemaji a možná ani mít nebudou. A myslím že muj nazor není až tak zaujatej když sem byl do ted čistě PC hráč co dohrál už pár her. Ano kdysi sem měl PS 1 a 2 to je ale spoustu let zpátky. Prostě a jednoduše GTA V mě pohltilo až tak že jsem se rozhoupal sem něco napsat
  • Uz si bezim pro provaz tohle bych nerozchodil. Sice me SA nebavilo, 4ku jsem ani newarezil protoze mi to za to nestalo ale ze ta low detail 5tka nebude na PC fakt nerozdejcham. *9*
  • To musim neco hrat, abych moh rict ze subjektivni nazor je subjektivni? *7* Kdybys nebyl hned butthurt, mozna by sis vsiml ze ja o Gta vubec nemluvil.
  • Už koncem roku 2012 se objevovaly zprávy o tom, že to ani na PC nebude, je toho plný Google, tak už si to konečně přinejte a smiřte se s tím. Teď vám vyšla pěkná hra Paper please, grafiku to má podobnou jak GTA IV na PC, tak tím můžete zabít čas.

http://www.ingamer.cz/gta-v-nevyjde-na-pc/ *3*
  • A co bys chtěl argumentovat ? *4* Mám rád starý NFS underground 2 pak to stálo za prd.. tady je mám a mužu tunit i milovaný motorky.. Mám rád i posledního Maxe akorát tam to bylo čistě linearní.. Tady je to open a za Majkla si ten čas při střílení spomalim taky. Stejně tak mám rád i Postal a hele Trevor.. Co se týče efektu jako třeba výbuchy vypadají skvěle připominají mě ty co byli tenkrát na PS 2 v Black.

Ano grafika je sem tam kostička vem to čert hledám hratelnost a zábavu a nečekám od starý konzole zázraky.

A jen tak pro zajímavost Vy už ste to hrál ? *3*
  • ucho: Já se chovám dospěle, protože dospělý jsem a tvůj "názor" na tom nic nezmění.
  • Se mi libi jak svuj nazor a svoje blaboly pokladas za fakt a ostatni nazory z lidi delaj hlupaky. S tebou musi byt skvele diskuze, jeste ze te neznam.
    Proste sis nas*al na hlavu, chtels aby se srovnavalo hrani na konzoli a pc, ne vlastnictvi pro jiny ucely a ted to obkecavas. *3*
  • já ti nevim mám xbox i pc na jeden monitor.. PC přes redukci DVI-VGA , Xbox redukce HDMI-DVI (starší BenQ s FullHD ) , zvuk mám na Subáč 5+1 kde je 2x Aux a vše jede jak má uplně bez problému,buhužel pro mě tam nemám vstup na optickej kabel to by byla už dokonalost sama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit