Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=q08SWib1rus
  • Ty děláš u FBI/NSA/NASA, že víš že většina má konzoli i PC ?
  • To si ale přece zvykneš! :P

Stejně jako si člověk zvykne na absenci ruky a nohy.
  • Klíčová věta pro konzolisty - Jak to muzete hrat na tech ovladacich?

Automaticky dislike.... Nechápu Vás konzolisty....
  • Musim rict ze GTA 5 je presne takovy jaky jsem cekal. Mozna jeste o neco lepsi.... A nevim co maj vsichni proti Trevorovi. Takovej prisnej ale ferovej chlap kteryho musi mit kazdej rad.

Nechapu jen jedinou vec.... Jak to muzete hrat na tech ovladacich? Dik je to strasny!
  • Zatím...
  • Sohlasím, jen poupravím, že na Pc to neni... *1*

EDIT: Nechápu za co ty mínusy...vždyť jsem napsal pravdu, ne?
  • Erien
    Miserius@tiscali.cz: Taky to nechápu, co dělá. :D Každopádně jsem se ptal tebe na čem hraješ?
  • Miserius
    Takže ty napíšeš že konzole je jen pro lidi co nemaj peníze na silný železo a hned v dalšim postu napíšeš že paris na Xboxu *1* Ty si do ty huby taky moc nevidíš
  • na xboxu má super ovladač ten s pska mi tolik nesedí
  • Erien
    To je logický ne? Když koupíš herní pc za 30 tisíc, taky na něm budeš hlavně kreslit baráky :D. Btw na čem hraješ gta xko nebo ps?
  • ucho
    a co já s tím, že se dá na pc programovat? jak to souvisí s hraním? to je jako kdybych řekl, že s telefonem se dá telefonovat. na konzoli se dají hrát hry. o to snad u hraní her jde? co dotoho taháš něco dalšího? skoro mám pocit, jako bys chtěl říct, že člověk může vlastnit jen jednu věc a musí se rozhodnout, jestli si koupí to a nebo to. a představ si, že je to hloupost.
  • Miserius
    Tak když je to HERNÍ konzole, proč bys na tom dělal nákres baráku?
  • Jo jasně já to myslel tak že na pc můžeš programovat můžeš vyrobit hru, film, nákres baráku atd...na konzoli uděláš co?? zahraješ si nákou hru to je celý ty gumo :D
  • ucho
    prober se ty, většina lidí vlastnící konzoli má i PC a hraje na obouch. z tvé strany je to tedy pouhá snaha rozdělit tyto lidi na dvě skupiny. tohle budou dělat ale hlupáci pořád... a přitom ta skupina je jen jedna - hráči.
  • A lidi se divi proc jsou na svete valky, kdyz jsou schopni se hadat uz jen kvuli takove hovadine jako je pc hra (nic proti gta). Je to tak prosté :-)
  • Furt se tady bude řešit konzole vs. pc jak dementi...Pc je prostě lepší odjakživa, konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí...tak už se proberte bože!
  • Já vlastně nechápu proč bych měl utrácet za další herní zařízení. stejně tolik času na hraní není...
    že si něco nezahraju zamrzí, ale přežiju to. navíc u toho GTAčka strach nemám, to na ten počítač vyjde.
  • Erien
    Kdybys nereagoval a nevytvářel jen další flame diskuse by byla o něco čistší. Čím méně reakcí bude, tím dřív to lidi přestane bavit. A tohle není problém pc hráčů. Tohle dělají jedni a ti samí, co vytváří flame u každého tématu. Konzole vs pc, android vs ios, wow a mnoho dalšího.
  • Nečetl jsem to všechno, ale co všichni máte s grafikou? To vám je 15 a ještě jste nezasunuli, že si honíte nad grafikou u her? Vzpomenťe si jaké to bylo pár let zpět, to jsme (nebo aspoň já) nemuseli mít super grafiku, co z toho, že Crysis má dobrou grafiku, když je to kravina. Pamatuji si jak jsem hrál předposledního Hitmana na starém PC, na minimum, občas se mi sekal a stejně mě ta hra bavila a dohrál jsem jí, protože hraju hry kvůli hratelnosti, příběhů,... ne kvůli grafice.
    GTA V je super, jsem rád, že mám jak PC, tak i Xbox, protože si mohu zahrát téměř všechny hry (samozřejmě kromě těch co jsou only PS3) místo toho, abych z nasranosti psal na internetu jako někteří PCčkáři, jak to musí mít hnusnou grafiku a já nevim. Tak si čekejte na tu svojí super grafiku, ještě ani nevíte jestli to vůbec vyjde na PC, já si mezím několik měsíců užiju hraní...
    PS: aby jste se nedivili až to nevyjde na PC, jasně všechny GTA zatím vyšli, ale všechno je jednou poprvé vzpomeňtě se na Red Dead Redemption (mimichodem pecka, nechtěl bych nemít konzoly).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší