Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
Nj, nemůžeš od PS3 čekat grafiku jako od PC, přeci jen je to hardware, který je 7 let starý. Osobně bych řekl, že GTA5 je graficky velký pokrok oproti GTA4 (hrál jsem na Xboxu, nevím, jak na tom byla PS3 verze) a že Rocktaři z Playstationu vymáčkli maximum. Ale zázraky dělat nemůžou. Taky se těším na PC verzi, ale playstationová podle mě rozhodně je dobře hratelná.
Jak to píšeš, mi to přijde nejlepší - co je na PC, hrát na PC, a na exkluzivní hry tyou Last of Us mít konzoli. Z fanboyů si nic nedělej, jsou to většinou lidi, co ještě chodí do školy a nemají vlastní peníze, aby si koupili víc herních zařízení. Musí prostě chválit to, co jim rodiče koupili. Bylo to tak vždycky - už v dobách Amigy 500. -
Sorry ale toto je uplne smiesny nazor. Naozajstny hraci a hlavne zakaznici kupuju a hraju len to, co IM vyhovuje a nie co sa vydavatel rozhodol, ze im staci. Mam sice konzolu , ale GTA na nej naozaj hrat nehodlam. Chcem ho hrat na PC, bodka, je mi uplne jedno, ze to niekomu vyhovuje a nebudem to ohovarat, mne to nevyhovuje a hrat to tam nechcem.
-
jdi do pič1
-
"Worst Fears"... Jo, hral jsem tak vydatne, az jsem nakonec dosel svemu konci a tak si dovolim par spoileru.
Oproti IV. , Zde nebylo zadne rozhodnuti az a, tesne pred koncem (nu dobra , trosku dal po te One big score" misi, konkretne Franklinovo, Po ne moc prijemnem rozhovoru, na verande sveho bejvaku s Devinwem Westenem, a to ze se maj postarat o Michaela nebo Trevora, ( Chlapci to uz zaridi) dlouho jsem se rozmyslel, nastesti zde byla 3 moznost "prani smrti" , zvolil jsem tu a tady se promluvilo s Lesterem. Nu a jelo se do Slevarny je varovat pote prestrelka, " Ten smejsd co to na ne usil si to odskace" , taky ze jo Nejdrive to schytal Cheng, vzapeti, i par ballasu a problem byl skoro vyresen, nezbyvalo nez se postarat a poskedniho s-ace a prave toho ktery, byl za vsechno zodpovedny, zaslouzil si chcipnout a pomsta je s/ine , zvlast ucinna jeste v zarodku, predtim jeste to mnel schytat "agent FIB" Steven Haines , taky to dostal primo do srdce na ruskem kole. S pomoci Lestera doslo k zamereni domu toho parchanta a po odraglovani, straze Merryweatheru... Uneseni a likvidace ... Westona a to se vsemi tremi - pekne padem v kufru auta do vody z utesu, jak z paradniho thrilleru 80-90let. Rozmluva a ze je vsechno hotovo a muze se zas zacit normalne zit a titulky.
A ja tleskam super hra, konec mohl byt i drsnejsi ale i tak byl paradni. (pripadne DLC jen vitam)*15* -
joe: Parim na 42" (jestli to bylo na mne) a koukam z 1,5metru cca.
-
prestan hrát na monitoru a zapoj si konzoli na tv a hrej z 3 metru. pak mluv o grafice blbe
-
2cainpullo
lol hňupe kdo by pripojoval mys do konzole, akorat takovej hnup jako ty. gamepad predci mys a klavesnici ve všem. dokonce by se s tim lip ovladali i nektere strategie, kde jde vic o taktiku nez o rychlost klikani, treba TW -
tak bacha, mám dlhoročné skusenosti z xboxu aj ked je u mna hlavný PC gaming ...
ja nehovorím že to pre TEBA a pre VAS konzolistov nie je lepše ale ludia čo maju aspon trošku chochmesu a laserovú mýš za pár šupiek vedia aký je v otm rozdiel pre boha, ved už len ked si zoberieš čo ja viem skicár ... je to od veci ale ... prečo ludia nekreslia na gamepadoch ? :D
tieto argumenty typu : si to nedržal, nevieš na tom hrať, atd si strčte viete kam ...
sranda na tom celom ale je, že vačšinu hier hrám na gamepade aj na PC ... ale v živote by som nechytil PC FPS hru a drbol si do rúk gamepad a začal hrať ked vedla sedí myš... to len chorý človek urobí .... a k tomu fragFx ... bavíme sa tu o default myši a gamepade ... ja tiež nespomínam žiadne hardcore klavesnice hráčske a ani Razer myšky tak klud ... rád by som si jedneho dna pozrel suboj v BF alebo COD dvoch teamov ktorý by mali iba gamepady a iba klávesnice a myši .... -
Pro tebe, pak ani konzole ( a tobe podobne) snad byt nemuze, pac si od toho slibujete trosicku moc. *3*
-
:D komu sa to tu snazis predat:D si len dalši zakomplexovaný blb ktorý ps3ku videl maximalne z rýchliku:D
Len ďalši troll ktorý sa snaži svoj názor vnutit ludom "vierohodnou" historkou... -
Nie som casual hrac. Hral som hry este ako maly na 486tke. Len uz nemam tolko casu lebo musim chodit aj do prace a venovat sa rodine. A PC za 30k mam preto, lebo si to mozem dovolit a nebavi ma riesit problemy, kde ubrat rozlisenie alebo detaily. Proste si chcem zahrat aspon vo FullHD rozliseny na plne detaily a bez trhania. A seriu Crysis som vobec nehral lebo by ma to nebavilo aj keby to malo hociaku nadhernu grafiku.
-
Som slovak a uz 5 rokov zijem v UK, takze 17.9. som mam GTA5 uz doobeda doma ;)
-
já nemám PS3 taky dlouho, ale například grafika Uncharted mi přijde naprosto dostačující. dohrál jsem i všechny tři díly Resistance. grafika jedničky nic moc, jako hrát staré MOHAA na PC, ale ty další díly už plně dostačující grafika a víc bych po hrách prakticky nepotřeboval... u GTA V zatím nemůžu posoudit, ale celkově nesouhlasím s tím, že hry na současných konzolích mají hnusnou grafiku. asi nejsem tak náročnej, ale mně to vyhovuje (stejně jako na PC mi ke hraní vyhovuje grafika source enginu :D)
a asi budu divnej, ale na PC si nikdy nezapínám AA, přijde mi to jako zcela zbytečnej žrout výkonu... -
Tak to uz jsi zase druha skupina, to ti casual hráči rádi dělaj, nevim co vas na tom laka *2* Mám jednoho takovyho kamarada, hrám rozumí asi jako já jaderný fyzice, ale má počítač za 30k a jediny co děla je ze hraje Crysis 3 a uplne u toho basni jak to vypada krááásně a KULI TOMU to je nejlepsi hra jakou kdy kdo udělal... Sebelepší hru by nehrál, kdyby nemohl juchat u toho že má 16xAA a Full HD rozliseni, prostě amatér, nebo mentálek, já nevim *1*
-
Drzim palce, at z ni brzy vyrostes *3* .
-
Z game.co.uk ti ps3 do cr ps3 neposlou tak tu netroll.
-
Čili ja jsem pořád v těžký pubertě. Ach jo.
-
Ja mam uz davno po puberte. Mam 31r a hram hry len prilezitostne lebo nemam cas cely den zabit pri PC. Keby si hraval na PC a potom presiel na konzolu, tiez by sa ti zdala grafika hnusna.
-
To ja mam X360 , hlavne kvuli nude ktera se mi u pc , mnohokrat ne moc hezky dostavala.
( efekty a detaily jsem jeste tehdy, uplne tak moc neresil a zustalo mi to az doted (chapu 1000000/ludi 41100000chuti ale i tak no, konzole nikdy nebyli o nejake te grafice, ta byla myslim jen bonus, hlavni byla vzdycky hratelnost, to splnila za ty dlouhe roky a bude jeste plnit hoodne dlouho.) -
Nezvládnou rozlišení.... no to máš pravdu... Ale rozlišení neni to proc hry hraju...tahle posedlost grafikou lidi vetsinou po pubertě opouští, tak počkej a pak zapař, budeš se bavit *3*
Ale jinak Last of Us je podle me lepší hra, to s tebou souhlasim ale těžko to hodnotit (linearni story-driven tunel versus ... GTA) - Pro me je TLOU hra roku, takže jsem fanboy *15*