Přejít na výpis diskuzí
GRID 2 vás láká na okruhy do Dubaje a Miami duem videí
13.5.2013 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Mě na tabletu ano, ale je pravdou, že na stolním pc v prohlížeči Mozzila, když si usmyslí, což je docela "zábavné".
-
Hele kámo, AdBlock nevytahuj, nefunguje na tohle
-
Všichni milovníci prvního dílu Grid, vezměte si smuteční oblek a plačte. Grid 2 je obyčejná sranda arkáda, kdy se tam objevují píčoviny jako drifty na body, arkádový jízdní model, kdy je jedno, jestli řídíte tank, ponorku či bagr, zrušený pohled z kokpitu a kdo ví, jaké hrůzy na nás čekají. Pokud člověk chce nějaké reálnější závody, nechť sáhne po Shift II, Grid II se stala arkádovou srandou, která fanoušky akorát nasere.
-
Miserius: Toto a dorazilo ma že po prepnutí do flashu som musel pozerať reklamu druhý krát...do paži, to je fakt najhorší video prehrávač/video nasierač s akým som sa stretol, sorry.
-
Addblock, flashblock? Nic neříká? A opravdu je naivní si myslet, že takový magazín jde dělat zadarmo a pro radost. Rozhodně to nejde v takovém rozsahu:)
-
j to je pravda, ale to přežiju .)
-
Za vyzkoušení to stojí, pokud to bude dobrý, tak kupuju...
Ale má to bejt všehochuť, tak se dost obávám, že všechno bude takový nedomrlý, nic nebude excelovat...tedy nemastný neslaný -
Zajímavé, že auta to šrotuje poměrně pěkně, ale svodila se ani nehnou ...
-
Docela jsem se těšil, ale po přečtení preview, co tu bylo. A pak i Gamepage co ukazoval, už tomu moc nevěřím. Nehrál jsem tak nemůžu hodnotit ovládaní vozidel, ale už teď z toho nemám dobrý pocit, a absenci kokpitu to zabili úplně.
-
Ano ano přesně vím o čem mluvíš a je to fakticky děs, já něco podobnýho zažila včera když sem si chtěla pustit Fight Klub, mělo se čekat 15 sekund na přeskočení reklamy jenže to trvalo 2 minuty a nakonec to stejně nejelo tak sem se na to vysrala...
-
nauc se blokovat reklamy pleb
-
Panebože ten přehrávač je na hovn*, mám normální počítač, na youtube si pustim vide o ve Full HD a neseká se, tady si pustim HD a je to jak netbook
-
Já teda nevím, ale ty videa jsou pěkně nudná. Tady je alternativa pro ty co jsou zvědaví na destrukční model.
http://www.youtube.com/watch?v=3uyDGlYsglU -
teším sa celkom, dobré okruhové závody tu neboli už hodne dlho, len sa celkom bojím tých dlc, dúfam že to codemasters neprepísknu...
-
Zazitky z videa: Eééeeéé vropa DVĚ!! *buffering* Zhubněte 10 kilo do Vánoc! /bye