-
NFS Shift 2 vypadá o hodně líp ! Hlavně z kotpitu...luxusní detail v zrcátkách atd..že procesor intel i7 takový hnus !
-
-
tak tak, a hlavne shift 2 prinesl trate, ktere se v zavodnich hrach jen tak nevidi a nebo jsem je dlouho v nejake hre nevidel
-
-
Ten pohled z očí řidiče je nějaký divný. Celé to je rozmazané a hnusné. *11*
-
-
V den vydání budou k dispozici HD textury ;-)
-
-
Vím ale jestli to není nějakým efektem, který nelze vypnout.
-
-
-
Vážně obrovsé zklamání codies jde do kopru
-
Ten pohled z cockpitu je naprosto tragicky... Codemasters se nepoucili, nevadi, porad tu mame Forzu, ze...
-
-
Na druhou stranu, tahle hra se stejně nejlíp hraje z 3tí osoby :) takže to až tak nevadí, ale je to hrůza, to jo.
-
-
zajímal by mě názor HC racera jak moc je to reálný v porovnání se simulátory rF2, AC nebo iR. Čekal jsem další arkádu, tak jsem se o to vůbec nezajímal. Škoda, že není demo. Nechce se mi dávat 50€ za auta u kterých nevím jestli mi bude vyhovovat uroveň simulace.
-
-
tak už mám pár referencí. Jak sem čekal, je to arkáda. Pak ale nechápu, proč se autor recenze tak rozplýval nad reálností a zpětnou vazbou hry, kdy prý poznáte sebemenší změnu nastavení podvozku. Pane recenzente, nechte si předepsat jeden z těchto léků: rF2, AC, iR a pak přestanete psát takový bludy.
-
-
Ano ono od série GRID snad ani nic jiného čekat nelze, pokud chceš reálný pocit z řízení auta tak si sedni do skutečnýho
-
-
Moderní GRID serii neznám. Od Codemasters jsem hrál naposledy TOCA Race Driver 1,2. Na tu dobu (2002-2004) to byly výborný závody, pak ale přišel rFactor a bylo vymalováno *1*
-
-
S tím se dá pouze souhlasit, ale ty jakoby HC simulátory aut jsou podle mě pro normálního fandu aut už přehnaný
-
-
-
-
-
Bude to alespoň v Levelu recenzovat Vašek Rybář?
-
-
Bude
-
-
To ma hergot byt zpusob, jak me donutit koupit Level? Hlavne, ze jsem se ptal v jerdnom FC, jestli bude racing hry recenzovat Vasek .. a prej jo. Ale ze je rec o Levelu, to jste nezminili. :-(
-
-
-
tiez som naivne kupil GRID2 a do tohto sa mi po roku nechce. Hra je zjavne 'uspisena' aby stihla release pred project cars. Ja by som povedal ze pockajme na Project CARS. Nevie niekto, kedy to presne vychadza?
-
-
pCARS budou v rijnu. Presny den jeste stanoveny neni.
-
Toto nemá s pCARS vůbec nic společného, kromě toho, že to týká aut (a to v případě Gridu Autosport jenom vizuálně).
-
-
ZA chvíli sem hodím gameplay, který jsem narychlo nahrál, aby jste si udělali obrázek sami. Musím říct, že čím víc to hraju, tím víc mě to vtahuje, jednoduše hra mě baví a zatím (cca 2 hodiny) se mi to zdá ještě lepší, než Grid 2ka, který mě docela dost bavil (a který jsem nejdřív po půl hodině smazal, že to blbost) :)
-
Takže žádné překvapení nový GRID sice nepotěšil ale zároveň ani nezklamal a tak to má být. *4*
PS: Predatore já věděl že tu zůstaneš. *4* ( Ty se prostě nezapřeš.) -
-
Leda by mu jeho oblibemym packovacem nekdo upravil usmev. Ta jeho aKaP liga musi mit prece svyho tajemnika. Ani ten chomout ho neodradil...
-
-
Tak jasné, někdo se za práva pcckářů bít prostě musí. *5* Tak jen ho nechme, at se bije.
-
-
-
Je to bída, ale jak to tak čtu, tak bych dal Gridu rozhodně přednost před novýma motorkama http://zabitcas.cz/motogp-14-motorky-ktere-jsme-vzdycky-nechteli/