Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde na PC začátkem roku 2014, tvrdí "zdroje"
10.10.2013 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Stačí se podívat na přezdívku a je to jasný. Prasák a ještě anonym, to je teda kombinace. *15* Na tyhle trolly nemá fakt vůbec smysl reagovat. *7*
-
jde o to ze mas moznost volby ,vsak te nikdo nenuti to prepinat...
-
Není škoda dát 10 Euro za něco, co tě nebere?
-
taky si myslim ze na pc to vyjde nekdy leden-unor 2013, kazdopadne pcckarum to preju ,takovou pecku jako gta5 by si mel zahrat kazdej hrac kterej to mysli s videohrami vazne...
-
No jo vole, Deadpool je X-men jako ty nejsi troll. A u X-menů byl asi tak dlouho jako ty v normálním klubu, nikoliv v tom gay, kam tak rád chodíš.
P.S: Pro redakci. Deadpool takový ale je:-P Neslušný *1* -
Pozor, Deadpool není X-men jen to s nima chvíli zkoušel a nedopadlo to nejlíp :D
-
V GTA 3 som hlavne zapasil s ovladanim, GTA IV to nastastie posunulo dalej.
-
lepší rozlišení, víc chodců a aut na silnicích, lepší framerate, dohled do větší dálky, mody..
-
A v čem že ta verze bude lepší? Bude mít jiný postavy nebo příběh? Jiné mise nebo co teda?
-
ZDROJE toho už nakecali :)
-
z toho co jsem zatim cetl na games diskuzich tak jenom jeden ale s hodne uctama, nebo tak nejak se tady lidi "utiraj"
-
tak hlavně totálně lamácká možnost po třech neúspěšných pokusech přeskočit k dalšímu checkpointu, s tím by to dohrálo i dítě dvouleté, stačilo by ho naučit ve správný okamžik mačkat křížek :D
-
To řekni do očí Danu Vávrovi, kterej nebyl schopnej dohrát ani jeden díl kvůli vysoký obtížnosti.
Podle mě v GTA3 - GTA4 byly docela těžký mise. Pětka je dětsky snadná - zvláštní schopnosti, checkpointy, autoheal - to souhlasím. -
to víš že jo ty X-Mene
-
Co to je casual arkádovka a bude na to stačit můj MLG skill?
-
Předtím jsem to zkoušel poněkud lidověji, ale očividně se Ti člověk nezavděčí. Leč děkuji za poklonu.
-
Pokud si myslíš, že používáním cizích výrazů na mě uděláš dojem tak to se pleteš. Si mi zas o kousek více k smíchu ty primitive.
-
Chtěl jsi říct "Stejně je to obojí Trol.diskusní" *1*
-
Já rád někoho potkám ale jen 1 z 10 tě hned nezastřelí nebo nepřejede na potkání . Ale je to GTA že tak co :D nestěžuju si jen říkám... nikdy neuvidíš víc jak 3 neznámé hráče najednou u sebe... hned se musí všichni zabíjet.
-
Já se jenom divim, kolik lidí to pořád nechápe :D