Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypada tak strasne moc super az jsem sam prekvapenej jak moc super to vypada!
  • Mazii
    Jsem zvědavej, jak to bude vypadat z 1. osoby, když si objednám kurvu *1* *1*
    • Inquisitor
      Budou tam černý obdélníčky s nápisem censored :)
      • Jack1947
        Nebo nic, vzpomenme na GTAIII. Taky tam nic vidět nebylo.
    • Jack1947
      V striptízovém baru, to už z první osoby vidíš i v konzolové verzi... a když pak se staneš vlastníkem. Nikdo tě už za osahávání ani nevyrazí.
  • Tohle je prostě fantazie, jestli si někdo zaslouží dostat pořádně zaplaceno za remaster, tak je to Rockstar. Protože tahle hra je skvělá po všech stránkách a bude ještě lepší.
    • Dokud to na PC nevyjde, tak bych radši zatím krotil očekávání. Toto je zatím čistý marketing, bůhví jak to bude zabugované a kdo ví co ještě až to vyjde.
      • Pokud to bude jako X360/PS3 verze tak se nemusíš ničeho bát, protože tam bugy prakticky nejsou a když už jsou tak se ti něco přihodí jednou za pár desítek hodin hraní. A navíc to není nic co by zničilo nějak hru, spíš jenom nějaké maličkosti kterým se zasměješ.
        • species
          aaaa pan nehral pc verzi GTA4 :D
          • To jsem nehrál ale to už se dneska nedá srovnávat. Hrál jsem na PC Max Payne 3 a tam byla optimalizace podlě mě super, takže si myslím, že i u GTA V to tak bude vzhledem k tomu, že jde o stejný engine. Prostě už se to naučili správně zpracovat.
            • No, jestli GTA V dopadne jak Max Payne 3, tak potěš koště...
      • species
        Kdyby tam byl ubisoft tak me to necha chladnym, jeden zpackany port moji duveru v Rockstar nerozhazi.
    • Kdyby nebylo PC, GTA by neexistovalo, pouze udělali verzi na staré konzole, kde to bylo ekonomicky nejvýhodnější, to je vše. Ještě bych nechválil den před večerem, ale těším se samozřejmě taky.
      • Však já nic proti PC neříkám. Spíš jsem to myslel tak, že už na PS3 a X360 odvedli parádní práci a teď odvedli další neméně skvělou práci na PS4, XONE a samozřejmě taky PC.
  • Inquisitor
    Teda ale vypadá to fakt náramně.
  • Teď abych se dlouho rozhodoval, jaký si dám pohled, když pojedu. *15*
    • Jack1947
      V autě, by to možná celkem šlo. Pěšmo... to je dle mého takové nic moc.
      • Podle mě je to super... :) Je strašně málo her stylu GTA, kde by bylo něco takového možné. :))
  • Morraw
    Volbě pohledu tleskám. Zvlášť možnost 1st akce + 3rd v krytu. Tahle kombinace se mi libíla už v Human Revolution.
  • johnyfojtik
    Hmm, tak to vypadá libově, těším se na tu PC verzi, konečně propařím zase pár nocí v tahu *1*
  • Magister_Peditum
    Vlastně se divím, že to přišlo až s GTA 5. Té hře to dává úplně nový rozměr (je blbé to psát, když FPS střílečky nejsou nic nového).
    • Fps strilecky kde muzes vlezt do jakyho koli dopravniho prostredku, kde muzes interagovat s kazym z desetitisicu NPCcek, kde mas tak neskutecnourozlohu map ze muzes splhat na hory a potapet se do hlubin, to vsechno bez toho aniz by to musel bejt koridor a este je to kopec zabavy? To sorry to je neco novyho... napada me tak maximalne Crysis 1 nebo Arma3 jako srovnany, ale tyhle dva priklady tomuhle nesahaji ani po kolena.
  • Fak to vypadá dobře už se těším jak si konečně tuto hru zahraju!
  • A je to jasné. Rockstar se mne snaží přemluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit