Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pritom je to podstatne horsi sandbox nez GTA4. GTA4 se dalo hrat po skonceni misi jeste dlouhe mesice... tohle je po dokonceni misi uplne k nicemu. System doplnovani zdravi vs. obtiznost je naprosty krok vedle oproti vsem GTA. Zadne restaurace ani fast foody nejsou funkcni jak tomu bylo ve 4ce. Vse je jen model bez interieru ci nejake funkcnosti. Auta se proti 4ce chovaji priblble arkadove. Policajti vas sejmou doslova par strelama. Absence hotdog stanku na doplneni zivota. Hlavni mesto je temer polovicni proti GTA4, prerie a pritroubla pohori at si strci za klobouk, na to nejsem zvedavej. Navic, Niko Bellic byl zajimavejsi charakter nez vsechni 3 sasci z GTA5 dohromady... pro me GTA5 7/10, GTA4 9.5/10.
  • Treba proto, ze na PC i lepsi hry nez CoD.... Red Orchestra 2, Arma, vsehny strategie a takticke hry a MMO hry...
  • Dneska jsem se blbě vyspal takže budu protivný. Pokazil se ti space na klávesnici nebo co? *7*
  • Škoda že tuto diskuzi navštěvuje tak málo opravdových hráčů.
  • :D mrtva konzole? tak proc na Call of duty je vic hracu na konzolich nez na PC? prece jen s gamepadem se FPS ani hrat neda a je to mrtva konzole tak proc?
  • Jack1947
    Naopak, konzolistu neni nikdy dost. *4*
  • Jack1947
    Neprestava mne, hra prekvapovat , v naplni misi hlavne. Porad nove a , jine lepsi mise , tady se proste uz nemuze o nicem pochybovat ( hatery ignorovat). *3*
  • nemyslím že by pc verze vyšla na vanoce, nejdriv to asi vyjde na novou generaci konzol (taky kolem vánoc) a vydání na pc by jim snižilo tyhle zisky. pc verzi bych videl možna tak na kveten pristiho roku nebo leto.
  • chyba
  • Mě se zdá že něco takového na Xko existuje. Ale nejsem si jistý.
  • Další 2 mínus ? Za to že někdo napíše informaci, že RDR bylo od začátku jenom na konzole ? Použijte mozek prosím..
  • ...A měsíc po tom to vyjde na PC *2* Kupovat pixlu jen kvůli jedné hře jsou vyhozené prachy. Ta mánie jde nějak mimo mě. Pokud to nevyjde, neposeru se z toho. Prostě to nebudu hrát. Za těch šest klacků si raději koupím nový brzdy na auto.
  • Je to spekulace podávaná jako pravda... Nebude co řešit až se milostiví pánové z Rockstaru uvolí a laskavě světu sdělí, zda GTA 5 na PC portnou nebo ne.
  • Kdo mu dal za to mínus ? Vždyť je to pravda..
  • Chtěl bych vidět ty rodiče... Nebo radši ne... Tahle hra prostě dětem do rukou nepatří!
  • ze to tak je zdaleka neznamena, ze to tak je spravne *6*
  • Já si přeje, aby to na PC vyšlo, ale zatím to vypadá bledě. L.A. Noire neměl takový prodeje. Tohle tady ještě nebylo, aby si lidi kupovali konzole kvůli jedné hře. Mám takový blbý tušení. Co se týká RDR, tak původně plánované na PC bylo, pak to odvolali.
  • Miserius
    To víš že to bude na pc, otazka je jen kdy...
  • Mahcake
    Ale u RDR sám Rockstar řekl, že PC verze prostě nikdy nebude. Tady ohledně toho jen mlčí a pokud vyšel i takový L.A. Noire na PC, tak myslim, že není co řešit. *3*
  • To je pěkný, že GTA IV vypadá nádherně s ICE Enhancerem (to nemohu popřít), ale že GTA IV je snad nejhorší GTA, který jsem hrál, to mi nádherná grafika nezachrání. GTA V vypadá hůře, často nedá 30 fps a bavil jsem se víc než u IV...
    Prostě se smiř s tím, že pro mainstreamové hry (až na některé) hraje PC druhé housle, protože výdělky jsou z PC prostě nižší. Z toho důvodu se PC dočkává (zas až na některé hry) "polotovarů".Jinak pokud si myslíš, že porty se dělají tak, jak si napsal, tak si dost naivní.
    A pokud Ti to tak vadí, že vycházejí pořád ty samý s*ačky, tak jdi hrát indie hry....na PC je toho dost a můžou si dovolit inovovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit