Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Já myslím, že ten březen by byl ideál. Nějakou dobu zkejsnu v BF 4, pak se už po několikátý vrátím k Left 4 Dead, který mě ne a ne omrzet, no a pak bych snad konečně mohl vychytat prohřešky a to Metro: Last Light a Crysis 3, který už snad oboje budou za pěknou cenu. Ještě mě někdy čeká pořídit Rayman: Legends, až klesne cena na Vita verzi, no a pak hurá na snad dobře optimalizovanou verzi GTA:V. By byli sami proti sobě, kdyby to vydávali na podzim, jako všichni. A taky proti mně *1*
  • to pak ale můžeš rovnou hrát single player když nechceš nikoho potkat *1*
  • Trisska
    Panika by měla začít teprve s tím, že se dočkají. Učitelé už by si měli pomalu začít nakupovat neprůstřelný vesty.
  • Jack1947
    A odskace to prave tak nevinna hra jako je GTA, bohuzel .uz by proti tomuto obvinovani nasilnych her , respkt ovlivnene hrami mel konecne nekdo zakrocit. *10*
  • Trisska
    Než aby takovou násilnou a zlomyslnou hru zakázali, tak ji budou ještě šířit na počítače. To bude zas mrtvejch... *7*
  • Jack1947
    To by bylo moc krute vuci pcckarum , navic proc by se dobrovolne nechaly "obirat" , o jakekoli zisky. *3*
  • sipecka
    Ježíšku ne.. pcčkáří takové hry nepotřebují, mají Go home a další "pecky" z Kickstartu..
  • Ja stale verim ze to vydaj pred vanocema.
  • Erendiel
    To je sice pravda ale je otravné i potkat jednoho
  • Ke GTA V se vyjádřím jen tímto: To bylo hysterie, že se osobní počítače nedočkají...
  • bomba, jestě by mohli do PC verze přidat multiplayer pro 32 či ještě lépe 64 hráčů protože těch 16 je na té obří mapě jak nic
  • Osobne budem buchat sampanske az to budem mat stiahnute a nainstalovane, pretoze uz vidim ako zasa bude pretazeny Steam :)
  • Jack1947
    Tak a jeste to budou mit pcckari nakonec drive nez vubec kdo predpokladal. Myslim ze uz muzou jit bouchat sampanske a tesit se. *3*
  • Divil bych se, kdyby to na PC a nové konzole nevydali. Hra je prakticky hotová, samotný port na nové zařízení dá už méně práce a hlavně půjdou do kapsy další prašule. Díky ohlasu se nebojím toho, že se hra nebude prodávat znovu.
  • Tomu ani sam neveris :)
  • Jen jestli ten zdroj nebyla Jolanda a Vlastík Plamínek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit