Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, ja jsem GTA na xbox hned druhy den prodal vzhledem ktomu ze mam doma solidni zelezo a nemohl jsem prekousnout chod v nakych 30 fps na konzoli. Jinak je to dokonala hra a proto jsem se rozhodl prodat ji, ziskat zpet vice penez za konzolovou pro me uloudanou a skaredsi verzi, pockat pres vanoce a poridit nasledne levneji a lepsi verzi na PC :)) Nemaji duvod to ted oznamovat nebo vydavat tak jak pises.. pockaj az lidi nakoupej cely novy konzole kvuli jedne hre vcetne hry samotne pres vanoce, radne se napakuji a pak v klidu vyjde PC ver. ktera je steje vsude na videich presentovana *1* nicmene nemit na vyber konzolovou verzi bych samozejme nikdy neprodal !
  • Všechno to dává perfektní smysl - proč by teď měli něco oznamovat? Spousta lidí, kteří si GTA plánují koupit nakonzole by prostě objednávku zrušilo a čekalo by na PC verzi. Tím, že budou mlčet, si prostě zajištují o něco větší prodeje, navíc je spousta lidí, kteří si to sice koupili na konzoli, ale stejně si to pak koupí znovu na PC, aby to měli v lepší grafice. Rockstar mají za ušima
  • Vzhledem k tomu, jak ta hra vypadá, tak bych tipnu, že na grafiku ti bude stačit starý Monster 3dFx Voodoo 1 a zbytek obstará kuličkové počítadlo
  • Radioaktivni_surikata
    Většina modů jsou stejně modely aut, zbraní, oblečení... Nic moc důležitýho. A ještě ENB enhanced shaders, což v překladu do mojí češtiny znamená žrout výkonu postavenej na obří porci bloomu. Osobně nechápu, co na něm lidi vidí. Zkoušel jsem ho jak v GTA IV, tak třeba ve Skyrimu a nakonec jsem ho vymazal z obou. Jednak je většina konfigů nastavená na nechutnej kontrast (říkaj tomu fotorealita), takže je většina stínů ve dne čistě černá, nebo to září jako obýváková lampa, protože je to prostě postavený na bloomu, kterej nemám rád. Ono to na videích vypadá většinou dobře, ale z mojí zkušenosti můžu říct, že v určitou dení dobu to dělá víc neplechy než užitku. Ještě jsem nenašel opravdu dobrej EBN mod a o tom, jak hodně to žere výkon asi není potřeba mluvit. Nic proti gustu, ale u GTA bych ty mody za bůh ví jak důležitý nepokládal.
  • otazka jestli se nebude modovat
  • Radioaktivni_surikata
    Když to bylo vyvíjený primárně na současnou generaci konzolí, tj. Xbox 360 a PS3, tak to hyperkomp chtít nebude. Dá se ale předpokládat, že s dobrým PC bude hra vypadat o mnoho líp, než na konzolích, jako to bylo i v minulosti. Jestli ti to stojí za pořízení druhý kopie je na tobě. Můj osobní názor je, že ani za zlatý prase. Abych jednu hru kupoval 2x jen kvůli lepšímu vizuálu je podle mě ujetý.
  • Tak mít to na konzoli, tak se na to na PC vy*eru. Ta hra bude v podstatě stejná a pokud teda nejsi úchyl, co bude chodit ke každý textuře ve hře a onan*vat (srsly cenzura?) rychlostí odvíjející se od kvality jejich grafickýho zpracování, tak to nemá moc cenu.
    Já osobně si hodlám ps3 + gtaV pořídit i kdyby to vyšlo na PC zejtra, páč moji přátelé to hrají právě na PS3 a já s nima chci zkusit Online..
  • Radioaktivni_surikata
    To zas ne, ale když už něco pořídím, tak to vydržím hrát docela dlouho. Většinou navíc střídám příběhový hry něčím na odreagování, zpravidla Battlefieldem, L4D apod. Nemám rád dobrej příběh honem rychle vyhánět dalším.

A co se týče nicku, tak je jako tady, ale teď se na L4D nechystám a dobu ho hrát nebudu. Jsem se naučil neskákat od hry ke hře. Pak mě rychle všechno omrzí a není to ono, taková marnotratnost. Když už něco dělat, tak pořádně, a teprve až mě to otráví tak jít dál :)
  • A teď babo raď mám gta 5 na konzoli a mám i pc zajímalo by mě jaké hw požadavky na pc to bude potřebovat jestli to bude chtít osmi jádro 12gb ram a grafiku v hodnotě cca 10 000 tis+základní desku za dalších 5000 tak mám asi smůlu.
  • Shaker
    Rikas, ze rok 2048 mas uz na GTAcko rezervovanej jo? :)
  • Shaker
    Tak jo, si muj novej vzor a hrdina, setrit takhle pekne trollika diskuzniho a jeho pravdepodobne dalsi ucet by si mozna zaslouzilo i pochvalu redakce :)
  • Velka skoda,ze porad neoznamili nic oficialne.
    Takhle jsou vsecko jen dohady a nejistota neni dobra vec.
  • Palec nahoru (plusko) za tenhle zdravy nazor :-).
    Sice to ted hraju na svem obstaroznim Xboxu, ale to jen abych "prezil" cekani na PC verzi.
    Mozna je to divne,ale dost se tesim i na multiplayer. Zkousel jsem ho uz u GTA IV, ale tam to porad nebylo uplne ono. Heisty v coop modu, levelovani, tunning aut, kupovani baraku, to vsecko mi dela velke chute.
  • tak se nakonec r*, to nezbedne dite, vraci tam, kde ho vyndali z plinek? ale tak zase kdo by nevzal tu haldu penez od naivnich konzolistu za exkluzivni predrazenost, kdyz uz se jich chtej za kazdou cenu zbavit *5*
  • asi mysli, ze ho nebere jak prumernyho joudu, kterej za ni da 60 dolaru nebo jeste vic, aby mel "sberatelskej" nesmysl *6*
  • Dobré vědět :) znám spoustu učitelů, už vím, co jim koupím na Vánoce. Díky za tip.
  • ucho
    myslíš si, že měsíc od vydání jsou ještě velké prodeje?
  • michaliuz18
    za vsetkym moze skur**ne peniaze, nebyt nich mame sa na svete lepsie a ma kazdy gta :D
  • sr.myslel jsem 2014
  • Ristoro
    :DDDDDDDDDDD Jo, až si děti zahrajou GTA V, tak se zvýší počet střelných zbraní v jejich aktovkách a zvýší se i počet postřelených učitelů :D:D:D. Tady se fakt člověk vždycky pobaví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit