Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V utržilo víc jak 1 miliardu dolarů za tři dny
20.9.2013 | Adam Homola
427 příspěvků
-
PS3 som kupil aj koli Last of us. Akurat to hram a bavi ma to viac ako GTA5. MaxPayne3 som hral na PC a pochybujem, ze konzolova verzria vyzera tak ako PC. Proste konzole maju stary hardware a nezvladnu take rozlisenie a efekty ako PC.
-
A tobe nezbyva nez, si zvyknout nebo ji (nekde strelit , Choice is on you... *3*
-
Hram na 42" FullHD LED. Mozno keby som hral na niecom mensom tak sa ten rozdiel v grafike strati. Rockstari proste chcu co najviac zarobit na konzolovej verzii a vyhovaraju sa na piratov.
-
"Beware of trolls" Kazdopadne, fakt nejaci trollove jdou , vazne na maximum (teda jestli se jedna o trolly). *8*
-
Vazne, (jeste sejde na tom , na cem hrajes) respkt, na mensim monitoru, ti bude pripadat hnusna,
Vetsim zase treba kostickovana mozna nevim. Ale ze by byla az tak hnusna ? -
mať tak tvoje problémy :D
-
RDR je i na Xboxu a Max Payne 3 vypada stejně *1* Beztak jsi jen další troll, GTA5 vypada suprově, nechapu ze je nekdo tak zoufalej ze podnika podobny akce
-
Zdar. Neda mi nenapisat svoj nazor. Doteraz som hraval hry na PC ale koli GTA5 som si predobjednal na game.co.uk balik PS3 Slim 500GB+GTA5+Last of us za £200. Bohuzial som z PS3 sklamany. Grafika oproti PC je hnusna. Na PS3 si dokupim este nejake hry co vysli len na PS3 (RDR, ...) a budem dalej hravat na PC. Ani si nechcem predstavit ako hnusne vyzera grafika na hrach ako FarCry3 alebo MaxPayne3 na konzolach oproti PC. Radsej si pockam na PC verziu GTA5 lebo ta hnusna grafika na PS3 kazi cely herny zazitok.
-
GAMEPAD na FPS nejvetsi blbost jaku kdo kdy vymyslel jo? Hmmmmmmmmmmm nejspis si kecal ze jsi na nem hral nebo jsi se na nem nenaucil :) protoze FPS jsou v pohode kdyz uz stema analogama mas neco nahrane kamos si poridil PS3 a jak hral COD byl jsem hotovej jak jsem videl jak do toho analogu palcem z boku drncal misto toho aby ju pomalu tahal. Jestli jsi hral stejnym stylem pak se ti ani nedivim ze jsi na tom neumel mirit :D.
-
Oni ho ale prece jenom, nekdy udelaj . Protoze kdyby ne zpusobilo by to chaos GTA bejt Only console game, proste nemuze. *3*
-
Pěkně řečeno. A to je problém portů z konzolí na PC a proto bych se vůbec nedivil, kdyby PC verze vůbec nebyla.
Prostě to je a bude vždycky zabugovaný jak prase, většina lidi si to stáhne, prodá se toho neporovnatelně míň než na konzole a jediný co tím tvůrce získá je špatný jméno.
A zvlášť v případě hry jako je GTA V, což je prostě velikej prostor a hrozný množství možností nemusí být ten port vůbec jednoduchej (levnej), protože optimalizace na konzole je díky jednotnýmu HW snadná, kdežto roztříštěnost PC je problém.
Jednoduše se Rockstaru nemusí port na PC vyplatit. -
otázne je čo si ty môžeš dovoliť, chytrák namydlený
-
CainPullo@tiscali.cz: Pry pro skill ktere zadne decko s gamepadem nedokaze :D. Toto je ten tvuj GAMEPAD https://www.youtube.com/watch?v=4qrv0y_Okv0 103:9 cisty gameplay XBOX360 a tady mas video s effektama. https://www.youtube.com/watch?v=tYZHHvWbGWU
-
Nevim jestli si tu kazdej hraje na poctivyho, prska se na konzole asi uz ze zvyku. Jestli to bude jako s GTA IV. pak , se ani nedivim ze to radsi Wareznou pac, ja sem mnel z mp prd ( ano tak holt , muj pc nesplnoval presne stanovene HW pozadavky) .
-
Já to mám zase naopak. Na klávesnici musíš mít totiž fištróna. Na gamepadu (PSX) mě hroozně štvali tlačítka, jak byla nespolehlivá... Třeba v Tomb Raideru 2. Někam jsem šplhal povolil mi křížek a já musel jít znova :D. Na klávesnici by se mi to nestalo. Na klávesnici uhraju všechno když si to patřičně nastavím ;-). Od NHL po Tekken.
-
Dej nick na psn :-)
-
Líbí se mi, jak se tu zas PCkáři vzájemně podporují v tom, jak je to na kozolích na lejno, že to za pár měsíců bude na PC a oni tam budou mít víc FPS, mody, to a támhle to,... *1*
Zatímco skuteční hráči už GTA V hrajou, tak trotlové píšou na diskuzích kraviny *1*
I kdyby to na PC nakonec vyšlo, tak si to stejně většina z těchto trotlů nekoupí, ale pouze nažhaví torrenty. I když to samozřejmě nepřiznají, protože tady si každej hraje na hrozně poctivýho a že on by přece nekradl (pak je záhadou, kde se bere tolik pirátů, když je každej hrozně poctivej a žádnýho jinýho zloděje ani nezná) *1* -
Presne no, ja se teda jeste do zadny z presteelek nemisil, pac nechci zbytecne se s nima honit.
Trochu mne mrzi, ze Tank si asi musim ukrast treba, neni na nej cheat ten sem nenasel, (asi podle videa nebo netu, cestu k armade znam , jen ne lokaci tanku) Jn je to proste GTA V. tak jako amerika, zeme netusenych moznosti. Hra co mi bere (bez milosti) veskery volny cas, a jeste by chtela i vic *15* . -
Co my víme, třeba to odkupuje z obchodu kde maká za par korun, to muze byt tisic duvodu... Kazdopadne je to verohodny :)
Mrkni na komentare, prodano nekolik kusu GTA V a vše v pořádku (za tu cenu) -
zajímavý, v americe to stojí pokud vím 60 dolarů (ale zase tam nemám přehled o různých v akcích) a v anglii se to dá sehnat pokud vím nejlevněji za 38 liber. to je přibližně ta cena, za kterou to prodává, takže by na tom nic nevydělal...