Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Já dnes projizdel mesteckem (vezl jsem si na privesu loď *1* ) a velka prestrelka u motelu - Policie X 3 maníci v jeepu... Pomohl jsem policii je postrilet a ty mi jeste podekovali a rekli ze budou ignorovat fakt ze jsem tam najednou zacal behat s samopalem když jsem jim pomohl, ale pak jsem zahlidl ze 2 gangsteři měli kufřík u mrtvoly, tak jsem přistavil káru, zatarasil cestu lodí, sebral kufříky a ujizdel pryc (hned po sebrani jsem dostal 2 hvezdicky Wanted) a policajti tam zapasili s moji barikadou a ja už ujizdel do hor *1* *1* To jsou chvile ktery v jiny hre clovek nezazije
  • Jack1947
    Diky , moc za info. (urcite zkusim).
  • Jack1947
    Nejlepsi je jak s kazdou minutou, sekundou proste chvily , leti cas (jenze ten herni , ani moc ne )
    Porad se tam neco deje, kdyz clovek neresi zrovna mise, jen projizdi mestem a hle, neco (ty situace ale nejsou tak nahodne zas az tak, respkt jsou ale kdyz nesplnite tak jsou tam i podruhe 3 atp...) ale celkove se da relaxovat at uz, na tenisu golfu (tam sem nebyl) kole , ci u neceho jineho.
    Nebo jen prepadavat , tranporty s penezi a ujizdet policii, porad se neco deje a nuda tady nehrozi,
    takze je to hra jeste na dlouho, minimalne do watch dogs , mozna i po nich kdovi. ( Pro ty co jeste nevi ci , do toho jit ci ne.) *3* Snad tech dnesnich , nevim uz kolik mych hodin u toho mluvi za vse *15* *3* .
  • Miserius
    Tahle to tam prodává pokaždý každej velkej titul a ještě to většinou má o pár dní dřív... Proda jeden a hend vystaví další... Párkrát už jsem nakupoval
  • ucho
    hm, hm. kde to sebral tak levně? někde vyhrál a prodává? jinak nechápu.
  • Miserius
    http://pocitace.aukro.cz/grand-theft-auto-v-ps3-i3568925157.html
  • Miserius
    Soucastky ufa se ti otevrou po jedny vedlejsi misi za Franklina a odpad v mori se ti otevre kdyz koupis takovy to molo na severu...
  • ucho
    tak to super. počítám, že do měsíce objednám, ale ještě nevím odkud. z anglie to vyjde jen o stovku levněji (za nějakých 1300,-). počítám že to na tisícovku nikde jen tak nespadne nejmíň měsíc :)
  • Jack1947
    O odpadu a soucastkach ufo, slysim poprve... O mostu jsem vedel, takze pro mne nejake nove info. (aspon vim co vbudu delat po dopareni pribehu, tedy mozna.)
  • Jack1947
    Kdo si chce zahrat, ozely klavesnici , pokud je nekdo taak prkennej jak podlaha (premek) , tak nevim to uz je jeho minus. A timto bych tu to , diskuzi na tema Key +m vs Gp povazoval za uzavrenou. Dekuji za vasi pozornost. *3*
  • Jack1947
    Konecne nekdo kdo se zastal, chudaku konzolaku a zaroven uvedl veci na pravou miru, ze by to i ( uplny vypatlany de´il to pochopil). *3*
  • Jack1947
    Nejsem Miserius, ale mam pocit ze se tam zbiraji, nejake listy ci scrap neco , (bude toho tam i vic).

Jo byly to ty dopisy no. ( je toho tam fura no.)
  • Miserius
    Sbiras soucastky UFA, radioaktivni odpad v moři, utrzky dopisu jedny oběti vraždy, mas podletet 50 mostu letadlem... To jsou tak ty hlavni aktivity ktery jsou na zpusob holubu (najdi XX něčeho) je tam toho urcite vic ale toto jsem zatim objevil
  • predstav si ze to jde normalne mam na ps3 beztratouvou mys a klavesnicu! Ale musel bych bejt uplnej vosel abych hral na kpnzoli gta na klavesnici
  • Jack1947
    Gamepad = Pohyb, mireni -realnejsi , jenze mys a klavesnice presnejsi, a preferovanejsi .
    Neda se to srovnavat protoze, je to proste neco jineho - vsechno ma neco do sebe/ odsebe,
    Mne vetsina FPS na gamepadu nevadi, (citlivost si dam vyssi) chapu ze ale proste konzole , nejsou holt pro kazdeho no , nekdo ma ten dar ovladat je zrucne, nekdo si na tom zlame prsty ale tak zadny uceny z nebe nespadl, a zacit se da prakticky v jakemkoli, veku. Preju hodne uspechu vsem, nez zavrhnete gamepad uplne, minimalne si ho zkuste pak poznate zdali na to mate bunky
    *3* .
  • ucho
    Miserius, GTA4 mělo střílení holubů, má GTA5 taky nějakou takovou vypečenost?
  • Jack1947
    V poho, na mne si protivnost neshladis... *15*
  • a co mohls delat v gta4 po dokonceni hry??? Koupit si hotdog ?
  • Tak objednáno v jednom nejmenovaném obchodě i s GTA 5, měla by dorazit v ÚT. Pak napíšu jaký to je. *3* Díky za info, aspoň nemusím zbytečně čekat.
  • Jo, určitě si budu PC zapojovat do HDMI -_- to už by pak moc rozdíl mez tím a konzolí ani nebyl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší