Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Co to? *1* Ty jsi teda dobrej pošuk, naprosto kazdymu je jasny o co jde jen po precteni odkazu, priste se vic snaz ty uličníku
  • LOL tak nakoniec prispejem aj ku zvysenu predajnosti konzol :))) Tu vidno aky su ludia tupy, nic si neoveria a ked jedna baba povie Rytmus, a na druhom konci to bude Luther King.
  • dr.gonzo
    gamepad prekonal klavesnici uplne ve vsem samozdrejme mys+klavesnice je presnejsi,ale na to se az tak nehraje,hraje se hlavne na pohodlne hrani a tam gamepad plne vytezi,mam 2 kamarady kteri byly pc hraci,ale diky me si koupili konzoli a k pc hrani s mysi a klavesnici by se uz nevratili.
    kdyby jste vsichni PCckari nebyly tak hrdi na tu svou mys a klavesnici a vyskouseli neco jineho tak uz to vite taky.
  • Ale ti stiahlo ritku co? Nemel bys sicko brat vazne.
  • Škoda, ale trochu jsem s tím počítal, tak kupuji konzoli. *3*
  • Tak budeš asi nešikovnej, protože ses na tom nenaučil hrát, kdyby jo, tak bys věděl, že je to lepší a praktičtější. Když někoho vidím, jak má levou ruku na klávesnici a pravou na myši, tak je mi docela do smíchu :))) Hraju multiplayer u FPS a žádný automatický zaměřování tam není... A jinak na konzoli jde taky klávesnice a myš, ale kdo by si to kupoval...
  • calwin
    ja len nechápem čo si týmto príspevkom chcel povedať? :D písal tu snáď niekto o tom že fps na gamepade sa hraje lepšie? (aj keď ja by som ti povedal že hej ale to by si nepochopil) ten gamepad si držal v ruke maximálne mesiac aj to z rýchlika (aspoň mne to tak príde) a ak ti to je jednoducho nepríjemné tak je to tvoja vec... ale čo je tak ťažké pochopiť na tom že mne to tak jednoducho VYHOVUJE? ja nepotrebujem hromadu pajácov čo skáču jak vyšinutý iba preto že je to "hárdkór"
    a ďalšia vec... auto aim zasa nezameriava cez polovicu mapy a tiež reaguje iba vtedy ak mieriš cez ironsight (COD)
  • Miserius
    Mel by sis zjistit co znamena slovo "oficialne" *3*
  • Toho troubu neřešte, zase provokatér od PCčkářů, kteří si to nezahrajou. Jde vidět, že si to nehrál, chlapečku, navíc v GTA IV tolik aktivit jako je v GTA V nebylo. Pro mě nejlepší nákup budov a tunění aut...
  • Takze PC oficialne zamietnute https://taw.net/forums/t/1725.aspx
  • BookerDeWitt
    Opravdoví hráči totiž teď hrají GTA V a je jedno na čem. Nehrotí totiž, jestli hra jede na 60 FPS nebo jen 30 FPS. Nehrotí, jestli má hra rozlišení 922k nebo 2.2M. Nehrotí, jestli tu hru hrají s klávesnicí a myší nebo s gamepadem. Prostě hrají a na ostatní chudáky a tragédy, co se nemůžou smířit s faktem, že někdo prostě má rád hry a je mu zhola u zadku na čem je hraje, kašlou. Bohužel, tady je na diskuzi příliš mnoho omezenců, co si nevidí do tlamy, jaký blitky se jim tam rodí a co opravdu, ale opravdu uboze se snaží najít/zkritizovat sebemenší maličkost, jen aby si mohli rýpnout do konzolí a prohlásit je za nejhorší produkt ve vesmíru, který může za úpadek herního průmyslu... *2*
  • Na hrani FPSek na konzoli je FragFX(kdyby jsi neznal,pouzij google)takze kdyz chces skill zainvestujes a poridis toto....hraje se na tom lepe nez KB+M(muj nazor!!!)
  • dr.gonzo
    gta 5 je prakticky ve vsech ohledech o tridu lepsi jak gta 4,ale chapu ze ty si PCckar a jinou moznost nez hrat gta 4 jeste dlouhe mesice nemas a tak na gta 5 aspon plivas spinu.
  • nebo muzes chodit vsude pesky, to pak budes hrat do vanoc *5*
  • Miserius
    Aha, takze tobe jde jen o to mit tam 10x10m interier copy-paste 10x po meste? To jsi mel napsat... Kdyz uz teda chcs riakt co tam neni oproti IV rekni co tam je a co v IV nebylo...Ale tak hlavne ze sis hned plácnul +, tim jsi vyhrál argument *1*
  • Ne, fakt jsem to nehral, vse, co tu pisu, jsou naproste vycucy z prstu, ktere me napadly cestou domu...

btw.
    1. Od kdy je automat na benzince restaurace nebo fast food?
    2. Automaty na piti byly i ve 4ce. Jestli sis nevsiml, tak pisu, co tam oproti 4ce chybi, ne co tam je omg...
  • ako som čakal, ozval sa samí konzolista, PC hráčovi dali všetci 5 mínus a sami sebe si dávaju pluská, prosím vás nebudte zadubený a hlúpy ... hrával som aj na gamepade aj na myši a gamepad je najvačšia hluposť pre FPS hry aku kedy kto vymyslel, ked sa jedná o Assasins Creed ano, to je klávesnica a myš nepoužitelná ... ale pri FPS prosím vás ... viete prečo sa nevyrábajú cross-platformové FPSká ? hlavne kvoli tomu akú maju PC hráči vyhodu oproti konzolistom, nie preto žeby to bolo náročne ... ako može len niekto povedať takú blbosť že FPS hry su na gamepade lepšie ako na myši, to je pre mna nepochopitelné ...

P.S.: konzolisti asi zabúdate že vy máte dokonca pri mierení v každej jednej hre "autoguide" aleb "autoaim" help ktorý tam je aj keď ho vypnete ináč by FPS hry na analogových páčkach boli nehratelné ...
  • Miserius
    Jsou otevreny sámošky a benziny ktery muzes bud prepadnout nebo nakupovat + automaty na piti doplnujou zivot... Tys to asi moc nehrál
  • ja to nehral ale ve videich bylo že mužes jezdit na kole, hrát tenis a pod. tak to by mohlo herni dobu prodloužit ne?
  • my na pc hrajeme tohle
    http://games.tiscali.cz/recenze/papers-please-recenze-64074 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit