Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
nezapomeň na zlatý řetěz na krk oka minimálně průměr 3cm!
-
R* už se vyjádřil, že to nebude na nové konzole vydávat. U PC zatím mlčí.
-
To jsou blitky, ani to nečtěte.
-
Zato ve tvém komentáři je vidět obrovský nadhled *7*
-
A ještě můžete přihodit novou sedací soupravu a třebas i gamepad ze zlata, abyste věděli, že si GTAV užíváte naplno.
-
Doba konzoli je jako stredovek. Nic se nikam nehejbe, porad se omylej ty sami srcky dookola, a kdokoli, komu se to nelibi, je upalenej. Gta4 s Icehancerem je na mile daleko od tohodle, nicmene vyojari nemaji zapotrebi nic takveho implementovat, jelikoz to fanbois sezerou i s talirem. Na pc to vyjde o rok, po tom co nejakej brigadnik za minimalni mzdu prepise vsechny tutorial spravy, misto krouzku a stverecku da klavesy, controller prepise na mouse a uzasnej pc port je hotovej. A potom jeste i tak budou brecet, ze pirati nam vsechno kradou. To by se totiz nemholi "tvorit" polotovary, ale proc se namahat, kdyz to de mnohem jendouseji.
-
Doporucujem k tejto hre novy tv od sony, seria kdl-50w65xa neskutocne ostry obraz ps3 verzia, prve dve misie hrane na starom hd LCD samsung , obraz neporovnatelne horsi.
-
Maximálně nějaký datáč. Kromě pár chujovinek do MP RDR snad R* ještě neudělal DLC typu 2 mapy a jedna zbraň za 15 euro.
-
Super, že je to super. Já si počkám na PC, případně novou generaci konzolí. Pokud do konce roku R* další platformy neoznámí, tak si zase na chvíli pořídím nějakou tu starou konzoli (alespoň bude v té době levnější, stejně jako hra).
-
Nevíte jestli to ještě někde v Brně budou dneska mít? V Olympii v Game nebo v nějakým elektru? Hm? *15*
-
Rozumnej názor, souhlasim s tebou. Online si s tebou klidně dám :)
-
gratuluji, jsi nominovan na titul ovce mesice zari *6*
vyhodit 6000 za "blbou" hru a jeste se tim chlubit ve slohovy praci, to uz chce poradny kus odvahy -
to sou ty rekordni prodeje, deti zmasirovany hypem psychicky vydiraj nic netusici rodice, brekem, vztekanim a slibovanim, ze az budou mit gta v, uz nikdy nebudou nic chtit... welcome to the jungle
-
Neni nic lepsiho, nez po par tuhsich misich, se schladit prave tam. Proste relax. *3*
-
V rychlosti prodejů mi vláda CoD nijak zvlášť nevadila, ale upřímně řečeno jsem rád, že je někdo trumfnul, navíc tak velkolepým způsobem.
-
Klasika jako poslední dobou vždy ve všech diskuzích tady.. Až na pár výjimek komentáře o ničem a ublížení PC hráči. Hra vypadá skvěle a za chvilku ji jdu zase zapnout. Nejlepší GTA, které kdy vyšlo.
-
Omym.. Mám Specialni edici na Xbox 360 (momentálně sem v 30% hry) a neváhal bych zakoupit PC verzy za příslib lepší grafiky a určitě spoustu DLC postupem času!
-
Koupil jsem kvuli GTA stařičkej XBOX 360 120G za 2900 + 2000 za GTA 5 special edition. Ted sem ale trochu zklamanej jelikož na Xboxu si online nezahrajete zadarmo , ale musite si zaplatit gold učet.. Takže pokud někdo kupuje konzoli jen kvůli GTA a chce ho hrát i online doporučuju určitě PS3! Co hry samotný týče nemůžu vytknout nic a ty peníze za to fakt stály.
BTW: Mám vykonne PC ale od 17. sem ho eště nezapnul *1* *1* *13* -
Tak se prcek může vyřádit v kradení a vraždění. A Jakou z toho má ten klouček radost.Jo je potřeba doplnit dávku násilí. *16*
-
Nemyslel jsem to nijak zle.