Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle nemam nutkani ani stahovat :D ztrata casu ani zadaco ! no way !
    tesim se na dalsi hrk hrk projekt ktery musi vyjit do roka a dodne coddies jedou proste na kvantitu. fail fail fail
    • :-D :-D :-D :-D Ty jsi šašek. Ale tak joo a teď zase padej do školy, smrade.
      • to kazdymu takhle v diskuzi nandáš ? :D
        nebo spíš máš něco k veči nebo umíš jen tyhle žvásty ?:)
    • jeste bych si rypnul, arcada zasazena na okruhy bez moznosti rizeni z kokpitu *1*
      zcela racionalní *1* takovy krasny gulášek od vseho neco ale niceho zcela *15* *15* + nasledovnik dilu ktery byl prave v tehle kombinaci prulom... jedna sranda vedle druhe.
    • Ty jsi fakt lolec. :D
      • njn a ty si dej zase bacha at jim nezhltnes dalsi blaf *3*
    • No jo, že ale těch gridů od roku 2008 vyšlo kvantum, co?
      • "tesim se na dalsi hrk hrk projekt ktery musi vyjit do roka a dodne"

ctes tam nekde tesim se na dalsi grid ? Ja ani tak ne..
        Sis nevsiml tech radoby rallye pro klavesnice v podobe Dirtů ? 2x nedodelane F1 se stejnyma chybama o kterych volali fandove po oprave ?
        asi ne tak neřeš.. *3*
        • Ale to že má něco arkádovité ovládání přece neznamená, že je to rychlokvaška. Co se F1 týká nic nevím, já radši auta :P . Vlastně ani tu DIRT sérii moc neznám. Trojku jsem uzmul od grafiky a dost mě zklamal vozový park.
          No uvidíme, samozřejmě do GRIDu nevkládám žádné naděje.
          • nevkládej..
            Verim ze i kdyz dnes nainsaluju GRID 1 po tech letech budu se kralovsky bavit a tohle "COSI" se tomu nevyrovna ani popaty.
            • Heh, však mám GRID permanentně nainstalovaný a semtam si zajezdím v Challengeru :) . I když poslední dobou převládá Rollcage, ale to je trochu jiná... dimenze.
  • Tohle určitě rád vyzkouším, i jednička se mi líbila, ale pak se stejně vrátím ke své oblíbené TOCA Race Driver 2.
  • Doufam, ze to zase bude jak GRID 1, kterej jsem si nadsene koupil na Steamu za 2,5 eura a zjistil, ze tomu vypli servery pro MP... takze jsem si to mohl rovnou stahnout, protoze to stejne hraju pres Tunngle
    • A co čekáš když si koupiš hru za 2,50 několik let po vydání. Ty jsi opravdu slušný Troll :D
      • ale třeba servery na tocu race drivera 2 a 3 díl stále jedou a lidí tam je pořád dost je pravda že to má na starost gamespy. A to grid je novější, vím jenom že ten MP měl na starost jiný provozovatel a že společně s gridem vypli servery i pro dirt 1
    • Jo a teda jeste k clanku - kdyz uz chceme pouzivat cizi slova misto ceskych, tak aspon zachovame jejich puvodni tvar - "kustomizaci" v cestine neznam, "prizpusobeni" vsak ano
  • Tak to se ovšem vyskytla klíčová otázka: Jde hrát bez stupidit jako RaceNet?
  • Helliererr
    No pro mě po velmi dobré 1 to končí,protože tam neni ten pohled z kokpitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit