Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím ty důkazy byly vyvráceny, jedná se o FAKE. Já doufám, že to na PC výjde, ale zatím to vypadá, že to dopadne jako s RDR, která taky nevyšla. Počlám ještě měsíc a jdu si koupit konzoli.
  • Mahcake
    http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-iFruit-App-Files-Confirm-GTA-5-PC-Assets-59178.html

Jestli tohle nezměnilo váš názor k víře PC verze, tak už asi nic. Těch důkazů je spousty. PC verze je jasná a je jen otázkou času než to bude oficialní od R*. Jak už tu zmínil kolega minule, stejné to bylo i se San Andreas a GTA IV. Je to jen o dohodě, aby na to magoři, kteří si kvůli tomu koupí konzoli (kvůli JEDNÉ hře!) skočili, bylo jich nejvíc a bylo z toho max cashe. Sám vlastním obě konzole, ale už pár let a hlavně kvůli ostatním exkluzivitám a stejně čekám na PC verzi kvůli lepší grafice, plynulosti a komunitě, která vyrobí přes stovky módů denně. Kupovat dnešní generaci konzolí před vydáním další generace a (pravděpodobně) vánočním/jarním vydáním PC verze, je hrozná hloupost. Chápu to nutkání (sám ho mám taky *15*), ale počkat si na to a těšit se ještě pár měsíců, mě opravdu nezabije.
  • + Film může být nasazen pouze v omezeném počtu kin s omezenou kapacitou míst a někteří lidé se holt na film dostanou až později. Já čekal 2 týdny, než jsem se dostal na Avatara do IMAXu. (Děláš, jako by věková hranice uvedená na hře kdy někoho zastavila od koupě. Kdyby ano, spousta her by měla o polovinu problémů s hráči méně.)
  • Jack1947
    RDR ale narozdil od GTA, dostalo novou zombie edici. (Teeda jestli se to pocita jako bonus).
  • Jack1947
    Nema smysl, se nekym kdo nikdy nedrzel v ruce gamepad, ani zabyvat. *15*
  • calwin
    ešte tie FPS budiž... tam to nieje úplne ideálne a s dobrou razerkou je poznať rozdiel ale aj tak to neotravuje... ale zahral som naposledy assasins creed a klávesnica mi prišla neprirodzená... naozaj ten gamepad k assasinovi ide ako riť na šerbel
  • Jak píše Josef, je to o zvyku, dřív jsem hrál pouze na klávesnici, když jsem si koupil konzoli, tak jsem se naučil hrát na gamepadu a teď bych se už ke klávesnici nevrátil. Je to mnohem lepší. I 3d akční hry se hrají líp, ale jen těm, co na tom umí hrát. Teď mi s odstupem času přiadá klávesnice a myš na hraní her absolutně nepřirozená a horší.
  • Jestli v hospodě utratíš tolik peněz, že by se za to dala koupit konzole tak máš asi problémy s pitím.
  • calwin
    jasné určite človek konzolu kúpi kôli jednému titulu... môže ešte stále kúpiť ďalšie exkluzivky... heavy rain, last of us, uncharted, killzone, resistance, red dead redemption... stále ti je málo?
    a čo je ešte väčšia sranda že tie hry sú naozaj kvalitné a ani u jednej som nelutoval kúpu... možno u toho killzone lebo tam bolo oneskorené ovládanie čo ma úplne vytáčalo... ale ver tomu že tie hry naozaj stoja za to... ja by som kôli nim to železo za 200 € kúpil
  • calwin
    keby si to aspoň vyskúšal kým niečo povieš...
  • On jo. *15*
  • Je to o toleranci.
  • Je to o zvyku
  • Co to kecáš? Sony je stejně dobrá jako Samsung. Osobně preferuji SAMSUNG kvůli příznivější ceně. Njn Sony TV jsou moc předražený, a proto si je nikdo nekupuje.
  • jak to nekomu muze vyhovovat na konzoli nepochopim...mireni na gamepadu je ve vsech hrach naprd oproti mysi... kdyby sla na konzoli napojit mys+klavesnice tak bych tam vesele hral ale gamepad na mireni ? to opravdu ne!
  • Ty mas 81 palcovou televizi a hrajes na ni v 720?
  • Nemám 81 palcový monitor ale 81 palcovou televizi a kdyby si nevěděl do ní se taky dá připojit PC.
  • Ty máš 81 palcový monitor? Jestli jo tak sis právě vysloužil titul velkého kluka ;-)
  • Tak jsem si poridil PS3 :D
  • Jo, to jsou skvely vyhody. Protoze k PC nejsou gamepady, nejdou pripojit k televizi a nejde u nich lezet v posteli. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit