Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Stačí se podívat na přezdívku a je to jasný. Prasák a ještě anonym, to je teda kombinace. *15* Na tyhle trolly nemá fakt vůbec smysl reagovat. *7*
  • jde o to ze mas moznost volby ,vsak te nikdo nenuti to prepinat...
  • Není škoda dát 10 Euro za něco, co tě nebere?
  • taky si myslim ze na pc to vyjde nekdy leden-unor 2013, kazdopadne pcckarum to preju ,takovou pecku jako gta5 by si mel zahrat kazdej hrac kterej to mysli s videohrami vazne...
  • No jo vole, Deadpool je X-men jako ty nejsi troll. A u X-menů byl asi tak dlouho jako ty v normálním klubu, nikoliv v tom gay, kam tak rád chodíš.

P.S: Pro redakci. Deadpool takový ale je:-P Neslušný *1*
  • Pozor, Deadpool není X-men jen to s nima chvíli zkoušel a nedopadlo to nejlíp :D
  • V GTA 3 som hlavne zapasil s ovladanim, GTA IV to nastastie posunulo dalej.
  • lepší rozlišení, víc chodců a aut na silnicích, lepší framerate, dohled do větší dálky, mody..
  • A v čem že ta verze bude lepší? Bude mít jiný postavy nebo příběh? Jiné mise nebo co teda?
  • Honze
    ZDROJE toho už nakecali :)
  • nekromant33
    z toho co jsem zatim cetl na games diskuzich tak jenom jeden ale s hodne uctama, nebo tak nejak se tady lidi "utiraj"
  • tak hlavně totálně lamácká možnost po třech neúspěšných pokusech přeskočit k dalšímu checkpointu, s tím by to dohrálo i dítě dvouleté, stačilo by ho naučit ve správný okamžik mačkat křížek :D
  • To řekni do očí Danu Vávrovi, kterej nebyl schopnej dohrát ani jeden díl kvůli vysoký obtížnosti.

Podle mě v GTA3 - GTA4 byly docela těžký mise. Pětka je dětsky snadná - zvláštní schopnosti, checkpointy, autoheal - to souhlasím.
  • Harry_Styles
    to víš že jo ty X-Mene
  • Co to je casual arkádovka a bude na to stačit můj MLG skill?
  • Předtím jsem to zkoušel poněkud lidověji, ale očividně se Ti člověk nezavděčí. Leč děkuji za poklonu.
  • sipecka
    Pokud si myslíš, že používáním cizích výrazů na mě uděláš dojem tak to se pleteš. Si mi zas o kousek více k smíchu ty primitive.
  • Chtěl jsi říct "Stejně je to obojí Trol.diskusní" *1*
  • Erendiel
    Já rád někoho potkám ale jen 1 z 10 tě hned nezastřelí nebo nepřejede na potkání . Ale je to GTA že tak co :D nestěžuju si jen říkám... nikdy neuvidíš víc jak 3 neznámé hráče najednou u sebe... hned se musí všichni zabíjet.
  • Inquisitor
    Já se jenom divim, kolik lidí to pořád nechápe :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit