Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta 690,- to klidně vyzkouším. Jednička mě bavila.
  • Sorry, ale meleš blbosti. Příčinou nevydání toho modu byly licenční problémy (kdy výhradní právo na Porsche Carrera Cup bylo garantováno jiné firmě), nikoli nějaká potřeba Porsche střežit si "know how" - což je stejně nesmysl, protože závodní týmy se s moddery o svá data klidně podělí. A vůbec, nehraj si na elitistu, vypadáš pak jak blb. Simracing jsou koneckonců stále jen hry.
  • proti tomu samozrejme nic nemam :)
  • Omlouvám se, nechtěl jsem rozohnit fandy simulátoru :) Jak říkáš, asi mě simulátory nebaví, protože jsem žádny nikdy nehrál s pořádnou "řídící aparaturou". Věřím že s pořádným volantem je to neco jiného. To co tady píšeš o neustálém modování a vylepšování hry mě u závodních her vůbec nezajímá. Grid si nekoupim proto abych ho hrál několik let. Pro mě jsou zíávodní hry spíše sekundární zábava. Primárně hraji jiné tipy her. Grid chci hrát jen jako doplněk, v tom je asi největší rozdíl u nás dvou a proto nemá smysl dál rozebírat zábavnost simulátoru. Když přede mě někdo postaví grid 2 a nějaký tvůj simulátor, tak si rozhodně vyberu Grid2 hlavně proto, že v něm nebude hromada pro mě zbytečnych nastavení, zbytečná náročnost řízení a pod.
  • sugyn
    Souhlasim, obcas lidi v MP byli na zabiti: blokovani bottlenecku, brzdeni do zatacky o tvoje auto, jizda v protismeru atd... a to delali i high rank playeri.
    Ale hlavni co me na ty hre bavilo jsou licensovana auta, trate a vyborny pohled z cockpitu.
    Jestli me daji to co mam rad plus k tomu moznost nastaveni auta podle me (neco jako Gran Turismo) tak budu docela spokojeny.
  • k tomu "nudnemu simulatoru" simy jezdi lidi s volantem od 6 000 (Logitech G25/G27, Thrustmastery, Fanatecy) a vys jinak to proste nema cenu :) Verim ze nic takoveho jako ForceFeedback a poradnou vyziku jsi nikdy ani nezazil.. Takze jestli nemas HW, nezajimas se o motorsport jako takovy, resp. simulatory ti nic nerikaji nechapu srovnani s arkadou ackoliv zabavnou kde ti ale staci klavesnice se 4ma sipkama a max. mezernikem na to aby ses opravdu bavil.. U simu uz je to upne o necem jinem. To je jak srovnavat jabka s hruskama.
    No a k tematu: na Grid 2 se prozmenu netesim ani troschu. Takova hra ti nabidne zabavu na par minut nikoliv par mesicu ci let :) jako je tomu v pripade treba tech nudnych simu ktere se daji neustale modovat a nadstavovat tzn. ze neustale pribyvaji nova auta, cele serie nehlede na nespocet trati. Moderi v dnesni dobe jsou na spickove urovni. Jako priklad bych uvedl rFactor 1 ktery prave diky tomuhle zije dondes. O kvalite modu mluvi napr. ten fakt ze nedavno se mel vydat Porsche GT3 endurance mod, proti kteremu se postavila samotna automobilka Porsche, ktera nakonec zabranila tomu aby se mod dostal dorukou beznym simracerum ale zustal pekne pro ucely treninku skutecnych pilotu... Takze opravdu nema smysl srovnavat nake arkady ktere vemes vetsinou jednim dechem s necim tak komplexnim jako je simracing :)
  • to kazdymu takhle v diskuzi nandáš ? :D
    nebo spíš máš něco k veči nebo umíš jen tyhle žvásty ?:)
  • Mě původní GRID nesmírně bavil kvůli tomu, že měl nejen dobrý jízdní model, ale hlavně měl perfektně zpracovaný výhled zpoza volantu, což GRID 2 nemá, takže nekupuji. Na simulátory zas nemám volant. Myslím, že pár sezon bez závodních her vydržím.
  • díky za názor, ačkoliv zcela primitivní *1*
    V tom případě jsi tu správně a nový GRID je určen přímo protebe ! *1* *1* *15*
  • :-D :-D :-D :-D Ty jsi šašek. Ale tak joo a teď zase padej do školy, smrade.
  • hanocri
    Ta cestina v clanku je fakt otresna. Follower, kustomizace... Ach jo.
  • Hele, když tak čtu ten tvůj výblitek.. Raději drž hubu.
  • pochlubili se:
    12 lidi online - hmmm diky za info
    split screen - hmmm diky za info
    obdoba datalogu *12* - hmm super !!!!
    Ale rekl bych ze zaheslovani vlastniho serveru, vypnuti kolozi pro zavodeni na publicu s idiotama, lan rozhrani MP a dalsi pro me rozhodujici parametry urcite opet a zas hra obsahovat nebude :)...
    100% bude moznost hrani only na publicu plbych debilu kde si ani nezajezdite, u arcad neco jako fair play na public MP nikdy neexistovala a nikdy ani nebude.. No fakt je na co se tesit :)
  • Tohle určitě rád vyzkouším, i jednička se mi líbila, ale pak se stejně vrátím ke své oblíbené TOCA Race Driver 2.
  • ale třeba servery na tocu race drivera 2 a 3 díl stále jedou a lidí tam je pořád dost je pravda že to má na starost gamespy. A to grid je novější, vím jenom že ten MP měl na starost jiný provozovatel a že společně s gridem vypli servery i pro dirt 1
  • Tohle mě nechává chladným. Gridy mě bavily, ale od doby co hraju/testuju pCARS nemám nutnost kupovat jiný blbiny. *1*
  • Helliererr
    No pro mě po velmi dobré 1 to končí,protože tam neni ten pohled z kokpitu.
  • Tak na ten splitscreen "mač" jsem hóóódně zvědavej.
  • Heh, však mám GRID permanentně nainstalovaný a semtam si zajezdím v Challengeru :) . I když poslední dobou převládá Rollcage, ale to je trochu jiná... dimenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit