Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V z jiné perspektivy - video a informace o novém pohledu z první osoby
4.11.2014 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
jedno ze základních Francouzského válečnictví: Francouzská armáda dokáže zvítězit pouze v případě, že vrchním velitelem není Francouz
-
Napoleon byl Korsičan *3*
-
Francouzi nesli hlavní tíhu bojů na západní frontě za první světový. I my jsme si v meziválečném období taky několikrát zabojovali. Že to v obou případech za druhé války dopadlo tak, jak to dopadlo, nesou hlavní podíl politikové. Jinak ani o jednom národě (od 19. století níže lze o pojmu národ dost pochybovat, ale co už) nelze říct, že by nebyl vojensky zdatný. Bylo by to popírání stovek let historie.
-
GTA5 je super hra, osobně mi přijde hraní z 3. osoby přehlednější (zvlášť v autě), ale určitě si občas přepnu do 1. osoby. Hrát ale nejspíš budu opět v 3. osobě.
PS: Ve videu jsou vyspoilovaný některý dobrý mise. Jen tak na okraj, pro toho, komu by to mohlo vadit. -
Dekuju moc za radu, dobri lidi jeste ziji:-)
-
Stejně jako Sleeplesse mne 4k nijak netankuje. :)
No a co už, svůj současnej komp mám už přes 6 let tak se holt zase praštim přes kapsu a koupim zase za 35k novej. Když si to člověk rozpočítá na měsíce životnosti tak se to vyplatí, nehledě na to že GTA nebude to jediné co mne ne jen s oculusem donutí zainvestovat... star citizen bude chtít investici i bez bez oculu. :D -
Ve 4K tak to si počkáš, mimoto že to taky bude chtít pořádnou sestavu no... trochu utopie si myslím.
-
to vypada uplne genialne!tesim se jak malej zmr........moje ps4 se roztece
-
Je fakt, že si při rozhlížení člověk v první osobě vykloubí zápěstí, ale to vtažení do děje je brutální!
Ten záběr jízdy na motorce je fakt psycho.
Mne se to v první osobě fakt líbí, ale oculus tady bude asi nezbytnost... -
Hlavně ne v moderní vojně...
-
Říká ti něco třeba jméno Napoleon?
-
Jak je ten starej vtip s inzerátem: Prodám pušku z druhé světové války, nepoužitá, jenom jednou upuštěná na zem :D
-
Už jsem se divil že to tu nepadlo dřív :)
OR mi připadá skoro jako nutnost pokud to člověk chce hrát celý z první osoby. Nejde ani tak o 3D ale hlavně o ten headtracking. Však z toho videa je vidět jak furt čumí kolem (ostatně hra na tom staví jak se okolo hráče pořád něco dějě. :)
Každopádně už takhle "jen" z první osoby imerzivita jako prase. :) -
Francouzi, nikdy nebyli ve vojně dobrý. Jenže to mi ČSK taky moc ne.
-
Pokut bude mit GTA 5 jen o neco mensi naroky nes ACU usi v zivote nekupim nic ot ubi, a budem im spamovat kazdej den jak se to da optimalizovat i na veci rosach, nez zasrane francusko, Inu vite jaka je nejoblibenejsi veta Francuzu ? vzdavam se, tosov sra.i *1* *16*
-
Nebo nic, vzpomenme na GTAIII. Taky tam nic vidět nebylo.
-
Budou tam černý obdélníčky s nápisem censored :)
-
V striptízovém baru, to už z první osoby vidíš i v konzolové verzi... a když pak se staneš vlastníkem. Nikdo tě už za osahávání ani nevyrazí.
-
Jsem zvědavej, jak to bude vypadat z 1. osoby, když si objednám kurvu *1* *1*
-
Já hrál IV z prvního pohledu poprvé snad před 3 lety, vím že tohle bude vylepšená verze. Ale i tak to pro mě není nic nového, a ono to zas hru nijak nemění, jen změníte pohled, takže vás to na chvíli zabaví, ale nic moc z toho nečekejte. Mimo to jsou to kecy že museli udělat animace vstupu a výstupu z auta, nic takového není potřeba. A 3000 animací ? Ani hra jich sama tolik nemá natož aby přibyli.