Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
To byla jen metafora a k PC se zapojí Xbox nebo PS ovladač, otočí se monitor směrem k posteli a aleluja! Bylo to tak těžký?
-
S největší pravděpodobností GTA V na PC bude jen je otázkou kdy. GTA si teď vydělalo sice spoustu peněz ale po 5 letech a i když to stačí pochybuji, že by si Rockstar nechal ujít nějakou tu korunu navíc.
-
Ty jsi ale pěkný retardátor.... Asi neznáš výhody konzole co? Jo celkem fajn si lehnout do postele a hrát to na obří plazma TV ;-) Btw jsem výhradně PCčkář ale tenhle komentář může fakt napsat jen 12ti letý debílek...Padat k nohám ti bude leda tvůj dětský gang swážistů -_-
-
Ten tvuj pravopis, kam se sere GTA s brutalitou *1*
-
Tak ja budu mit doma PS3 na kterym budu mit velky mnozstvi hitovek, at uz starych klasik nebo novejsich pecek, ktery urcite nekdy zahraju, protoze ten jejich "next-gen" vypada akorat jakou soucasny pc hry na max... Takze mrtva konzole mozna tak pro ty inženýry co hrajou jen týden starý hry a pak už to neni cool
-
interpolované 720p a neskutočne ostrý obraz *1*
-
To ani nevím, že to jde na splátky, stačí nejít jednou do hospody a máš konzoli *3* Hele, já myslím, že to není žádná tragédie, pořád můžete hrát a modifikovat GTA 3 San Andreas *14*
-
Porkymu se zbori svet poridil si ted kvuli tomu na splatky od providentu zastaralou konzoli a za pul roku ji bude moct vyhodit pritom ten chlapek si furt jeste bude tydne chodit pro pravidelne splatky *1*
-
GTA nevýjde na PC, Barrack přestane podporovat syrské teroristy, Zeman vystřízliví a kníže se probudí. Všechno má plus mínus nějaké drobné stejnou pravděpodobnost.
-
Povez mi, jak se mi zbori cely svet *15*
-
Abys nenaříkal ty, až to ani nevydaj na PC :) Jelikož si hru kupují i samotní PCčkáři s konzolí, takto vypadá, že na PC to nebude mít kdo kupovat, a tak není důvod to ani vydávat. A na to si myslím čeká R*, zatím to vypadá pro PC velice špatně. Ale nemusíš brečet, pořád můžete modifikovat GTA IV, některý modifikace jsou opravdu pěkný, ale to je asi tak všechno. :)
-
Jedinej kdo tu brečí seš ale ty.
-
Ty jsi z Alzi že jo? *15*
-
Koupit si kvůli GTA V mrtvou konzoli je unáhlené a špatné. Pokud jste konzolista tak se tomuhle komentáři vyhněte jako čert kříži!! Nechci nikoho poučovat ale ten půlrok či víc do doby vydání GTA V na PC uteče jako voda a poté můžou lidi co si to koupili (právě jen kvůli GTA V) tu konzoli vyhodit do koše a zapálit. Nedá se svítit konzole jsou jen trosky, které mají oproti PC výhodu jen jednu a to že je to jen jeden p*dělaný hardware. Už se těším jak konzolisti mi budou padat u nohou brečet, naříkat a závidět nespočet modifikací, 60fps a grafiku!
-
a rodiče pro sociálku když mu kupujou hry pro 18+
-
nejde o to něco hodně moc chtít, ale když chce takovej malej harant hru od 18+ MÁ smůlu! jen totálně nezodpovědný rodič mu ji koupí! Když bude chtít lahev rumu taky ji dostane protože pláče? *10*
-
Kdo kde tvrdí že piráti něco kradou konzolistům,piráti kradou pc hráčům.
-
1000+
-
Tohle je u všeho, ja takhle libal auto na ovladani , u kteryho jsem stal kazdy den, kdyz jsem sel s mamou kolem vylohy obchodu. Driv nekdo chtel , Amigu, dneska je to GTA V. Zítra to bude neco jinyho, deti proste chteji veci , rodicem jim je chteji kupovat a obchodnici prodavat...klasika :)
-
jasně nejsou blbý to by toho miliardu neprodali dementíci s konzolema to koupí teď a za pul/rok s PS4kou znovu