Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • And now I have first person, Bueheheheeheheheheheee.
  • Hm, asi budu mít celkem dilema jak to hrát, jsou hry, kde je lepší první a jsou hry kde třetí pohled, tohle je u mě zatím tak něco mezi.
  • Je dobrý, jak se kamera v GTA serii stále "přibližuje" v prvním díle koukáte ze shora, ve třetím ze zadu z . osoby a ted už fps *1*
    • Jack1947
      GTA3 mělo pohled top down, jako jediný díl v sérii. No ehm... zas tak parádně se to ale z toho pohledu nehrálo.
  • Zdravím,dneska sem si koupil ps4 a byla k tomu zdarma hra gta V.Nevíte jak tam nastavím pohledem první osoby?
  • Nechápu komentáře typu "platit za 2 roky starou hru...*", to co vyšlo před rokem na staré konzole byla jen placená beta/demo, aby vydělali na vývoj plnohodnotné hry.

Mimochodem, celá mapa je dělaná znovu, taktéž každý model, každá textura, animace.. všechny vozidla mají detailní interiér a to hlavní, Pohled z první osoby :)

Nezbývá mi než poděkovat těm, kteří zaplatili za nedodělanou Betu, díky takovým se k nám dostane kvalitní produkt :)
    __
    Co se týče debat PS4/XO/PC, trošku konzolistům závidím, na mém, dnes už asi low end PC (i5 3570k, HD6850 - výkon lehce nad "next-gen") si to zahraji sotva na nízké grafické nastavení. Musím se přiznat, já, odpřísáhlý PCčkář, bych si nejraději pořídil PS4, škoda jen, že na brigády můžu chodit jen 2 měsíce v roce, nevím kde hráči ve věku 14 - 17 let berou na hry, komponenty popř konzole peníze. To snad ani nejí, ne? :D
    • Ty jsi ale kus vocasa. Snad ti to na tom tvým low end PC alespoň nepojede, aby sis také začal trošku vážit těch "placených beta verzí" a jejich hráčů, kteří vytvořili komunitu a pomohli celý ten velký projekt zafinancovat. Takový rádoby machři jako ty dělají akorát zbytečný flame mezi PC hráči a konzolisty.
      • Vážím si jich, proto jsem jim poděkoval, ne každý si může dovolit konzoli, jsem rád alespoň ze ten low end :)
  • gta nesleduju to je nejaka alfa verze nebo fanouškovsky mod? lol vypadá to strašne *1* perspektiva je uplne zle. je videt že to pro pohled první osoby nebylo delane. (navíc chybí textury)
    • Chceš pojít?
  • Ja teda to mistni nadseni moc nesdilim uprimne. Vzhledem k (ne)kvalite modelu a textur zbrani, iterieru vozidel a celkem neohrabanym animacim to vypada jako nejaka budgetova fps co vysla pred par lety.
    Jinak si to samozrejme rad zahraju, ale pohled z vlasnich oci asi moc vyuzivat nebudu.
  • Keyz
    Ve vozidlech je otřesná kamera. Moc blízko čelnímu sklu. Snad tohle opraví. To je jako kdyby řidič měl hlavu při jízdě vystrčenou dopředu a měl FOV naprosto minimální.
    Jinak to vypadá zajímavě. I když pro přehled v šíleném GTA je lepší původní pohled.
    • Coz je pohled kterej umoznuje mnohem presnejsi jizdu a lepsi vnimani rychlosti.
      • Keyz
        wtf? To je zase nesmysl. Když jedu, tak sedím opřený o sedadlo a nemám hlavu narvanou skoro na skle. Díky tomu (co jsi napsal) nevidíš co se děje okolo = nepřesnější jízda, a v reálu to je také více nebezpečné při nehodě. Ve hře se blbě za jízdy otáčí hlavou a proto použité FOV a vůbec kamera je důležitá.

A rychlost vnímáš stejně podle toho jak rychle se ve hře míhá prostředí. Jinak u FPS zápasů si lidé zvětšují FOV, tak aby toho více viděli. Tolik k praktickému řešení FOV na minimum a hlavu dopředu...
        • Jj taky jsem si to myslel ale byl jsem uplne mimo. Po tom co jsem si snizil FOV v iracing na minimum (myslel jsem si ze s 27 displayem muzu mit docela velky FOV) tak se mi snizil prumerny cas na kolo o dve desetiny sekundy a to fakt neni malo :D

Ja vim proc si to myslis ale v praxi nemas vsechno pred sebou na titernym monitoru. Se trema monitorama je to neco jinyho ale kdo z vas to ma?
          • Keyz
            Beru, že se na to pak můžeš více soustředíš, když to vidíš takto divoce a na blízko. To je asi také záměr, aby to bylo více akční apod.

Ale sakra, je problém tam udělat možnost to upravit? Jestli to bude zase nucené, tak to je otřesné. Já, mám rád ten přehled a proto mi malé FOV vadí. Pak říkají, že to musíš hrát takto a hotovo i když tím omezí právě ten přehled. Který sice někomu nevadí, že je omezen ale jinému zase ano.

Od toho to je přeci hra! Není to film, kde musíš čumět na přesně daný sled událostí. Ve hrách máš ty krásné možnosti upravit si věci podle svého. Bohužel, to často omezují a pak jsi zajatec kreativní debility nějakého šílence z ústavu, který hodí filmové pruhy a 30 FPS a další perly, bez možnosti změny v menu hry.
            • R* potvrdil, že FOV si budes moct libovolně (v rámci možostí) nastavit. Jak na PC, tak na konzolové verzi - což mě příjemně překvapilo.
              To jsem hledal jako první, protože mě je z moc velkejch FOV blivno...
            • Jack1947
              Pruhy sem neplet a 30fps snad taky ne, to je GTA. Tam nic z toho nehrozí. *3*

Pozor pozor už začínáš po vzoru mne, ostatních ztroskotanců "zaclánět" . *15*
  • Ubisoft, CD Projekt RED, From Software, DICE...? Ani náhodou, Rockstaři jsou praví bohové video herního průmyslu. Ostatní můžou jen závidět a lízat... *5* A to jde "jen" o GTA V, co teprve jejich nadcházející hry.
    • He7he
      Necháme se překvapit. Já doufám v pokračování RDR, samozřejmě exkluzivně mimo jistou platformu.
      • Jack1947
        Taky bych rád, takové GTA z divokého západu... i když mne ta hra ke konci - jak bývá zvykem trochu zklamala.
    • wenceslaus
      Věc názoru, nemyslíš? Osobně mě jejich hry vůbec netáhnou.
      • Já to taky neprezentoval jako objektivní pravdu, nýbrž subjektivní názor. *5*
        • wenceslaus
          Ta pasáž "závidět a lízat" rak rozhodně nezněla... a vlastně ten zbytek taky ne.
          • Závidět a lízat... on mluvil o tvé mámě ale. :)
        • CrocoRay
          Dívám se na to stejně jako ty. San Andreas a čtyřku jsem dohrál i na 100% a pětka je u mě na PC nejočekávanější hra. Upřímně je mi fuk, jestli tato série někoho netáhne, protože důležité je, že já se u všech dílů od Vice City dost bavil. Trojka asi nebyla špatná, ale k té jsem se dostal po dohrání Vice City, tak už mě tolik nechytla :-)
          • wenceslaus
            To máme podobné. Mě je zas fuk, jestli si to někdo užil. Důležité je, že vím, že se jejich tvorbě zdaleka vyhnu.
    • walltar
      Co mají rozdělanýho?

Já třeba hrál od Rockstaru jen GTA a Jdene díl Max Payne, který mě ale moc nebavil. Takže moc nemůžu soudit. Ale v sérii GTA sem zatím žádný díl nevynechal.
      • Pokud vím, tak zatím je to jen spousta neověřených teorií. Někdo říká, že dělají na dalším Red Dead, jiní doufají v Bully 2 (to bych viděl asi nejradši) nebo Manhunt 3. Jediná oficiálně oznámená hra je Agent, před pár lety oznámili název a tím to skončilo. Rozhodně ale na něčem dělají a já nemám ani nejmenší důvod pochybovat, že půjde o pecku.
      • Mato1987
        Tak už dlhšie sa povráva, že ich štúdio Rockstar San Diego nejaký ten rok pracuje na volnom pokračovaní Red Dead Redemption :)
  • Jack1947
    Psal jsem to předtím, napíšu to i ted... FPS pohled se do GTA prostě nehodí.

Chyběl by mi ten rozhled, to by byla jen obyčejná FPS - no s auty no. Nemusel bych ani... ale tak někoho to zaujme no. 4k rozlišení na to bude chtít nasa pc (při nejlepším). Tedy pokud to pokoní.

No na druhou stranu, ještě že se dá z toho pohledu přepnout, takže to ani vlastně nevadí. Jen já to v GTA bych moc nemusel.
    • Je fakt, že si při rozhlížení člověk v první osobě vykloubí zápěstí, ale to vtažení do děje je brutální!
      Ten záběr jízdy na motorce je fakt psycho.
      Mne se to v první osobě fakt líbí, ale oculus tady bude asi nezbytnost...
      • Jack1947
        Ve 4K tak to si počkáš, mimoto že to taky bude chtít pořádnou sestavu no... trochu utopie si myslím.
        • Stejně jako Sleeplesse mne 4k nijak netankuje. :)
          No a co už, svůj současnej komp mám už přes 6 let tak se holt zase praštim přes kapsu a koupim zase za 35k novej. Když si to člověk rozpočítá na měsíce životnosti tak se to vyplatí, nehledě na to že GTA nebude to jediné co mne ne jen s oculusem donutí zainvestovat... star citizen bude chtít investici i bez bez oculu. :D
          • Jack1947
            To je na tobě. *3*
    • nemáš pravdu
    • species
      By me fact zajimalo cos tady lidem proved, kdyz ti sypou minusy uz jen z principu :D

Kazdopadne me se to libi, taky to asi nebudu pouzivat ale je to super featura ktera vypada opravdu SKVELE! Horsi by bylo kdyby tam byl first person mod nativne a neslo s tim nic delat, takhle to vypada ze si to zapnu obcas abych videl budiky u auta nebo tak nejak.

Si pamatuju jak lidi nadavali kdyz 3ka presla z ptaci perspektivy do 3d a to se ukazalo jako to nejlepsi co mohli pro GTA udelat. (i kdyz prvni dily byly samozrejme taky neskutecne kvalitni hry)
      • kubi-wan
        Lidi dávaj Jackovi mínusy možná kvůli tomu, že je často dost těžký přelouskat nim psanej text. A taky, že toho textu píše ke všemu hroznou spoustu. Jacku, jestli si tohle přečteš (a věřim, že jo), tak si nemysli, že proti tobě něco mám. Nevadíš mi, jako spoustě lidí tady, i když uznávám, že často na zkoušení číst tvý příspěvky rezignuju *15*
        I když poslední dobou zjišťuju, že jsem to naučil i docela luštit, když už si to přečtu.
        Ale žádnej učenej z nebe nespad, no ne?
        Nebrat jako hejt, spíš povzbuzení.
        • Jack1947
          Ne, určitě to od takových jako si ty hejt brát nebudu. S těmi lidmi si moc jistý nejsem.

To je fuk. Pro ně tady rozhodně nejsem. Z toho bych se už dávno rozložil.
          Jak kdy... Někdy píšu víc jindy méně...

Už bych to dál nerozmazával. Ostatní si to přeberou, jsem prostě Jack = magnet na mínusy.

Už jsem psal že mám to tady jako Chat, který zde bohužel není takže píšu něco a přemýšlím při psaní. Ne před. Njn nechápe někdo to ma blbé - mínusy ropzhodně nedostávám jen za dlouhé slovní... spojení a věty. Jak sem napsal neřešit..
      • Jack1947
        To by mne taky zajímalo, pochybuji že to jsou lidi... já si myslím že to je jeden bot. (ale psst) jasný přepnout nemám problém ale jako napořád to tfuj.

To by nebylo GTA, hlavně by sis nevychutnal ten krásný pohled na živoucí svět.

Protože sem píšu už "dlouho", tak třeba se ti taky "poštěstí" a budeš "odměněn" mínusy.
        Já řikám koho zajímá hodnocení jen to vztahuje pozornost někam jinam.
        • species
          No tak samozrejme, pokud maji minusy tady na games smysl tak liky na facebooku leci rakovinu *1*
          • Jack1947
            Navíc co to je ježíš... pár clickbotů má vlhké sny a dny.

Inu, každý rád něco jiného, někdo píše do diskuzí a někdo rád hodnotí.
            To nezazlívám... to přeci není nic hrozného. Otevřeně to tady dělá dost lidí... no co no.

Když jim to zlepší den? proč se nad tím pozastavovat.
    • no hele pako drz hubu no
      • Jack1947
        Měj aspon koule a vymysli si svůj Nick, ten dotyčný rozumný celkem člověk si tohle prznění nezaslouží. Dík.
        • Shaker
          Tady souhlasim s Jejdaskem a nesouhlasim s timhle tvym postem... paradox? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit