Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Primáti si klepou na čelo kvůli tvé gramatice
  • Jack1947
    Neni, minimalne 120gb . 4Gb to je dneska jak vetsi pametovka lol *15* . Jelikoz jsou v kurzu slimy tak i tech 120gb je uz malo, ber tak minimalne a spis nakejch 300gb. *4*
  • Jack1947
    Cira blbost, na co by pak byly next gen generace novych konzoly... pro srandu primatum asi tezko , ty by si klepali na celo jako si klepou prave ted. *7*
  • Dokud někdo nevymyslí konzoli, kde si může člověk upgradovat hardware, tak vždy bude primární herní zařízení PC.
  • Kludne je mozne ze sa firmy cez konzoly zlozili Howserovi na .... aby narychlo zvysili predajnost.
  • moja rec
  • Radioaktivni_surikata
    I když nemám gamepad zrovna v lásce, tak GTA je jedna z mála her, co na něm hraju. Na auta je to lepší a střelba není v GTA zrovna nějak náročná, navíc je tam systém krytí, takže mi myš ani nechyběla. 30 fps mi na GTA taky přijde jako dostačující. Nevidím tu moc benefitů z vyššího frameratu. Kdyby šlo o Counter Strike nebo jinou FPS, nedej bože kompetetivní, tak bych mluvil jinak, ale GTA 30 fps cajk. Aut jsem o moc víc než na konzolích taky ve čtyřce zapnutejch neměl. Sice ucpanej New York vypadl realisticky, ale z herního hlediska to byl spíš opruz. Fyzika je u mě asi tak jedinej relevantní argument. Ale pořád si nemyslím, že by mi stál za 1000 Kč. Nehádám se, jen říkám, co si myslím.
  • asi nechápete, že jasným cílem "utajení" GTA V na PC je jediné:
    - navýšit prodej starých konzolí PS3 a XBOX360
    - tím zvýší zisk jak SONY, MS, tak R*
    - PS3 + 2 exkluzivní hry včetně GTA V, hodně lidí co znám už si to jen kvůli tomu GTA koupilo

sečteno a podtrženo - celkem úspěch:)
    Jsem zaritý PCčkář, ale toto jim přeju, jen mě nějak nedonutí k tomu, abych si kvůli pár hrám kupoval další herní zařízení (ano PC počítám i jako herní zařízení)
    HOWGH
  • Tak to je fakt trapný. Pro lemry.
  • Mohl bych vedet od vas konzolist, jestli Xbox 360 4GB je dobra volba koupe? Dekuji za nazory :)
  • Nevím jak tobě, ale mně záleží na ovládání, FPS a na množství chodců a vozidel na scéně. To všechno bude na PC podstatně lepší, stejně jako tomu bylo v GTA IV. Navíc na PC bude možnost upravit config chování vozidel, což je v případě zpackané fyziky GTA V naprosto zásadní věc. Další věc je, že se vůbec nebudu divit, pokud Rockstar obsáhne lepší fyziku do PC verze sám (netřeba šetřit výpočetní výkon), protože negativní ohlas na tuto změnu rozdělil fanouškovskou základnu pořádně.
  • luke.skywalker
    Ať si je grafika jaká chce, majoritní rozdíl bude ve frameratu. A to je oč tu běží.
  • U prvních dvou dílů tomu tak nebylo, tento trend odstartovalo až GTA3. I tam jim nejspíš někdo zaplatil, aby hra byla po určitou dobu exkluzivní jen pro PS2, který tehdy nebyl až tak populární
  • Mávat tu procenty která nemůžeš nijak podložit je úsměvné.
  • GTA na PC vždy vycházelo se zpožděním, takže cinty pipindy z Intelu jsou fakt k smíchu *1*
  • Miserius
    Tak ho hraj ne? Online už je dávno opravenej
  • Ne každý na to čeká celé dny a odpočítává hodiny, kdy to konečně výjde. Já si GTA5 na PC zahraju, ale upřímně je mi úplně u zadku, jestli výjde za půl roku nebo za rok a je mi úplně šumafuk, že konzolisti to tou dobou budou mít 10x dohrané. Gameplay videa nesleduju, takže se o žádný "zážitek" neochuzuju.
  • Mozna pro tebe pro ostatnich 99% lidi ze sta ne
  • samozrejmne stale je to nejprodavanejsi hra na konzole a jeste nejaky mesic bude ani vychazejici novinky prodej gta 5 neohrozi
  • To teda nic moc. Na nějaký čekání dost málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit