Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Subjektivni nazor, zadny argument, nerespektovani ciziho nazoru. Typicky fanboj...
  • Docela nechápu co tady lidi nadávaji na jizdní model , grafiku , postavy... Přitom dobrá půlka znich hru ani nehráli a jen nahlas závidí. Na X360 šlape suprově sem tam se sice ve větší rychlosti zapomene dokreslit nějaka ta textura , ale za 40% hry sem se NESETKAL ANI S JEDINÝM BUGEM ! Hratelnost je boží , jízdní model zábavný , děj a mise samotný bezkonkureční (pro všechny Skyrim fans zabij, přines/odnes *11* no fuj tohle se tady neděje) Co se týče střelby s free aim je to parada a každy Headshot potěší ( za trevora i znělkou) . Najednou začínam nějak litovat že předchozí díli sem hrál na PC bez joye. Čeho nelituju vůbec je 5 tis co mě stál stařičkej xbox 360 (120giga) i s GTA V ( special edition za 2jku) . Mám PC za 30 (3měsice stary),spoustu her ,ale od 17. sem ho pomale nezapnul.. Nemám proč Dota , Rome 2 , CS:GO ani Metro LL na tuhle hru prostě nema... A mužete se tu ohanět grafikou čím chcete ve hrách jde předevšim o zábavu a v tomhle ohledu není zatim nic lepšího než GTA V
  • ucho
    R2D2: já ti nevím, ale ty se jako dospělá osoba nechováš :) tím, že si tady na někoho takového budeš hrát, to nezměníš...
  • ucho
    Hhhhhh: sleduj prosím, o čem je řeč:
    "konzole je jenom pro lidi co nemaj na pořádný železo a chtěj si zahrát což je dobře ale nikdy nemůže bejt lepší jak počítač kterej má milion funkcí"
    pokud něco málo o počítačích víš, věděl bys, že v současnosti na hraní her žádné super železo nepotřebuješ. průměrný počítač (a klidně i počítač 4 roky starý), ti zvládne bez problému většinu současných her...
    rovněž bys neměl zapomínat, že když už mají lidé počítač, na kterém hrají hry, překvapivě na něm budou chodit i na net. kde myslíš, že většina těch dětí stahuje ten warez? nejde to tedy tak jednoduše škatulkovat...
    takže pokud někdo hraje na konzolích, skutečnost je prostě taková, že dost často hraje i na PC... nechápu, co na tom někdo nechápe... prostě se někdo snažil postavit pc proti konzolím, což je zcestný... a tohle nevyargumentuje nikdo, to je prostě fakt. tím, že tady chcete následně něco zpochybňovat a slovíčkařit, ze sebe děláte pouze hlupáky... ale je možné, že je to z vaší strany záměr a forma zábavy...
  • Neumíš argumentovat jako dospělá osoba? Budu si svůj názor "prezentovat" jak se mi zachce, jestli si myslíš že tu rozjedeš nějakej flame, tak tě zklamu, nebudu se tu chovat jako malé děcko/jako ty, a je jedno kolik ti je, záleží na tom jak se chováš . Tak se nad sebou zamysli "jelimane".
  • ucho: "jak to souvisí s hraním? co dotoho taháš něco dalšího?" dobrej doublethink *5* se snad resi hrani, ne ze nekdo ma pc kvuli praci a netu ne? Sam jsi to rikal... *7*
  • Miserius
    R2D prestan svoje nazory prezentovat jako vedecky overeny fakta ty jelimánku jeden *1*
  • jak funguji v GTA 5 veci ala strileni holubu? je to udelana perfektne jako u Saboteur kde kdyz clovek prosel okolo mista kde se neco nachazi, na mape se zobrazil bod a dokud to hrac nenasel bod byl na mape! (tohle se mi strasne libilo bylo to zabavne a ne frustrujici!) anebo to je dementni jak u GTA4 kdy hledate ne jehlu v kupce sena, ale "nano tecku" ve meste? Doufam ze pro nalezeni vsech takovych veci nebude treba projizdet tisice YT videi ale bude to system ala saboteur ten mel sice v dobe vydani uz zastaralou grafiku ale hratelnost byla nejlepsi ze vsech sandbox her!!!
  • No kdyby si opravdu používal mozek, tak ti dojde že internet je i na mobilu a tabletu, navíc já se bavím o herním PC jak hovoří originální příspěvek. Příště napiš většina přispívající na tomto foru, když už....
  • Erien
    To mě teda dělá občas problém jen střebla chození, mi příjde lepší na gamepadu. Můžu přesně ukázat kam chci jít. :D
  • ucho
    no pokud tu v diskuzi vedeš útoky na údajné konzolisty, mělo by ti dojít, že ti lidé budou patrně sedět taky za počítačem... na to člověk nemusí být génius, aby mu to došlo. PC má v dnešní době skoro každý (i když je to třeba jen notebook). konzoli stále ne, tu si na hraní koupí jen někdo... a pokud chceš čísla, mrkni na český statistický úřad, kolik domácností má doma počítač... pak už ti k učinění závěru opravdu stačí jen ten mozek...
  • Drtivá většina 3rd person her, kde se nemusí mířit, se hraje líp na gamepadu prakticky všem, co mají nějakou zkušenost s gamepadem.
  • Tak určitě, ale jen na ty sporty - FIFA, PES, NHL jinak opravdu ne.
  • ucho
    a zkoušel jsi na gamepadu hrát už nějaké FPS? mě celkem rychle vytrénovalo Resistance. i když nejdřív Uncharted (tam jsem byl ze začátku naprostá lemra, dokonce jsem párkrát zemřel v prvním levelu :D ale po dohrání hry jsem dal ten první level s prstem v nose)
  • ucho
    gamepad existuje i na PC... a spousta PC hráčů ho ke hraní používá... protože někomu prostě vyhovuje víc.
  • Ehm, tak to mnohé vysvětluje... no ovšem... tak proto to víš... aha...
  • Mireni s auto-aimem neni problem. Vsechno ostatni ovladani postavy pak uz ano :D

Na rizeni je to v pohode to uz jsem tu psal nekolikrat ale ted mi to trochu uteklo i kdyz musim rict ze i tam jsem cekal ze po me bude chtit spis jemny pohyby packama nez do pacek tukat ale to nevadi na to jsem si nastesti zvyknul rychle.

No u GTA je porad velka cast gameplaye o rizeni takze zatim asi pohoda. Co ale budu delat az budu zkouset hrat takovy Deamon Souls? :D
  • Zabedněnci hlavně ignorují zbytek komentář a soustředí se hlavně na to jestli v příspěvku není obsažen nějaký ten "hate" na konzole a když tak automaticky dají dislike....

A abych ti odpověděl tak :
    Řízení - Volant
    Lítání - Joystick
    Third person/First person - je v úplně každém případě lepší klávesnice s myší

Ale zabedněnci budou obhajovat gamepad, protože to nikdy nezkusili....
  • ucho
    ne, ale mám mozek.
  • Miserius
    Kdo neumi mirit pro nej tam je par druhu auto-aimu... Pro vse ostatni (rizeni,litani, third person) je gamepad asi lepsi nez mys+ klavesnice... Mas PS3 2 dny ne? Cos cekal, ze hned pujdes na mistrovstvi sveta? Pekne si musis zvyknout
    - Posunul jsem si reakci trosku, je to samozrejme na Drasťu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit